onsdag 26. mai 2010

Siste vårmnd i 2010 snart over, velkommen sommer!!

Tenkte jeg skulle skrive litt her fra oss åsså. I pinsen så hadde vi et veldig flott vær!! Lurer i grunn på hvem det var som skrudde av varmen Vi var mye hjemme for Mariken satt å leste/jobbet til matte eksamen som hun hadde i går 25 mai. Hun tror selv at det gikk ganske bra så da er det bare å krysse armer og bein for et bra reslultat!! Mariken har kommet inn på Skien videre gående skole (almen fag) så da blir det i allefall 3 år til som hun blir hjemme hos mor og far (Roxie og Disel!!)
Så for at Mariken skulle ta noen pauser så måtte vi ta oss en tur ut. Viktig å tenke noe annet åsså, ikke bare matte!! Så vi dro på hytta som vi har fått låne av min venninne.
Mariken og Roxie prøver vanne! Kaldt tror jeg?
Ganske slitsomt å være på hytta. Roxie kvister som bare det der.

Måtte slappe veldig av når vi kom hjem!!
På detta jore så elsker Roxie og være!
Når vi er på sånne små turer i nærområde så har jeg ofte kamera med. Roxie blir ganske lei av å sitte rolig i div stillinger. Så må hun ligge,løpe osv
Sitter jeg pent nå mamma?
Så måtte jeg bare ta noen bilder av Roxie i sofan. Hu blir rimelig oppgitt over meg som aldri blir ferdig med å ta bilder!
Hu mora mi er slitsom altså!!
Nå er vi ferdige mamma!! Nå vil jeg ut med Mariken!

Ja da, lille venn nå er vi ferdige for denna gangen. Mariken og Roxie er ute på tur i det fine være. I morra så har Mariken fri av skolen så da skal hun være med til fysioterapauten min. Han skal gå av med pensjon neste uke. Litt vemodig, begynte hos han september 1979. Men jeg skal begynne hos dattera hans så jeg får nok se han av og til. Så håper jeg at han holder ut noen år til, for det er han som tar seg av ryggen min når den ikke holder seg på plass.
Så begynner det å nærme seg utstillingen i Drammen! Det gleder vi oss veldig til. Er det noen andre som skal dit?
Så vil jeg ønske alle en fin uke videre, så krysser vi fingrene for Didrik Solli Tangen som synger for Norge under Melodi Grand Prix på lørdag.7 kommentarer:

 1. Det så herlig og varmt ut på hytta:o) inntil noen skrudde av varmen;o)))

  Mange flotte bilder av Roxie, hun er helt bedårende:o)

  SvarSlett
 2. Det føles vel godt for dere å vite at Mariken blir boende hjemme noen år til :o)
  Blir spennende å høre hvordan det går med den skjønne Roxie i Drammen denne gang!
  Vi hadde andre planer for den helga, som nettopp ble avlyst, men jeg tror ikke vi kommer til Drammen likevel..

  SvarSlett
 3. Det så jo bare deilig ut ved den hytta. Men jeg hadde holdt meg unna det vannet en stund ennå. Det blir sent varmt i år.

  Så mange flotte bilder du har fått av Roxie. Er hun som Charlie så blir hun fort lei av å være modell. Det er såååååå kjedelig.

  SvarSlett
 4. Herlige Roxie!! Stakkars deg, ikke bare bare å bli tatt bilder av!! hehe..

  Vi skal iallefall på NLK utstillingen på lørdagen, men ikke på nkk...Da sees vi ! Blir koseligt!

  SvarSlett
 5. Så deilig da at Mariken blir boende jhemme i 3 år til....sjøl gruer jeg meg litt til at ungene forvinner ut av redet....men det blir sikkert bra det, også. :-)

  Mange fine bilder av Roxie....og selvfølgelig er det slitsomt å stå/ligge/sitte modell for ho mor med kamera....men mine to gjør det så lenge de vet at de alltid får go'biter underveis...blir liksom litt lønnsomt å være modell, da vettu..:-))

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 6. Godt med et snev av sommer. Bare synd den varte så kort tid. Men til uken melder de varmere:-)
  Jeg og Cita skal til Drammen. Da ses vi der.
  God helg til dere

  SvarSlett
 7. Snart blir det visst varmere igjen! Og da kan det bli deilig i Drammen! Vi skal dit begge dager, så da sees vi. Nydelige bider av Roxie! Så godt å bite at Mariken har kommet inn på Skien videregående. Her får de ike vite hvilken skole de har kommet inn på før i midten av juli. Men vi håper førstevalget blir innfridd!

  SvarSlett