mandag 30. august 2010

div

Vi dro på utstillingen i Drammen i går. Det var meldt regn noe som det ikke kom så mye av da. Hadde nok regnet godt på lørdagen for det var skikkelige vanndammer rundt omkring!
Dommeren denne gangen var russisk. Var å kikka litt på de som ble stilt føre lapphunden, det var et terrjer slag. Den russiske dommeren hånd hilste ikke på damer/jenter. Noe jeg ble veldig forskrekket over. Tenkte at jeg sikkert så feil.., men når Toivo skulle stille (mamman til Toivo var handler) så hilste hun ikke på henne. Toivo fikk blått for at han hadde henge ører. Noe jeg synes er helt feil for det er lov til å ha henge ører, står i rasestanderen. Så var det Mariken og Roxie`s tur. Samme der , hånd hilste ikke der heller!! Roxie fikke åsså blått for hun hadde for lite pels og for stort hode? Pelsen var vi fullstendig klar over men at hun har for stort hode?? Men dommeren må jo få mene akkurat hva hun vil. Gratulere så masse til Frank Robert som ble best i rase med hunden sin!! Håper det gikk veldig bra i finalen!! Så til flotte Lexi som vant Bim!! Gratulere så masse til dere begge!!!
Så da har jeg kommet fram til at skal du stille hunden din for en russisk dommer så ha en mannelig handler.

Så da utstillingen var ferdig så hadde vi avtalt å komme på besøk til Andebu!! Så da fikk utstilling være utstilling. For Roxie elsker å på besøk til Chicko!! Fikk ikke tatt så mye bilder men jeg har filmet de. Så får håpe at venninna til Mariken har tid til å komme i ettermiddag for å hjelpe meg å legge filmen ut!!
Her er Chicko og Roxie i farta!! Bilde ble ikke så bra for jeg glemte jo selfølgelig å sette på innstillingen på kamera!!
Så fikk vi snø i går!! Den ble liggans et par timer åsså!! Så da kosa Roxie og Chicko seg veldig!! Lapphunder elsker jo snø!!
Så da vil jeg ønske dere alle sammen en skikkelig god og flott uke!! Ser av værmeldinga at være skal bli veldig bra her denna uka!! Om de treffe får vi nå vente å se.....! Så er nedtellinga i fullgang her for vi skal hente Jackie på fredag!!


7 kommentarer:

 1. Så utrolig kjipt med en slik dommer. Håper "noen" sier fra til NKK som forhåpentligvis følger. Blir utrolig spennede å følge Jackie hos dere. Det blir nok veldig bra for alle!

  SvarSlett
 2. Uff, hørtes ikke bra ut med en sånn dommer :-/ Er vel greit å behandle alle likt uansett kjønn....Snø er alt for tidlig så håper den holder seg vekk en god stund ennå. Selv om hundene elsker det :-)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Disse dommerne er ikke til å bli kloke på, det vet vi jo alt om. :))) Jeg har gitt de litt opp. Her er det bare å ta det med et smil. Vi er like glad i hunden vår uansett.

  Så gøy å besøke Chicko da, det er vel en stund siden sist?? Men hallo, SNØ???? Det er da alt for tidlig. Jeg vil ha en lang fin høst.

  Ha en fin uke og ha en fin tur til Jåberg på fredag. :)))

  SvarSlett
 4. Gratulerer med "ny blogg"

  Er det sånn og forstå at dommeren handhilste på de mannlige handlerene, men ikke damer???

  Nå håper jeg vi får beholde finværet lenge :-)))

  SvarSlett
 5. Hei. Kjempe fint design på bloggen. FIne høstfarger :)
  Så dumt at Roxie fikk blått. Stort hode? hmm, så rart :P
  Ser ut som alt var glemt på bildene med lek ihvertfall :)

  SvarSlett
 6. Her er det shina opp - så fint!
  Mye, mye artigere å leike med Chicko enn å springe i ring, kan jeg tenke meg :o))))

  SvarSlett
 7. Så flott bloggen var blitt, morsomt å prøve ny design. Jackie er jo kjempesøt.
  Merkelig oppførsel på dommeren,og så stort hode ?????
  Ja, ja, bedre lykke neste gang.

  SvarSlett