søndag 12. september 2010

Hei på dere!! Jackie forteller....

Ja nå har jeg vært her på Bølehøgda ei drøy uke!! Her er det masse som skjer. Her har de 2 stk 4 beinte som vil leke med meg og så er det 3 to beinte som bor her!! De er ganske greie de åsså!!
Så er det hu søstra mi Roxie som jeg koser og leker så masse med!! Jeg får lov til så å si alt!! Bortsett fra å leke med halen hennes da, for da knurrer hun til meg, ikke at jeg blir så veldig redd altså!! Men jeg skjønner jo at jeg ikke skal det da. Men mest så koser vi og leker slik lappiser skal!! Så er det hu mat mora mi!! Hu er ganske streng vil jeg si. Så fort jeg tar et eller annet i munnen så løper jeg bort, men hu kommer etter og bare tar det ut av munnen min. Har prøvn å knurre til henne jeg, men da kjefter hun på meg. Tror ikke det er så lurt å knurre til matmor? eller....

Så i dag så er jeg 2 mnd og Roxie er 22 mnd!! Så vi har lissom bursdag i dag. Hvet ikke helt hva det er ennå men det finner jeg nok ut etter hvert!! Litt kjedelig er det åsså i dag da. For han mat far og Roxie er på laaang tur og det får ikke jeg være med på ennå!! Jeg er for liten sier de!! Jeg synes at jeg er ganske stor jeg da!! Begynner faktisk å bli større en Disel!!
Ja han Disel, han blir ikke redd for meg en gang han enda jeg løper fort bort til han og knurrer!! Så sitter han bare der så tøff lissom!! En dag så skal jeg ta han jeg... Disel er ganske snill åsså da for han vasker både meg og Roxie om morran!! Det er deilig det, så bjeffer han så rart. Akurat som .... jeg hvet ikke helt jeg, har ikke så mye å samenligne med ennå!!
Det glemte jeg nesten å fortelle!! Begge ørene mine står rett opp nå!! Det er bra sier matmor og matfar!! Så er det Mariken da, hu er såå snill med lille meg!! Prøver å lure meg inn på rommet hennes for der lukter det sååå godt, men den døren er lukket for meg sier hun. Det skjønner jeg ikke for jeg skal bare inn og se meg om og kanskje smake litt på div ting!! Men jeg får lov til å være med i senga hennes av og til og da koser jeg meg!!
Så har matmor filma meg og Roxie når vi leker!! Trykk på linken så kommer filmen!!!
http://www.youtube.com/watch?v=f10z2i4WJ8E&feature=channel
Så får dere alle ha en flott uke!!
Må bare klage litt til slutt! Hu matmor tar meg bort fra Roxie og Disel så mye og sier at jeg må sove for å bli stor og sterk!! Er jo ikke TRØTT i det hele tatt!! Men så er det veldig deilig når noen henter meg etter at jeg har sovet nei, slappet av for da ligger jeg på ryggen og de koser ekstra med lille meg!!
Stor nuss fra meg, skal helt sikkert hilse fra Roxie og Disel åsså!!

11 kommentarer:

 1. Åh, for en heeeeeerlig video!!!

  SvarSlett
 2. Hei Jackie

  Du høres ut som om du har det helt topp på Bølehøgda altså:o)

  Fikk ikke sett hele filmen, for det skjedde noe med pc'n her, men du er jo innmari vakker da, også må du ha verdens beste storesøster og -bror:o)

  Hilsen Milli

  SvarSlett
 3. For en herlig film. Jackie har fått mer tydelige tegninger og er bare nydelig. Roxie er jo så forsiktig og god med lillesøsteren sin. Herlige begge to.

  SvarSlett
 4. Hei på deg, Jackie :o)
  Du har det rett og slett som plommen i egget,du vesla!!! Rett dame på rett sted :o)

  Hils to og firbeinte (spesielt storesøster Roxie ;)

  SvarSlett
 5. For en herlig film. Det var gøy å se dem live sammen. Og Roxie har forandret seg masse. Det er lenge siden jeg har sett henne nå og mye av pelsen er borte. Den kommer sikkert tilbake til vinteren. :)))

  SvarSlett
 6. Hei lille Jackie; veldig koselig å lese om hvordan du har det...veldig godt høres det ut som:o)))
  Så koselig film av deg og Roxie!!!

  SvarSlett
 7. Herlige bilder og film, søte lappejentene:)

  SvarSlett
 8. Jackie Roxie og Disel!!..for ett fint trekløver:)
  Morsomt når valpen vokser til ja,denne tiden går så fort..Og nå begge ørene opp!:-)Grattis!
  Ha en flott høst videre!

  SvarSlett
 9. Åså koselig film, tenker dere ler mye av goingene deres. Roxie er jo kjempefin da ser ut som ei skikkelig kose jente. Ellers er det vel mye som skal utforskes å læres for Jackie tenker jeg ;-)

  SvarSlett
 10. Tenker du har det så bra Jackie! Mye fart i deg, har vist helt glemt hvordan det er med valp i din alder.
  Så fine.gode bilder og film. Matmor har blit kjempeflink til å filme, gøy er det.

  Blir Roxie litt sliten av lille "rampejenta"? og Disel som bare er speciel fantastisk.

  Kos dere alle!!! Nuss til Roxie fra Chicko!

  SvarSlett