lørdag 4. september 2010

Jackie på plass!!

Rimelig trøtte alle sammen!! Men de går kjempe flott sammen!!
Hei på dere!! Hørte at dere ventet på bilder!! Her er noen, er ikke jeg søt??

Vil du leke Jackie?

Ja, jeg vil leke!! Jeg kommer store søster!!

Lurer veldig åsså da, for det er så mye rart i denna store verden!! I dag så har jeg leka i hagen!!!

Gir store søster en nuss jeg. Hu er tøff altså!! Men det blir jeg åsså, he-he

Bare en liten oppdatering fra oss på Bølehøgda!!

Vi kom hjem med Jackie fra Sissel og Per i går kveld, kl var 2200 før vi var hjemme. Kjøreturen gikk kjempe bra!! Så tydelig at den trillebor kjøringa som Sissel har gjort var kjempe bra!! Roxie kastaopp 3 ganger når vi henta henne, lille Jackie sov i fanget til Mariken så å si hele veien.

Når vi kom hjem så måtte jo Roxie hilse på lille jenta!! Det gikk kjempe fint. Så måtte jo sjefen (Disel) i huset åsså hilse på!! Det gikk åsså over all forventing!! Hvis det går an å si etter så kort tid så er lille Jacke roligere en det Roxie var. (trodde ikke det var mulig). Så Sissel og Per gjør en kjempe jobb!! Jacke sov hele natta!! Var ikke ute før 0620 i dag. Så da vi kom inn igjen så ville Roxie åsså opp, enda hu er veldig doven dyr om morran, pleier ikke å være liv i henne før rund 9.30 men i dag så var åsså hun oppe 6.30!! Da Disel hørt at folk var oppe så tidlig så kunne jo ikke han være noe dårligere!! Å som den gjentelmann han er så måtte jo den nye lille dokka åsså få morgen vask av Disel!! De er så søte sammen alle 3!!

Så nå ligger Jackie å sover for å samle krefter til seinere i dag!! Ser ut til å bli en kjempe flott dag!! Så det blir nok en tur i hagen på de seinere i dag når det har tørket litt opp!!

Ha en fin dag alle sammen!!
7 kommentarer:

 1. Dette gikk jo fint.:) Vi er heldig som har hunder fra Fjelldronningen. :o)

  Nå gleder jeg meg til bilder!!!!!

  SvarSlett
 2. Så fint å høre at alt går fint! Gleder meg også til bilder.

  SvarSlett
 3. Hei Jackie, gratulerer med dit nye hjem, her kommer du til å like deg kjempe godt!

  Gratulerer Roxie og Diesel med en så søt "lillesøster" som jeg vet vil være kjempe snille med.
  Gratulerer Mariken, Gry og Terje med vidunderet!
  Herligt å høre hjemkomsten gikk så fint, men hadde egentlig ikke trod noe annet for alle er bare så snille.
  Kos dere i finværet, kjempefint vær hvor vi er men det var frost i nat.

  SvarSlett
 4. Gratulerer sååå mye med ny valp! :D Jackie er utrolig søt! Kjempekjekt å få se bilder av henne, og gleder meg veldig til å se mer av henne! :D

  Jeg er helt enig i at Sissel og Per er kjempeflinke med valpene før de flytter til de nye eierne sine! Dixie også sov heeele turen hjem til Stavanger da vi hentet henne for litt over to år siden! :D

  SvarSlett
 5. Så herlig at det går så bra med dere!!! Sissel og Per gjør en kjempejobb med valpene sine!!! Jackie var jo bare helt fantastisk vakker da:o)

  Jeg FORLANGER et bilde av Disel som vasker Jackie;o)!!!

  Gi Jackie en stor nuss på nesa fra oss! Gleder meg til å hilse på henne!!

  SvarSlett
 6. Skal prøve å få tatt bilde av de to nye turtelduene!! Her så ligger alle 3 rett ut!! Kjempe slitene! Jackie kommer stadig løpans med noen hvite dotter i munnen sin!! Roxie er bare så snill med henne og hun får lov til så å si alt bare ikke å dra i halen!! Nok er Nok!

  SvarSlett
 7. Så koselig å se dem sammen :o) Nyt dagene så godt som mulig. Ho vesle Jackie ser ganske skøyeraktig og oppfinnsom ut - og nydelig!

  SvarSlett