søndag 14. november 2010

Kongsberg 14 11 2010

I dag så var det utstilling på Kongsberg!! Roxie og Jackie skulle stilles ut!! Dette var Jackie sin 1 utstilling og 1 gang Roxie stilte i åpen klasse!! Jeg glemte selfølgelig apparatet så jeg fikk ikke tatt noen bilder på Kongsberg. Litt dumt men jeg tar det igjen seinere!!
Hjelper Mariken med leksene sine jeg!! For jeg er kjempe flink!! Jackie!!
Skal prøve å skrive ned kritikksjemane til Roxie og Jackie, men jeg er ikke så flink til å tyde slike
"kråke tegn". De som sitter å skriver burde ha en pc eller noe annet de kan skrive på!!

Jackie: Valp 4 mnd, meget god type,balance, femenin, velpro hodet, god hals, god kropp for
alderen, kan bli mere trygg i ringen, gode vinkler fram og bak bein. 2 p. Så da skal vi trene mer på å bli trygge i ringen og ikke bare trene i hagen!!
Så var det Roxie sin kritikk: femenin tispe, blir en anelse for kompakt,femenin hale, bedre pigment, kunne hatt mere hals, tilbake lakt skulder, noe kort hale, ligger bakpå, god benstilling, normalt vinklet, for lite pels, god bevegelse. Dette ble kval 2.

Alt i alt så er vi kjempe fornøyd. Skal trene mer på at Jackie blir mer trygg i ringen. Så neste utstilling for oss blir nok i Bø med Roxie, den utstillinga er rundt 20 feb tror jeg. Så blir det 12 Mars på begge 2!! Det er lapphund utstilling!! Så da kommer Jackie til å rule i ringe!!!


Som dere ser på bildene her så koser jentene seg veldig hjemme i hagen!! Tror ikke det finnes bedre plass for Jackie og Roxie!!Så vil jeg si at det var kjempe koselig å hilse på dere alle sammen igjen!! Håper at alle kjører forskiktig hjem i dag!! Det var veldig glatt når vi kjørte til Kongsberg i dag til morran!
For vår del som kom kjørans fra Skien så var det veldig ekkelt å kjøre ned fra Vindfjell og til Steinsholt!! Da kjørte jeg veldig rolig rundt svingane!!


Ha en fin uke alle sammen!! Nå er det bare 2 uker til 1 søndag i advent!! Jeg gleder meg utrolig til adventstiden og jula!!!

13 kommentarer:

 1. Koselig og hilse på dere. Er så nydelige begge jentene dine. Jeg synes heller ikke det var lett å skjønne skrifta, så en data hadde sikkert ikke vært dumt :-) Var skikkelig glatt :-o

  SvarSlett
 2. Hei og gratulerer :) Jeg har noen søte bilder av Jackie i ringen hvor hun ikke vil være med. Helt nydelig. Du har to nydelig hunder, veldig god kritikk til Jackie da !! Høres lovende ut!

  SvarSlett
 3. Tora! Gratulere med dagen!! Kan jeg få "tigge" de bildene av deg?
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Nå har jeg ordnet opp bildene, her er link
  http://picasaweb.google.com/112518999788188280571/141110KOngsberg?authkey=Gv1sRgCIaIgdzm6_a2zQE#

  Bare å bruke dem :)

  SvarSlett
 5. En data var en veldig god idé, det burde ikke være alt for vanskelig å gjennomføre heller. Kritikken kunne jo blitt sendt på mail, da sparer de miljøet også. ;-)

  Roxie og Jackie er så fine og virker ordentlig gode. Koselig å se flere bloggere og blogghunder i dag selv om jeg ikke fikk hilst på så mange.

  Ønsker dere en fin søndag videre!

  SvarSlett
 6. Først og fremst; gratulerer med godt resultat på begge de nydelige jentene dine :o) Det var moro å se Jackie i virkeligheten!
  Kjempeidè å gi skriveren en data :o)

  Men var det så lurt å gi meg så mye Roxie-ull?? Du kunne vel ha brukt det som nisse-skjegg eller noe!?!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med Roxie og Jackie i dag! Det var koselig å få noen ord med dere igjen. Selv om det ikke ble så mye. Litt hektisk på utstilling selv om jeg ikke stilte.

  Og endelig fikk jeg hilse på Jackie. Koset masse med henne ute da Sissel hadde henne. Kjempeflott jente! :))))

  SvarSlett
 8. Kritikken var fin den, litt mer ringtrening på Jackie så ligger dere godt an til neste utstilling :o)
  Hadde vært gøy å vært i Kongsberg men langt for oss å reise.
  Morsomt å se hvor de to koser seg i hagen sammen.
  Ha en flott uke !

  SvarSlett
 9. Gratulerer med gode resultater på Kongsberg. Moro å lese kritikkene! Vi møtes i ringen til våren!

  SvarSlett
 10. Det er alltid så morsomt med valper i ringen. Vet liksom aldri hva de kan finne på :) Jackie blir nok bare flinkere for hver gang :D

  SvarSlett
 11. Graturerer med kjempegod kritikk!!!
  Øving gjør mester:o)))

  SvarSlett
 12. Gratulerer med gode kritikker, alt er gjort med litt trening i ringen - utstillingstrening har vært utrolig viktig for oss. Merker stor forskjell på Frost - virker som han er mer klar fordi han vet hva som skjer:)

  SvarSlett
 13. Så flinke," hører jeg" Roxie og Jackie!
  Gratulerer dere alle med så fine resultater!!!
  Veldig gode bilder Sissel fikk tatt av dere!

  SvarSlett