mandag 4. januar 2010

Jula ferdig? bare 355 dager til julaften!!

Hei på dere alle sammen! Jeg vil hvise dere noe av julegaven vi fikk fra mine foreldre. ( jeg samler på frimerker og penger) Penger, hvem er det ikke som vil samler på det? He-he.
Husker godt denna 100 lappen. Hadde man noen av den så var man veldig rik!! Føltes sånn da jeg var yngre i allefall. Fikk åsså noen års sett på frimerker som har kommet ut de siste åra! De vil heller gi det bort til oss ungene nå føre de blir for gamle og ikke helt klarer å følge med på oss. Synes det er litt vanskelig, men samtidig så skjønner jeg mamma og pappa åsså. Nei nok om det de er jo ikke gamle, de er i 70 åra begge 2 og har mange år foran seg!! Men er nok morro å gi bort ting å se responsen som de får til det og ikke som mange gjore før og ventet til arven.
Synes nå at den gamle 100 lappen er flottere enn den som er nå!!
Her har det så å si vært hjemme begravelse. Nisser står det rundt om i huset her og verken Disel eller Roxie har rørt nissene til mor tidligere. I dag så har de altså tatt knerten på 1 nisse!
Fikk desverre ikke tatt de for jeg så det først etter på. Har vært ganske hektisk her i dag har måttet ta en del telfoner, så det var vel en måte til å få meg til å ha oppmerksomheten hos de 2 luringene!

Denne nissen ble bare litt over 1 år. Fikk den av min svigerinne til jul i 2008.
Her ser du den ene synderen. Roxie løp av gåre med en gang jeg kom inn i stua. Tror nok at hun hadde fått med seg at hun hadde gjort noe galt! Men jeg kjeftet ikke på de, da jeg ikke så at de hadde gjort det!!
Ha en fin dag og uke videre alle sammen!! Her er været ganske fint. Sol og -8. Skal bli kaldere!!11 kommentarer:

 1. Morsomt med gamle penger!! har du stor samling??
  Ja er det ikke typiskt at hundene finner på slikt tull? Jeg husker en gang vi var hos Kevins besteforeldre...Hundene var med, og siden det var mange minus ute, så ville jeg ikke ha hundene i bilen. Embla fikk ligge i gangen, mot store ord om hvor snill hun var og at hun ALDRI gnager på noe!! Jeg sjekket henne flere ganger, og alt gikk helt fint..Til slutt ble hun liggende en hel time uten tilsyn frem til vi skulle gå! Da hadde hun vært å lusket oppi vinduskarmene til bestemor, og nappet med seg et par dyrebare hekle engler som hun hadde hatt i x antall år! Nå lå de inntygde og halvdøde på flisene...Å jeg ble så skamfull som jeg aldri før har vært!! jeg kommer aldri til å stole helt på den høna igjen!

  SvarSlett
 2. Huff, da! Stakkars nisse... :( Dixie har jo vært ganske opptatt av julepynten, hun! Spesielt i år, men også litt i fjor! I fjor tygde hun av skoene på noen nisser, og for noen dager siden fant hun ut at det var på tide å rydde vekk noen av de lilla julekulene vi har på juletreet, så hun gikk rundt og lette etter dem langs de nederste greinene av treet, tok dem en og en av treet og gikk for å kose seg med dem under spisebordet... ;) Så hun kan vi nok ikke stole helt på når det gjelder julepynt, i hvert fall! :D

  SvarSlett
 3. Marianne: Så stor samling er det vel ikke men noe er det. De store 5 ørene med elg på har jeg og selvfølgelig 10 ørene som var så flotte kjeder. 1 og 2 øringer er det åsså. Koser meg stort vær gang jeg har tid til å sette meg ned med det og frimerker.

  SvarSlett
 4. De gamle pengene var mye finere enn de nye synes jeg:o) Mye større og virket så mye mere verdt liksom.... (noe som kan ha noe å gjøre med tilgangen på penger, den gangen en hundrelapp virket som en million;o)

  Også stakkars nissen da, som måtte bøte med livet på bestialsk vis....;o) Huff a' meg Gry, og du som er så glad i dem også.... Ja, ja, du har jo noen flere å se på resten av jula;o)

  SvarSlett
 5. Kanskje Roxie og Diesel syntes nissene har vært fremme så lenge, at det måtte undersøkes,hva nisser egentlig er? ak,ak, kan man stole helt på våre firebeinte?

  Chicko har litt problemer med å"høre" for tiden, det virker som han har så mye annet for.
  Vi snakkes! Hilse til familien din. Det var vel ikke noe gøy for Mariken å stå tidlig opp i dag.

  SvarSlett
 6. He he he, gleder du deg til jul allerede???

  Ja de pengane, ja de pengane....

  Min far drev båtforreting. Som liten satt jeg fasinert å så på når han telte pengene etter ett godt salg, synes sedlene var så fine. Husker spesielt en, tror fargen var grønn, muligens en tusing, den var så stor, han måtte brette den hele tre ganger for at den skulle være like stor som de andre sedlene. Alle de flotte tegningene det var dem.

  Stakkars nissen:o( du får si til Roxie og Disel at du sender dem på ferie til neste jul, visst de ikke kan oppføre seg ilag med nisser. Tenk at de benyttet sjansen når du var opptatt i telefonen.

  Håper du får fine dager frem til jul 2010;o)))

  SvarSlett
 7. Beri og Ville: Det er hele atmosfæren som er i desember mnd. Folk er mye mer avslappa lissom.
  Har jo jule pynt framme en god stund i januar men det er ikke helt det samme i januar. Folk har mer å gjøre og de stresser mer synes jeg.
  Nå må jeg ut i det fine været m Roxie. Det er -8 her og sol fra klar himmel! Nydelig!!

  SvarSlett
 8. Så heldig du er Gry!!!som legger mest merke til roen rundt julen:o)))
  Jeg snapper opp den urolige stressa atmosfæren som også finnes rundt jul.
  Har jobba og jobber fremdeles med å la hver å ta den innover meg, det går bedre og bedre. Hadde vært gøy med noen gode råd eller rettere sagt hva ser du når du går i butikker???
  Jeg ser en bråte med folk som handler og handler, og har bare øye for sitt dunker i kø... puh...da er jeg glad at jeg har Ville og gå tur med...nesten ikke et menneske å treffe på turstien i førjulstia.
  Uffda, det ble visst et veldig stort hjertesukk fra meg dette.
  Kos deg og nyt dagen:o) jeg skal passe Caspian idag, tar ham med til min mor som nå er blitt oldemor, gleder meg veldig:o)

  SvarSlett
 9. Moro med gamle penger. Jeg har noen jeg også, pappa hadde tatt vare på noen som vi fant når vi ryddet etter han døde. Der var det 2 kroner som sedler også.

  Roxie prøvde bare å si at nå er det nok nisser i huset, haha. Hun må nok få sin egen nisse neste år.

  SvarSlett
 10. Nå kom vi inn i fra tur Roxie og jeg. Kjempe deilig ute! Sola har begynt å varme!!
  Vi var på tur med Tara og Nala. ¨å traff vi stor sjamøren Dennis. Skal prøve å legge ut noen bilder seinere i dag hvis de ble bra!
  Må en tur inn på bibloteket først og hente noen lydbøker. Tar de over på mp3 fil og så hører jeg de på mpr spilleren min!
  Ha en fin dag alle sammen!

  SvarSlett
 11. Berit: Kos deg masse med Kaspian!! Han begynner å bli ganske stor nå? 3mnd?
  Kjempe morro med sånne små i familien!!

  SvarSlett