tirsdag 5. januar 2010

Ut på tur med gode venner!!

I dag da mamma og jeg skulle på tur, så traff vi Dennis og han som passer på han. For eierene til Dennis er på jobb. Så er det en snill mann som bor v siden av de som tar han med på tur vær dag, slik at Dennis skal slippe å være så lenge inne alene! Da pleier de å gå forbi her hos meg og da må jo jeg ut å leke med han litt!!
Har bestandig noe i lomma han som har Dennis og da får jeg litt åsså!! Er ikke jeg heldig!!
Mamma sier at jeg må være snill med Dennis for han er en "gammel hund" Merker ikke noe til det for han herjer som bare det med meg!!

Her så kommer det en liten tass, han heter Frode. Han løper bestandig løs her!! Han er åsså veldig leken slik som jeg!!
Her kommer Dennis og jeg i full fart!!!

Så hadde mamma avtalt å møte mamman til Tara!! Det var gøy det. Så hadde Tara med seg Nala åsså. De som har Nala er åsså på jobb og ingen hjemme der så hun er med mamman til Tara og Tara på tur!! Så da blir det ikke så lenge for Nala å være alene!!

Vi har det kjempe gøy sammen!! Selv om vi er 3 jenter så leker vi bra sammen!! Nala vil jo bestemme over oss da, men som mamma sier så er hun eldst åsså. Nala er 3 år!! Tara blir 2 år og jeg blir snart 14mnd!! Stor jente!!
Så har de kjørt opp skiløypene hos oss nå!! Det er så morro for da er det så hart at mamma kan gå v siden av ski spora. For hun gidder ikke å gå i løs snøen! Det skjønner jeg ikke noe av, for det er jo så morro!! Tara er åsså sånn! Hun liker best å gå der det er brøyta eller kjørt opp, men jeg og Nala vi liker oss veldig godt i løs snø!! Her kommer vi alle 3!! Gode venninner er vi!!
Så da vi kom hjem så måtte jeg bare sove noen timer!! Var så sliten etter all den lekinga!! Håper at jeg treffer på Tara i morra åsså!!
Så kom Mariken hjem fra skolen!! Det er kos det! For når hun kommer hjem så må jeg sitte fint i gangen å vente på henne til hun har fått tatt av seg og vært på rommet med ranselen sin! Så går hun på kjøkkene og henter et epele som hun da deler med meg og Disel!! Vi har det så koselig sammen!!

Ja så i ettermiddag så skal Mamma og Mariken til Dyrlegen med Disel!! He-he. Han skal ha vaksinene sin! Mamma hadde ikke tid føre jul så han må ta den nå!! Jeg Skal vist ikke ned til dyrlegen før neste mnd å ta vaksinene mine!!
Ha en fin kveld alle sammen!!!


10 kommentarer:

 1. Oi så mange kjekke hunder du leker med da..Og så heldige de hundene er som har noen som kommer innom å tar de med på tur!!

  SvarSlett
 2. Så gøy Roxie har hatt det i dag. De får en flott trim når de leker med andre hunder. I sær å jumpe sånn i snøen.

  Tror nok Charlie misunner Roxie nå så han får ikke se dette innlegget.

  SvarSlett
 3. Så fint med gode venner da er det nesten alltid noen å leke med !
  (ha litt medfølelse med Diesel da)
  Ha en fin uke og hils til Diesel !

  SvarSlett
 4. Maila og Laia: Disel vil ikke ut når det er snø! Da får han hel hetta. Så han står godt innafor døra når vi slipper Roxie ut i hagen! Hos dyrlegen i dag så gikk det som det pleier med Disel. Han skriker og jamrer seg som om hans siste time har kommet!! Han skriker som emn liten unge! Men alt var bra med han. Veide 3,5kg.

  SvarSlett
 5. Ser ut som Roxie har det som plommen i egget, med gode venner og masse snø!:)

  SvarSlett
 6. Jeg tror katten vår elsker snøen, i begynnelsen da snøen kom ville han være ute hele tiden. Vi har alltid hatt katt men jeg tror det er første gang jeg har sett en katt som er så glad i snø som Sofus.
  Så Diesel liker ikke dyrlegen, stakkar. Nå er det i alle fall lenge til neste gang.

  SvarSlett
 7. Det ser ut som om det er full idyll blandt hundene i gata deres Gry:o) Så koselig for dem alle sammen.

  Ludo har egentlig alltid vært en utekatt, men nå har vi tatt ham inn i varmen. Han ELSKER det, og vil ikke ut (aldri mer tror jeg;o)

  SvarSlett
 8. For ei koselig gate dere bor i :o)

  Det hadde vært veldig moro å se Roxie og Charlie sammen i leik! Det får vi vel oppleve på Tjøme i februar, det blir spennende å se om de to blir årets par ;o) Det tror jeg det er store muligheter for. Eller har ho forelska seg i broren Chicko..?

  SvarSlett
 9. Hei Nøve: Vi liker oss veldig godt her veldig nære 2 byer og så bo så landelig til. Her vi bor så er det litt sånn som det var i "gamle dager" alle passer på alle! Så nå når det er så kaldt, og i morra så skal jeg til beh og da må jeg innom butikken så da handler jeg litt for noen naboer åsså!
  Vi kommer til Tjøme i februar. Roxie er nesten så jeg blir litt flau når jeg går tur. For ser ho en anna hund så bare legger ho seg ned og er kjempe klar!! Ganske flaut hvis du ikke har sett hunden og eieren før. så er det noen som vil herje og leke veldig så er ho kjempe klar!! Så jeg regner med at Roxie kommer til å gå bra sammen med Charlie som er veldig leken han åsså!!

  SvarSlett
 10. Du er jammen meg heldig som har så mange flotte lekekamerater! Hos deg kunne jeg tenkt meg og vært på besøk ;-) Her er det bare de tobeinte i familien, også de der to pusekattene, Sofus og Sofia. Ikke det samme som skikkelige hundevenner nei.

  Du er veldig fin Roxie. Sender deg en nuss på snuten. En liten en til Disel også. De er jo litt småsære de der pusekattene. Blir så lett fornærma...

  Boff fra Balder som hilser fra matmor også.

  God helg!

  SvarSlett