torsdag 4. februar 2010

Norges vakkreste hund????

Ja, vg har startet en konkuranse om norges vakkreste hund. Det har vel alle fått med seg. Glad jeg ikke skal sitte og bestemme hvem som er den flotteste hunden i Norge! Føler at jeg hadde vært ganske innhabil der! Alle synes jo at sin hund er den vakkreste!!

Så jeg bestemte meg i går kveld at i dag så ville jeg se i mellom alle bildene. (ca 9600 bilder) Ville se hvor mange finske lapphunder som var med. Jeg starta kl 0850 i dag og ca 12.30 så hadde jeg sett imellom bildene. Så de som er kommet inn i konkuransen etter 12.30 i dag er ikke med her.

Det er 82 finske lapphunder med!! Mange flere bilder av de altså. Mange har sendt flere bilder av de vakkre hundene! (noe jeg åsså har gjort).

Det er 8stk med fra kennel fjelldronningen. 1 fra A-kulle (Arwen), 2 fra C-kulle (Chicko og Charlie), 4 fre E-kullet (Kero, Ella, Embla og Roxie), 1 fra G-kullet(Goliat).
Det var mange svenske lapphunder og noen Valske lapphunder! Veldig mange vakkre hunder var det med i allefall! Flere kommer nok med. Er ikke helt sikker på når fristen går ut, men det er iallefall ut uka! Håper at flere melder på sine vakkre hunder! Håper at mange av dere som har finske lapphunder sender inn et bilde! Glemte jo å skrive at det er mange islendinger med åsså!!
Morro er det å delta på en slik konkuranse. Ikke skjønner jeg hvordan de skal kåre den vakkreste når det er så mange vakkre hunder i vårt vakkre land!!
I dag så skal Roxie ned til dyrlegen å få sin vaksine! Hun liker seg jo hos dyrlegen hun da! Både Roxie og Disel ligger så fint under stueborde og koser seg!!
Her var det sol og blå himmel tidliger i dag, men nå så skyer det litt på! Kommer vel litt snø til en forandring! Liker snøen jeg altså men ikke så mye om gangen. He-he.
Var hos legen i går med tåa mi. Så i morra kan jeg begynne å belaste beine forsiktig. Men jeg får ikka ta på meg sko som klemmer. Så det blir nok lett på denne tida av åre!
Ha en fin dag og helg alle sammen!!

5 kommentarer:

 1. 82 lapphunder?? Det var skikkelig mange..Jeg har sett de jeg og, men har ikke telt..Var gøy å se..mange nydelige lapper i alle slags farger..Anbefaler alle som har "tid" om å¨gå inn å kikke!

  SvarSlett
 2. Sendte inn et bilde av Ville jeg også:o) Jeg så kun en annen FL.
  Det var som du sier utrolig mange flotte hunder der:o))9

  SvarSlett
 3. Har du sittet å sett på alle??? Ja, det for jeg nok dele opp over flere dager. Så litt på det når jeg la inn Charlie. Det var manger vakre hunder der, ja. Glad jeg ikke er dommer. Men det var jo kjempebra at det er så mange lapper med. Da er sjansen større for at en lappe vinner.

  Håper det gikk fint hos dyrlegen?? Charlie liker seg der også.

  SvarSlett
 4. Har sett igjennom alt jeg også tror jeg, og klarer ikke å begripe hvordan de skal kåre en av alle disse nydelige hundene:) Jøss, var det så mange som over 80 lapper ja, det er bra! :)
  God helg til dere, og god bedring med tåa!

  SvarSlett
 5. Du har jammen hatt litt å gjøre Gry. Jeg gikk gjennom alle, men da var det 500 bilder.... (jeg så Roxie-mor). Utrolig mange vakre hunder, også synes jeg det er gøy da, at den flotte rasen vår er så godt representert:o)

  Lykke til hos dyrlegen Roxie:o)

  SvarSlett