fredag 5. februar 2010

litt div

Var innom vg sine sider og kikket innom konkuransen Norges peneste hund. Nå var det hele 10 014 som var sendt inn! Kjempe gøy! Mange fl er med mange sl og noen vl. Så alt i alt at det ca er 200 lapphunder!! Vi var til dyrlegen med Roxie i går ettermiddag. Hun fikk sine vaksiener mot valpesyke,leverbetennelse, parvovirus, parainnfluensa. Trodde at parvovirus og valpesyke var det samme? men nå har ikke jeg så veldig greie på disse tinga. Får ringe søskenbarnet mitt, hun er dyrlege. Roxie veide 14kg. Det var akkurat passe sa legen. Roxie hadde et lite navlebrokk da hun var valp og det var helt borte nå!! Så dyrlegen skrøyt masse over Roxie. Flott hund var det! Det viste jeg jo fra før!!

Så til sommeren så skal Mariken være med søskenbarnet mitt i jobben hennes. Hun er dyrlege. Mariken er veldig usikker på hva hun vil bli. Hun skal søke på skien vidregående (almen fag).
Men hun gleder seg veldig til å være med diddi(søskenb mitt) på jobb slik at hun får sett åssen det er.

I går kveld så hadde vi besøk av noen venner av oss, de har lyst på hund så de ville komme på besøk for å se bedre på Roxie. De har ikke helt bestemt seg for rase ennå. Jeg pratet jo varmt om fl selvfølgelig, men jeg viste de på nette at det er jo mange andre flotte raser! Men som de sa at de hadde jo falt veldig for Roxie. De synes at hun er så rolig!! Skal bli spennende å se hvilken rase de velger!

Så vil jeg ønske dere alle sammen en riktig god helg!

6 kommentarer:

  1. De må jo bare velge FL :o))) rolig og avbalanserte hunder...når de er blitt voksene, iallefall inne. Så trenger de jo ikke all verdens mosjon heller:o)

    Så heldig Mariken er som får jobbe med søskenbarnet ditt som er dyrlege. Det må jo bare være drømme-sommerjobb for en ungjente som er dyreglad:o)

    Så Roxie er også blitt vaksinert denne uka:o)
    Det er jo så kjekt å få litt skrøyd om våre småjenter:o)
    God helg til dere alle!

    SvarSlett
  2. Det blir spennende å se om de velger finsk lapphund, de også nå da! :) Som du sier finnes det jo mange andre gode raser, også, men da vi lette gjennom raser var det ingen som var like god på alle områder som FL! :D

    Dixie skal vaksineres om et par uker, hun også. Hjemme veide vi henne til å være 15,4 kg, så får vi se om det stemmer med vekta de har hos veterinæren. For i så fall er visst det akkurat som det skal! :D

    Det blir sikkert veldig spennende å være med på jobb hos en dyrlege! :)

    SvarSlett
  3. Ja, rart om de skulle velge noe annet etter å ha møtt en FL! ;)
    God helg!

    SvarSlett
  4. FL må jo være førstevalg! Men smaken er jo ulik, da, og i grunnen er det godt med litt variasjon:o)Da blir våre liksom enda mer vakre og eksklusive!

    SvarSlett
  5. Selvfølgelig velger de en Finsk Lapphund. Roxie er jo en levende reklame for rasen. Fine jenta!!!!!!

    Å, så moro Mariken får det som skal være med som dyrlege.:))))

    SvarSlett
  6. Jeg møtte en finsk lapphund-valp idag!!! Eieren kjente en lapphund, dermed var det gjort. Ho har hatt schæfere i alle år, men begynte selv å bli litt oppi åra nå og ville derfor ha en litt mindre rase. Da var selvfølgelig valget såre enkelt :o)

    Håper Mariken får lyst til å bli dyrlege!
    God helg!

    SvarSlett