lørdag 10. april 2010

Hei på dere!!

Endelig så har jeg kommet meg til pc`n. Mamma ligger sjuk så jeg får ta en oppdatering (lille meg Roxie). Så jeg har mye å gjøre jeg åsså nå! Må jo passe på mamma!! Disel han er jo bare en liten gutt så han kan ikke ta den jobben alene. Mariken er på skolen og pappa han jobber masse!

Så det har ikke blitt noen langturer på oss i påsken. Har jo vært masse på turer rundt her vi bor med pappa og Mariken, litt dumt at mamma ikke kunne være med.

Ikke så lenge til utstillingen på Kongsberg nå!! Det gleder jeg meg veldig til. Håper å treffe mange flotte hunder (Chicko,Charlie, Emma, Nalle og Milli) håper å treffe mange her!!
Kanskje mamma ikke kan bade meg føre utstillingen nå som hun ligger syk? Håper at hun har glemt det!!

Når de er ute å går tur med meg nå så er det noen hunder som er veldig interisert i lille meg. Mariken sier at jeg kanskje får løpetid snart. Husker ikke helt hva det er men det er sikkert noe artig!! Pappa sier at han håper at den løpetida venter med å komme til etter utstillingen på Kongsberg. Lurer fælt på hvem den løpetida er?? Dumt at jeg ikke husker det!

Så i går så var pappa, Mariken og jeg på besøk til farmor. Hun har kommet hjem fra Spania nå. Så da vanket det litt godt på meg åsså!! Men jeg skulle ikke si noe til mamma og pappa!

Litt dumt at mamma og Disel måtte være hjemme da. Det er jo litt kjekt at mamma er sjuk åsså da for da kan jo hun holde Disel med selskap når vi andre er på besøk!!

Hørte at pappa sa at mamma blir bedre nå, så da blir hun nok bedre om noen dager!! Hun har noe som de kalle dobbelsidig lungebetennelse, hvet ikke helt hva det er men hun hoster veldig mye og så sover hun. Det liker jeg godt for da ligger jeg oppe i sofan og passer på henne!!

Så vil jeg ønske alle en riktig god helg!! Det må jeg huske å si!! I morra så skal pappa og Mariken på navn fest! Niesa til pappa bor i England og fikk en sønn i slutten på Januar. Så da når de er her hjemme så skal de ha en navn fest for han. Han skal hete Dylan!!
Så da slipper jeg og Disel å være alene hjemme, for mamma skal være her hos oss. For sånn som hun bjeffer så må hun være det. Noe jeg lurer på, bjeffer jeg sånn som mamma så kjefter de på meg, men når mamma gjør det så bare henter de vann eller noe annet til henne! Merkelig.....
Hilsen lille meg Roxie!!

10 kommentarer:

 1. Åhh, stakkars mamman din Roxi. Håper hun blir bedre snart, du får hilse å ønske henne god bedring :-) Så får vi håpe løpetiden din lar vente litt på seg da.... Blir koselig og hilse på deg igjen på Kongsberg. Pass på Mamma`n din og ha en fortsatt fin helg :-)

  SvarSlett
 2. Det høres egentlig ut som om du har det ganske fint Roxie, men du må hilse mammaen din å si MASSE god bedring!!!!!

  SvarSlett
 3. Så kjedelig med syk mamma, da Roxie!!! Du for hilse henne å si god bedring. Også vil vi ha henne frisk til Kongsberg. Da sees vi!!

  SvarSlett
 4. Hei på deg!

  Lille Roxie har blitt stor og kan skrive sjøl,jo! Jeg er sikker på at du steller så godt det lar seg gjøre med mamma'n din og de andre i huset ditt. Jammen godt de har ei som deg :o)
  Vi ses på Kongsberg ;o)

  SvarSlett
 5. Bra du passer så godt på matmor Roxie. Hils og si GOD BEDRING!

  SvarSlett
 6. Stakkars mammaen din, du må hilse så mye og si GOOOOOOD BEDRING ! Så må du passe godt på henne, tror ikke Diesel greier det alene ser du.
  Synes du er veldig stor og flink jente.

  SvarSlett
 7. Hei Roxie, først takk for hilsen i gjesteboka mi, jeg har førsøkt å legge inn en hilsen til deg, men da går det helt gernt med pc`n.

  Stakkers mammaen din det er så syk, det tar sikkert noe tid før hun kan gå turer med deg igjen, men godt du er så flink å passe mamma og Diesel.
  Hilse mammaen din så masse og ønske riktig god bedring.
  Også jeg har det for varmt om dagen med den tykke pelsen, må ligge i skyggen, så da passer jeg på å være på rett side av huset, jeg har den muligheten vet du.
  Savner deg så og vil gjerne vi kan treffes snart, før du får løpetid.
  Mor her sier hun vil sende en mail, litt senere til dere. Nå må du hilse til alle dine fra oss her i Andebu, nuss til lille jenta mi, fra Chicko.

  SvarSlett
 8. Bra du passer på mamma'n din! Ønsk henne riktig god bedring, og legg deg inntil henne så hun holder seg varm! Hun må være frisk til Kongsberg-utstillinga!

  SvarSlett
 9. Så flink du er til å passe på Roxie...ikke noe godt å være syk vet du! Men du får nå reist rundt på masse besøk ser jeg!

  Og masse lykke til med utstillinge...og en mÅ jo ikke bade heller da...er jo ikke lapp for ingenting vel!!

  SvarSlett
 10. Hei på dere! Nå er jeg kommet meg mye bedre! Nesten ferdig med den siste tabelett kuren for lungebetennelsen! Den fikk satt seg litt for godt etter min mening! Så tusen takk for hilsene jeg har fått, det varmet godt!!
  Til helga så får vi besøk av Chicko med fam. Det gleder vi oss veldig til! Så til fredagen så skal Roxie på hd røngen i bamble!!

  SvarSlett