onsdag 14. april 2010

div

Nå har vi hatt en del bra dager med masse sol! Håper det fortsetter ei god til videre!!

I ettermiddag så kom Nala og Tara til Roxie. De lekte masse i hagen! Mariken var ute i hagen med de 3, sammen med pappan til Tara, Lars Martin. Så hørte jeg plutselig en voldsom hyling,piping. Terje var nede i kjelleren og jobbet og jeg var inne og så på tv. Vi var ganske kjappe ute begge 2. Så hviste det seg at Roxie hadde løpt på en stubbe/rot i hagen. Hun altet og ville ikke sette den høyre fram labben ned. Kjente på beine hennes og det virket helt fint. Hun bare feiker tenkte jeg. For det har hun gjort med oss en del andre ganger. Men både Lars Martin og Mariken sa at det var nok noe hun hadde strekt. Så jeg gikk inn og ringte til Rolf Tore (dyrlegen vi bruker) Kl var jo da 1930 så han hadde stengt. Så jeg ringte en annen dyrlege ikke så langt unna oss (Johanna Bø på porsgrunn dyreklinikk) Hun sa at vi bare måtte komme ned med henne så skulle hun ta en titt. Vi kjørte ned med henne og Roxie ville fortsatt ikke tråkke ned på høyre fram labb. Johanna fikk kjenne og styre med foten/labben hennes, men da hun begynte å strekke på skulder leddet så trakk Roxie seg veldig til bake og begynte å pipe.
Heldigvis så ser det ut som bare at hun har strekt noen sener i skulder leddet. Johanna ga henne noe muskel avslapping og en resept som jeg skal hente i morra.
Hun var mye bedre i kveld allerede da hun skulle legge seg.

Her er de 3 jentene og leker i hagen! Blir nok noen dager uten leking med Tara og Nala nå.
Roxie må jo være i fin form til hun får besøk fra Andebu!! ( hvem bor der? Chicko!!)
Til fredagen så skal vi til den berømte Morgan som har så flott utstyr!! Så da er nok den strekken i skuldre over får vi håpe.

Så får dere alle sammen ha en flott uke videre som snar er helg!! Deilig vær er det meldt i helga åsså!! Vi gleder oss veldig til vi skal få besøk av Chicko m fam!!
Så nærmer det seg utstilling på Kongsberg, det blir veldig artig tror jeg.
Vi fikk dusjet Roxie i går, noe hun ikke liker så veldig godt men hun står nå rolig til jeg er ferdig. Akkurat som hun har forstått at hvis hun stritter i mot så tar det bare lengere tid!! Hun trippet av gåre som bare det i går kveld da vi gikk tur. Akurat som hun synes hun var veldig flott!!9 kommentarer:

 1. Håper du blir fort bra i foten din,Roxie!! Det var jo innmari dumt det skjedde da dere hadde det så moro. Enda godt du var ferdig med dusjinga - for nå har du bare gode ting i vente :o)
  Håper mamma'n din er bra igjen også. Ha det bra, og vær forsiktig!
  En liten trøstenuss fra meg ;o)

  SvarSlett
 2. Oi, oi, oi - det hørtes ikke godt ut dette Roxie - men det er lett å bli litt uforsiktig når man har det SÅÅÅÅ moro:o)

  Milli tripper også lett på tå når hun er nydusja (jeg har en idè om at det er fordi dusjen er ute av syne;o)

  Kos dere masse med Chicko, Inger og Harald!!!!

  Sees på Kongsberg - det blir koselig.

  SvarSlett
 3. Jammen Roxie da, Nå må du være forsiktig!håper du er bra til jeg kommer.
  Nuss...fra meg,Chicko

  SvarSlett
 4. Oisann, får håpe skulderen din er bedre i dag Roxie. Sånn at du igjen kan leke med vovse-vennene dine.

  Ville har også funnet ut at står hun rolig i dusjen så blir hun fort ferdig;o)

  Kos deg masse hos Chicko, og hils alle bloggvenner på Kongsberg:o)

  SvarSlett
 5. Du må ikke leke så hart skjønner du Roxie:
  Håper det går bedre med deg nå?
  Godt du kom til dyrlegen fort:-)

  Tenker du er ellegant nå når du har badet??
  Vi ses på kongsberg.

  SvarSlett
 6. Du må være forsiktig Roxie, tenk på alt du kan gå glipp av dersom du må holde deg i ro ;)

  Maila er heller ikke så veldig glad i dusjen men elsker å bli tørket med håndkle.

  SvarSlett
 7. Uff da Roxie, du må nok være litt mer forsiktig når du leker. Du blir vel bra til du får besøk av halvbror, og til Kongsberg. :)))

  Den dusjen er ikke Charlie glad i heller, men han står fint til jeg er ferdig og så går han bananas.... Tror han synes det er deilig etterpå.

  Vi sees snart!!!

  SvarSlett
 8. Oi, stakkars Roxie da...Godt det ble bedre med foten etterhvert...Her i huset oppfører alle seg fint i dusjen, men det er noen veldig "triste" fjes når de står der med klissvåt pels!

  SvarSlett
 9. Auda...hørte just ikke noe godt ut! Stakkars Roxie! Håper du snart er helt bra igjen!

  SvarSlett