fredag 7. mai 2010

God helg!!

Måtte bare sette inn detta bilde. Her er Roxie 12 uker! Hele verden ligger for dine poter!!
Håper at dere som skal til Marnardal kommer dere fint fram og at dere får en helt uforglemmelig helg!! Masse lykke til til dere som skal delta på utstillingen i Kristinasand!! Være er i allefall med dere!! Hele helga er det meldt fint vær.
Så måtte jeg bare ta med dette bilde av Disel og Roxie! Er så flotte begge 2!! Har ikke fått tatt noen bilder denna uka, er lissom ikke i humør til slikt.? Håper at den kaldte vinden gir seg snart.
Her skal vi i konfirmasjon til min niese i helga! Skal bli koselig å være sammen med familien.
Her er Chicko og Roxie i en fin dans!!!!
Roxie går inn i den siste uka for løpetiden sin håper jeg. Vi har en del besøk om dagen og det blir noe slitsomt av og til. For de har ikke vett på å gå disse frierene!! I går så gikk jeg hjem med Dennis, hadde vel ikke vært hjemme toppen i en halv time så var han der igjen. Så er det en liten puddel som kommer åsså hit, han heter Tommy. Eierne der mener at hunder skal gå fritt. Bondtvang det er bare noe tull mener de. Heldigvis så er det ikke mange av sånne mennesker. Føler at jeg i grunn blir ganske forbanda bare jeg tenker på de!!
Heldigvis så er de fleste hunde eiere kjempe koselig!! Til torsdagen så blir Roxie 1,5 år (18mnd), på den tida vi har hatt henne så har jeg blitt kjent med de fleste rundt her. Føre vi fikk henne så bare pratet vi med de som bodde rundt oss og var på hils med noen fler. Men nå så føler jeg at jeg hvet hvor alle bor her i gate og rundt! Artig det med hund, så mange flere enn komer i kontakt med.
Nå får jeg begynne på maten. Svigermor og Bjarne kommer på besøk i ettermiddag. Pleier å lage en litt bedre middag når Mariken er ferdig med tentamene sine. Så i dag så blir det Mossaka med gresk salat + Zaziki og hjemme laget oliven brød. Så har vi hjemmelaget is kake til dissert! Håper dette vil smake!!
Ha en flott helg der ute alle sammen om dere er hjemme eller på treff i Marnardal!!
Glemte jeg nesten å skrive. Roxie fikk A-hofter. Så da er det å bestille time til øyelysning på henne! Vi har tenkt å ha et valpe kull på henne.


6 kommentarer:

 1. Lille Roxie er jo såå nydelig, men det er ho sannelig som stor,også! :-) Hund gjør mye fint for oss mennesker, og som du sier er det lett å komme i kontakt med folk når en har med seg hunden. Håper dere får en hyggelig kveld!
  Så fint at Roxie har A-hofter :-)

  God helg!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med A-hofter på Roxie! Gleder meg til å høre mer om valper etter hvert som hun blir gammel nok! :D

  Jeg heller kjente nesten ingen av naboene rundt her før vi fikk Dixie, men nå har jeg snakket med de aller fleste, og vinker ofte til en av dem gjennom vinduet når jeg går forbi huset deres! :)

  Mange fine bilder av Roxie, Disel og Chicko! Håper dere hadde et koselig besøk! :)

  SvarSlett
 3. Hei Roxie! så mange gutte-hunder det vil charmere deg, men ikke noe rart det for du er bare så SØT en go`jente, venninna mi.
  Masse nuss fra meg Chicko.

  Skjønner dere er lei av hva det innebærer å ha tispe med løpetid.

  Fikk dere en god helg, med masse god mat på fredagen( gratulerer Mariken med overstått tentamen, da kan du vel "puste" litt igjen)

  Ikke får jeg heller tatt bilder, det er så finger kaldt, går med votter når jeg er ute med Chicko.
  Dere hører mere siden.Ha en god uke!

  SvarSlett
 4. Søte Roxie, gratulerer med friske og flotte hofter.
  Deilig for Mariken å bli ferdig med tentamener, nå er det å slappe av og vente på sommeren ;))
  Den festmiddagen hørtes deilig ut, håper dere fikk en deilig dag.

  SvarSlett
 5. Inger/Anne Liss. Maten var kjempe god. Mariken har eksamen igjen, muntelig og skriftelig. Skriftelig får de greie på den 18 mai.

  SvarSlett
 6. Gratulerer med A-hofter! Visste det - Roxie er jo perfekt!
  Nuss fra Nalle, som savna henne veeeldig på leirskolen...

  SvarSlett