søndag 11. juli 2010

På tur til verdens ende + litt

Så kommer det litt fra oss her på Bølehøgda!! På tirsdag så var vi på besøk hos Sissel og Per+ Honey for å se på valpene hennes! De er jo bare helt nydeliige!!
Her er Mariken i valpekassa sammen med valpene. De var veldig nyskjerrig på hatten hennes!!
Er de ikke nyyydeliiige der de ligger!!
På fredags etter middag så kjørte Mariken , Roxie og jeg bort til Nina og Charlie for å prøve kløven til Charlie! Den passet ganske fint synes jeg!! Så nå blir det nok bestilt kløv til Roxie jenta føre vi drar på ferie!! Så ga Nina meg tips om noen forskjellige nett sider som jeg kan kikke på når det gjelder utstyr og div til Roxie!! Kommer nok til å kikke en del på de sidene!! Timene fløy av sted. Noe den pleier å gjøre i godt selskap!! Vi kommer nok igjen på besøk en dag!!
Så har Mariken mala masse, hun maler "lekestua" i hagen rød og hvit. Terje har fikset porter på
div steder i hagen og varandaen!! I dag så regnet det her og jeg synes at de tregnte en pause!! Så vi tok oss en kjøretur!! Det var ganske mye trafikk på E18 så vi kjørte heller inn på gamle E18. Vi tenkte oss en tur ut til verdens ende for det var ikke så fint vær i dag så da tenkte vi at det ikke var så varm og så masse mennesker! Der tok vi veldig F E I L !!!! Fint vær og varmt var det og masse mennesker!! Synd det ikke passet å besøke Milli og Gry! Vi tar det en annen dag!! For det var veldig flott og fint ute på verdens ende så det er nok ikke siste gangen vi tok turen ut dit!!
Mariken og Roxie på verdens ende!!
Her er huset/hytta til grånissen ved havet!! Dere husker vel det fra Jul på månetoppen alle sammen!! Veldik koselig advents kalender!!
Roxie koste seg masse ute på svaberga!! Masse andre hunder og mennesker som ville hilse og kose!! Hun elsker masse folk!!! Da soler hun seg i glansen!! HE-HE
Her så sitter jentene mine!! Er de ikke flotte!!
Da vi kjørte hjem over så var det ikke så mye trafikk sør over! Så da kjørte vi E18 hele veien!! Terje måtte jo rekke finalen mellom Spania og Nederland!!

Fikk se på en annen blogg at Gry og Milli har jo huset fult!! Vi tar det igjen en annen gang!!
Hils så masse til besøket fra oss!!
Blir ennå ei tid til vi reiser på ferie men da drar vi på kjøretur som ender på Biri!! Det gleder vi
oss veldig til!!
Ha en flott uke!! Nå må jeg nok inn å følge litt med på finalen jeg åsså!!13 kommentarer:

 1. Fine bilder fra Hyggeligt valpebesøk og fra Verdens ende, kan tenke meg det var mye folk, vi holder oss helst fra å kjøre ut på øyene i juli måned.
  En annen gang dere kjøre E18, så vær så snill å kjøre opp om oss, det er jo bare 10 - 15 min. fra Sem!!!

  SvarSlett
 2. Kjempefine bilder :) To flotte jenter som sitter ved Verdens Ende :)

  SvarSlett
 3. Flotte bildder fra valpebesøket. Så morsomt å se valpene som vil inn i hatten til Mariken.

  Og takk for besøket. Synd dere ikke fikk med dere den gale katten som lå på biltaket. Skulle gjerne blitt kvitt den. Charlie ville jo bli med dere, han la seg så fint i buret til Roxie.

  Det ble jo så fint vær at jeg skjønner det var folksomt på Verdens ende. Så ut som dere fikk en fin tur der selv med mye folk.

  Ha en fin uke!!!

  SvarSlett
 4. Nå er VM i fotball ferdig!! Det riktige laget vant!! S P A N I A!!!

  Inger: Vi må prøve å ta en tur til dere snart!!

  Nina: Ja den katten skulle vi tatt med oss! Lå så kjekt på biltake vårt! Charlie får bli med oss en annen gang!! Kjempe klar var han til å være med!! Skikkelig gjentel mann var han åsså!! Roxie skulle jo hoppe inn i bilden først!!!

  SvarSlett
 5. Dere har jammen hatt begivenhetsrike og fine dager :o)
  Møte med valper, er noe HEEELT for seg sjøl. Ubeskrivelig. Da hjelper det godt med bilder :o)
  Tenk at dere hadde så fint vær på Verdens Ende idag - her regna det helt til kvelden kom!

  SvarSlett
 6. Verdens Ende, da kjørte dere jo rett forbi oss, da jo!!! Filler'n... Hadde vi visst det kunne vi møttes der ute. Her hos oss surra vi nemlig bare bort hele dagen.

  Det er nesten alltid mye mennesker på Verdens Ende, spesielt om sommeren. Men fint er det!! Flotte bilder!!

  Bienna liker også veldig godt å få oppmerksomhet og soler seg i glansen, innbilske hunden!!!

  SvarSlett
 7. Nøve: I skien så regna det åsså i går! Så vi tenkte at da set ikke var så fint vær så var det ikke så mange mennesker på verdens ende. Men der ute så var det kjempe vær og varmt!!

  Hanne: Det må vi huske på en annen gang! For vi kommer garantert til å reise dit flere ganger!! Kjempe flott var det der ute!!

  Ha en fin dag alle samen!! Her skiner sola i dag!

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder Gry:o) Veldig dumt at det ikke passet i går, men dere har jo planer om å ta turen igjen - så da har vi det til gode:o)

  Jeg var også på Verdens Ende i går, og trodde - i likhet med deg - at etter den langvarige regnbygen vi hadde i går - at det ikke var noen der. Fytti rakker'n så mye folk!!! Synes det er finest der når det blåser skikkelig og øya er så godt som tom for folk (noe Milli bærer preg av;o)

  SvarSlett
 9. Gry: Terje har prata at han må ut der en gang det er skikkelig dårlig vær. Han er kjempe fassinert av vind og bølger! Når det er veldig dårlig vær så har han vært på mølen og ligget i en sovepose bare for å se på været!!

  SvarSlett
 10. Kom til høsten, når stormene uler. DA er det flott da (og ja, det er folk der da også, men det er for de spesielt interesserte - sånn som Terje;o))

  SvarSlett
 11. Masse flotte bilder :-) Ser ut som dere har hatt ei flott uke :-)

  Tenk jeg har ikke fått med meg fotball (eller sykkel)i helgen :-( Noen ganger må også jeg prioritere andre ting ;-) Men jeg fikk faktisk med meg de siste minuttene og målet :-)

  SvarSlett
 12. Hei Roxie Disel,takk for hilsen på bloggen.Tenk dere er også en Lapphund og en liten katt.Hund og Katt går så fint så.Kan jammen anbefales.Masse flotte bilder dere har.
  Dino,Mons og familie i Son.

  SvarSlett
 13. Jeg må visst dra til Verdens Ende en eller annen gang. Flott bilde av jentene dine...og valper....sukk...ingen kommentar :o))

  SvarSlett