onsdag 14. juli 2010

UT PÅ TUR ALDRI SUR!!!!

Det ble ikke noebra bilder. Har pratet om tidligere at jeg vil sette inn bilde av islendingen som bor ned i gata hos oss. Han har vært på ferie i hele sommer så da jeg så han når jeg satt her på dataen så måtte jeg bare ta bilde (i mellom vinduet) det var ikke noe sjakk trekk.
Han heter Laksi og er 4 år gammel. Han er bare nydelig. Veldig bestemt herre mann. Roxie får lov til å herje rundt ham men kommer det flere til så er det stopp på leken fra han!!
Veldig dårlig bilde, bedre en ingen ting tenkte jeg. Flotte Laksi gutten!!


Må jo bare sette noen bilder inn av Roxie og vise henne med kløven på som jeg kjøpte fra Fyrstadheimen. Veldig bra sevice må jeg si. Bestilte den i går formiddag og i dag så fikk vi lapp i posten at vi kunne hente den på post i butikk på spar. Så da måtte jeg ut å ta noen bilder av lille Roxie mor!! Var litt rart å ha den på, men etterhvert så synes hun at hun var rå lekker!! Da vi traff andre på turen så gikk hun med en gange som var verdig en liten prinsesse!! (Roxie er jo det fra før da).

Skal vi snart gå?


Sitter pent å venter jeg, men hu mora mi blir jo aldri ferdig!!Bare et bildet til.... Tenker vi sier 10 jeg!!Blir trøtt av hele greia!! Skal vi gå på tur i dag heller i morra?? Noen ganger så bare lurer jeg!!
Kjøpte bare en liten kløv til Roxie. Vi er ikke på lange turer slik at vi overnatter og slikt. Vi er bare på små passe dagsturer. Så da er kløven stor nok til vårt bruk!! Tusen takk for tipset Nina!!
Ha en fin uke videre!!
Så håper vi på fin sommer videre!!

6 kommentarer:

 1. Han Laksi var da nydelig.
  Og Roxie, lille prinsessa, hun klær den fine kløven og hun syntes den er ok å ha på seg, så bra.
  Roxie var veldig klar for tur!!!

  Håper vi får noe godt vær igjen!!!

  SvarSlett
 2. Laksi var en flott kar !

  Gratulerer Roxie med den nye kløven. Den var kjempefin, passet akkurat til deg !

  Håper du får bruke den masse, ha fortsatt en flott sommeruke !

  SvarSlett
 3. Den islenderen var flott, selv om bildene ikke ble helt klare så var det lett å se han er fin. :-)

  Så bra den kløven satt, de var jammen kjappe. Har aldri bestilt der selv, har bare vært der å handlet i butikken. De er kjempekoselig, de som eier den. Overlykkelig over å få hundebesøk. Så bra det gikk fint å bestille det på nettet.

  Roxie kommer til å bære den med stolthet. Det gjør Charlie. Den er kjekk å ha bare vi går ned for å bade eller på butikken. Han kan jo bære han også.

  SvarSlett
 4. Islendere ER fine!!! Han har de samme fargene som Snorre, tor jeg..

  Ble helt forelska i den kløven, jeg da. Tenk så fin den hadde vært på Dimma når vi er ute på disse vandringene våre i nærområdet. Tror jammen jeg må vurdere å gå til innkjøp av en kløv til dem hver...Syns jeg allerede ser for meg de stolte fjesa til "gulla" mine :-)

  SvarSlett
 5. Laksi ser ut til å være kjempefin!! Vil han bare leke med Roxie og ingen andre, eller?

  Søte, søte Roxie. Den kløven så veldig bra ut. Moro å se hvor stolte de blir. De liker jo å jobbe litt, disse lappene. Og det gjør helt sikkert islendingene også! Selvfølelig hadde Dimma og Snorre også kledd en slik kløv. Det må de få, Camilla. En i hver sin farge,kanskje :o)
  Jeg har helt glemt å bruke kløven på Nalle i sommer!!

  SvarSlett
 6. Jeg synes også at Laksi lignet ørlite grann på Camillas Snorre:o) Fin var han - også liker han tydeligvis vakre Roxie veldig godt:o))

  Roxie var kjempefin med kløven sin! Flott liten bildeserie du har tatt der Gry - hun venter så fint, også blir hun litt lei.

  Nå må jeg jammen inn på den nettbutikken å sjekke.

  Ha en riktig fin helg!

  SvarSlett