onsdag 11. august 2010

Geiranger

Vi kjøret fra Stryn tidlig fredag morgen 30 juli. Vi skulle til Geiranger. Turen oppover gikk freit men når vi kom til der hvor vi skulle kjøre ned til Geiranger så var det så tåkete at vi så ikke veien . Hadde jeg bestemt så hadde det ikke blitt noen tur ned til Gerianger. Som dere sikkert har forstått så liker ikke jeg høyder langs veien. I fly så må jeg sitte ytterst så jeg kan komme lett ut!! Ha-ha akkurat som det vil hjelpe hvis det skjer noe!!

Jeg la meg godt tilbake i sete " ikke snakk til meg før vi er nede" Jeg var liv redd!!

Men når vi var nede så var det ganske bra vær!! Å min bedre halv del elsker å gå å se på crus skip. Tror Roxie åsså synes det var deilig å få komme ut av bilen!!

Måtte jo bare ta bilde av Mariken på gull traktorn til Moods of Norway i Geiranger!

Kose stund blir det bestandig tid til for Roxie og Mariken!! Så var det så mange mennesker i Geiranger som måtte beundre lille Roxie!!

Nytt bilde av Mariken og Roxie foran et krus skip!! Mange flotte har vi sett i sommer!

Her er Mariken på utkikkposten som en ser ned til Geiranger. Jeg var ikke der ute å så!! Vi var heller ikke på Dalsnibba!! Der var vi sist vi var på disse kanter, aldri mer. Dalsnibba ligger 1500m over havet og der ser en rett ned i Geiranger!
Så etter at vi var ferdige i Geiranger så satte vi nesa mot Biri!! Skal skrive litt mer om det i morra!! Ha en fin kveld!!

5 kommentarer:

 1. Høres ut som en veldig fin tur! Kjente meg igjen på bildene, fra en familietur for noen år siden.
  Kan tenke meg det var kult på Stryn, stemmer det at Mood of Norway klærene er billigere der?

  Kjdelig å være redd for høyder når du er der !

  SvarSlett
 2. Må si du har ei svært så fotogen datter. Skikkelig Norges-reklame der ho står og smiler,altså! Vokt henne vel for svære, rike amerikanere på luksuscruize...men ho greier nok å passe seg gjøl ;o)
  Gleder meg til neste reise-kapittel.

  SvarSlett
 3. Flotte bilder fra ferien deres, så dere var innom Stavanger også:o)))

  SvarSlett
 4. Tora: Om klærene til Mods of Norway er billigere på Stryn hvet jeg ikke. Mariken kjøpte seg en t-skorte der 350,-. Fine dunjakker til 4000,- Synes det var veldig dyrt jeg da. Om det er billigere en andre steder er jeg ikke sikker på! Hvet at disign klær er dyrt da, men det får nå være måte på da.

  SvarSlett
 5. Berit: Vi var bare en kjepp tur innom Stavanger. Hadde ikke tid til så mye denne gangen. Men det var en by som vi nok kommer tilbake til å ta skal vi ha mere tid!!

  SvarSlett