fredag 24. september 2010

Helg igjen!!!

Må bare ta en liten oppdatering fra oss igjen!! Her går ting så å si i hundre om dagen!! Lille Jackie tar oss med storm. Ganske urolig liten skapning som har funnet ut at det er godt å ligge litt rolig av og til åsså. Noe jeg har tatt veldig nøye. Hu har måttet ligge i armen min vær dag. Så kommer hun ikke ned på bakken igjen før hun er rolig. De første gangene jeg gjore det så tok det tid før Jackie skjønte at var hun rolig så satt jeg henne ned. Nå så går det ikke lange tida før hun er helt rolig.

Disel er nok ganske oppgitt over den lille uro kråka vi har fått oss. For Jackie drar han etter halen så fort hu ser han. Han må jo like det på en måte åsså for han går jo ikke vekk fra henne. Det har han full anledning til. Det er jo bare å hoppe opp på en stol eller noe så får jo ikke Jackie tak i han. Men Disel er sjef her og det med stor S. Han er ganske rar for når vi har besøk av andre hunder så må du ikke tro at han gidder å løpe vekk selv om de løper i full fart mot han. Nei da, han bare sitter der og kikke dumt på den. Så da stopper jo hunden og kikker seg veldig forfjamsa rundt. " skulle ikke den pusen løpe vekk og bli redd for meg?"


Roxie passer veldig på Jackie når de er i hagen. Prøver Jackie å grave et hull så kommer Roxie bort og henter en av oss!! Akkurat som om hun vil si i fra at nå gjør den lille noe vi ikke får lov til!
Her har det regne i hele dag, så vil jeg bare minne alle sammen på at i dag så er det bare 3 mnd til julaften!!
God helg alle sammen!!

11 kommentarer:

 1. Tøffe Diesel !! Er ikke mye skvetten han virker det som. Men så er han så inderlig snill også da som larlar Jackie dra i halen hans.
  Leia var også slik som Roxie når Maila var liten, hun kom og kikket litt trist opp på oss dersom Maila gjorde noe galt. Det virket mer som hun skulle si "jeg gjør ingenting galt".
  Ha en fin helg og kos dere med trekløveret.

  SvarSlett
 2. God helg til dere også. Dett er morsomt å følge med på åssen det går med dere alle sammen nå etter Jackie kom i hus :-)

  SvarSlett
 3. Godt å høre litt nytt om de to go'jentene og Sjefen sjøl (som forøvrig bare MÅ være i fjern slekt med Ludo;o)

  Hils dem alle sammen, og ha en riktig god helg:o)

  SvarSlett
 4. Så utrolig herlige dem er isammen Jackie og Roxie, koselig å lese hvordan det går med den nye go`jenta deres.
  Trakk på smilebåndet, så for meg Ludo når jeg leste om Disel, samme oppførsel derigården, kanskje de kommer fra den samme "rette siden";o)))

  SvarSlett
 5. Ludo og Disel kommer nok fra den "rette siden"!!
  Veldig flotte pusekatter begge to!!
  Tror nok at Ludo og Disel er i slekt!!

  SvarSlett
 6. Ja, nå har dere mye god underholdning i huset! Disel er en tøffing, og det skjønner jo hundene! Roxie er flink og passer på at Jackie ikke gjør noe galt,- så fint! En fornuftig dame, det! Emma virka som hun skamma seg på Warjas vegne da Warja holdt på som verst med fantestreker... En må jo bare forundre seg over disse dyra!

  SvarSlett
 7. For noen fine jenter dere har!! Kos dere masse med valpetiden..den flyr!!

  SvarSlett
 8. Så utrolig kjekt å ha Roxie som sier ifra når Jackie er ulydig. Har Roxie gått inn i en mammarolle ovenfor Jackie?
  Kos dere masse :)

  SvarSlett
 9. Så moro å lese, Diesel er jo knalltøff! Herlige bilder, så koselig å lese oppdateringer fra livet med deres to lapper; fine jentene!

  SvarSlett
 10. Kjempekoselig lesing.Tenk så godt de små skjønner hverandre...
  Dino,Mons og alle hilser.

  SvarSlett
 11. Så koselig å høre om åssen det går med dere og det nye familie-medlemmet. Roxie er en luring, ho...sier i fra når den lille gjør noe gæærnt..hehe..

  SvarSlett