torsdag 21. oktober 2010

litt små plukk

Hei på dere! I dag så har det kommet snø og det har disse 2 lappisene elsket!! De har løpt rundt i hagen og verandaen som noen tullinger!! Søte tullinger!!
Så da må de slappe av litt etter å ha vært masse ute å leka!!

Så har jeg jo laget julekort!! Er ikke ferdig for sånt tar litt tid!! Har ikke fått tatt bilde jeg skal ha med i korta! Men jeg lager de ferdig og så passer jeg å ha plass til bilde slik at jeg bare kan sette det inn seinere!! Helst før 6 desember!!
Har laget litt forskjellige fronter. Slik jeg lager korta så blir det ikke noen som blir helt like, bare nestenHer har jeg brukt en 3d verjasjon. Veldig enkelt å laget og så gjør det seg så flott!!
Her er åsså et 3d kort bare et annet motiv! Så bruker jeg stempel puta rundt på kantene for da får jeg nesten så det ser ut som det er litt brent på kantene. Stilig synes jeg da, må jo skryte litt åsså da!!
Sånn er korta inni! På den ene siden så er det ikke noe, for der skal jeg ha plass til bilde. Så stempler jeg forskjellige jule sitater og vers! Blir litt mer personelig når en lager julekorta slik!!
Så på baksiden så må jeg jo ha med hilsen fra oss. Jeg har problemer å holde en penn pga at jeg har mistet gripe evnen , så da er det så kjekt for meg at jeg bare kan stemple!!! Blir jo finere en hvis jeg bare skriver på pc og skriver det ut!!

Så til slutt konvolutten! Jeg må jo bare pynte litt på den åsså. Her har jeg åsså bare brukt stempel puten rundt slik at jeg får en slik brent effekt. Har litt dilla på det jeg.
Så her har jeg pyntet en pringel boks!! Veldig kjekke julegaver!! Oppi så har jeg 4 te lys og en fyrstikk eske som jeg pynter. Eller så kan en jo ha en liten flaske vin og bokmerket , alt går ann bare å bruke fantasien!!
Her er lokket til pringel boksen!! bare satt i et rødt ark og klippet det rundt og stemplet!!
Så¨som dere alle sikkert har forstått så gleder jeg meg veldig til jul!! Vi holder på med masse juleforbredelser. Prøver å gjøre julepresanger ikke så dyre. Da er det veldig morro å kunne lage litt personelige presanger!! Jeg gjør jo ikke bare det til jul!! Samme blir det med bursdager,dåp,bryllupp. Får bestandig bare possetive til bakemeldinger på kort jeg sender ut!!
For noen år siden så gadd jeg rett og slett ikke å lage kort. Det fikk jeg høre gitt. Så de er litt bortsjemte her i min familie, de vil helst ikke ha noen kjøpe kort!!
Så det hender at jeg sitter midt på sommeren å lager julekort!!
Men ekstra morro er det slik som jeg gjore i går og var på besøk hos min venninne og vi satt og laget julekort og løste "verdens problemer" Masse te med honning!! Gubben hennes kom inn til oss da han kom fra jobb" jøss er det bare dere 2 som sitter her? Det hørtes jo ut som det var flere her" Kan ikke skjønne det, Vi satt jo bare å laget julekort og løste "verdens problemer"
Ha en fin uke videre!!

12 kommentarer:

 1. Det er alltid så koselig å få hjemmelagde kort. Sjønner godt du får gode tilbakemeldinger, de var jo virkelig fine!

  SvarSlett
 2. Som du imponerer - dette må være verdens flotteste julekort!!! Du er jammen kreativ og flink....skjønner godt at det ble kommentert det ene året julekorta manglet!!

  Så vakker vesle Jackie er - kan tro ho kommer tilåkose seg når det omsider er masse snø ute! Det har kommet noen få snøfnugg her, også - det ligger et lite nesten gjennomsiktig hvitt teppe på plenen.....uff, litt tidlig - skulle så veldig fått raket bort resta løvet før de blir dekket til med snø....

  SvarSlett
 3. Camilla: Ikke tenk på løvet! ER hvist flott gjødsel for hagen har jeg lest et sted.....?
  Nina/Charlie stemmer det?

  SvarSlett
 4. Du er virkelig et kreativt menneske!! Jeg blir veldig inspiret av å se hva du lager. Skjønner ikke hvordan du får til så vakker skrift! Alt ser så kjøpt ut. KJøpt for masse penger. :P
  Rett og slett. Du har en unik gave som kan lage så flotte ting, og har viljen i deg til å gjøre det :)

  SvarSlett
 5. Tora: Tusen takk for at du synes det jeg lager er fint. Den skrifta er bare stempel. Klarer ikke å skrive for hånd da jeg har mistet gripe/styrken i fingrene mine. Så da er stempel en kjekk ting. Har bare forkjellige farger på stempelputne!! Kjempe enkelt å lage sånne kort eller å pynte bokser + div!! Men utorlig morro å sitte å gjøre det!! Er så heldig at Mariken synes åsså det er gøy å lage kort og div. Så vi har bestandig et lite juleveksted lissom føre jul!!

  SvarSlett
 6. Utrolig fine kort du har laget! Jeg hadde også blitt kjempeglad om et sånt hadde dumpet ned i postkassa, så skjønner godt at du fikk klager når kortet fra dere manglet et år! :)

  SvarSlett
 7. Så fine kortene var, så koselig å lage julekortene for hånd. Har gjort det før, men i år sponser jeg fotoknudsen og skriver heller innholdet for hånd:) Men neste år! Da skal jeg la meg inspirere av deg:) Så koselig at dere hygget dere med kortlaging, alltid godt å møtes og bare kose seg samtidig som man har noe å "henge fingra i".

  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 8. Kjempefine kort! Det er jo sant at det er kjekkere å få kort som er hjemmelaget enn slike som er kjøpte. Og det er jo så koselig å lage også!! :)

  SvarSlett
 9. Dine hjemmelaget kort/ bilder - julekort og andre ideer du har og lager er SÅ fine og koselige, nei det kan du ikke slutte med.

  God ide med stempler når fingrene svigter.
  Jeg skal ta en tur på et par butikker å se om jeg kan få noen ideer, ser jo veldig spennende og gøy ut.

  Godt du hadde en koselig kveld hos venninna di og fikk pratet en masse.

  Du Gry er jo heller aldrig kjedelig å være sammen med!!!

  SvarSlett
 10. Skal si du er skikkelig kreativ, Gry Viola. Kjempefint blir det, både kort og gaver. Fikk noen tips her.

  Løv i hagen har ikke jeg raket på flere år. Jeg kjører over med gressklipperen og lar det ligge. Tror jeg er den eneste i nabolaget som klipper løv med gressklipperen i november. Så Camilla, la løvet ligge. :o)

  SvarSlett
 11. Så nydelige julehilsner,blir litt kreativ selv også når man ser så flotte ting.
  Dino og Mons hilser.
  Cecilie :,)

  SvarSlett
 12. Så heldige lapper som har fått snø:o)

  Så flotte julekort du lager, forstår godt at de ble etterlyst det året du ikke lagte sånne fine kort:o)))

  SvarSlett