onsdag 19. januar 2011

DeT blir lysere!!!!! SOLA SKINNER!!!!

Flotte skilt !!


I dag så har vi et kjempe fint vær!! Har vært på forskjellige kontorer hos komunen i dag. Vi har en vei opp til huset på ca 45 m som vi deler med et annet hus. Den har blitt brøyte og fiksa på i mange år. Så for 4-5 år siden så fant komunen ut at det skulle være privat vei men at det er komunen Seirt den. Så vi fikk alt ved likehold. Noe vi ikke var helt enig i. Vi bor inntil et jore så det letter jo brøytinga når de bare kan kjøre snøen ut på jore. Men det kunne de ikke. Så vi har kranglet fram og tilbake i noen år nå. Så her i forrige uka så var jeg der igjen for ørtene gang og klaga. Endelig så fikk jeg pratet med et mennesket som forsto mitt problem. På 5 min så var det
fiksa og nå så brøyter kommunene igjen. Det var en annen saksbehandler i komunen som hadde tatt over for den vi hadde har godt av med pensjon!!

Så vil jeg bare vise dere skiltet jeg har bestilt. Dette skal jeg ha på badet så har jeg noe å se på om morran når jeg ikke forstår helt hva,hvem som står der i speilet!!!
Så i dag så har de kjørt opp skiløypene på jore igjen. Så da blir det nok mye for Roxie og Jackie å holde øye med!!Vakkert vær i dag!!
De to goingane mine!!!Jackie koser seg i sofan!!Roxie og Jackie koser seg i sofan på lørdagskvelden!!


Roxie ser litt lei ut av søstra si her!!
Så vil jeg bare si at her er det bare deilig vær ute nå og slikt vær har de meldt ut uka!! Så får vi bare håpe at det blir slik!! Så har dagen blitt 1hel time lengere. Merker godt det med en 1/2 time på morran og 1/2 time på ettermiddagen!!!
Så har vi jo VM i håndballen da. De kommer seg jo til mellomsåillet da, men som de roter!! I går da trodda jeg nesten at jeg gikk ut av skaftet. Håper de skikker seg til i morra da de skal spille mot Island. Den kampen vinner de nok ikke for Island er kjempe gode. Men ballen er rund og kanskje pluttselig så spiller Norge god hånball!!!!!!

Ha en fin uke videre!!!!
8 kommentarer:

 1. Se, det lønner seg å stå på. Kommunen har ikke rett i alt de gjør. Pass på å få det skriftelig. Kan være kjekt hvis de bytter saksbehandler igjen. :)

  Ungane dine er såååå vakre og egentlig veldig ulike. Så deilig med to lapper da. :)))

  Den håndballen følger jeg ikke med på. Og slett ikke gutta. Så dere sportsidioter for kose dere. :o)

  SvarSlett
 2. Så morsomme skilt, da! Ja, det kan trenges litt oppmuntring om morran iblant;o) Gratulerer med gjennomslag i kommunen, - det må virkelig ha vært deilig!

  SvarSlett
 3. Så bra det ordna seg i kommunen. Litt utskifting kan lønne seg av og til tror jeg:o)

  Fine skilt Gry!

  Nyyyydelige jentene dine. Jackie er så kul med "tyvemaske" synes jeg (også synes jeg hun likner veldig på pappa'n sin:o)

  Fine vinterbilder du har tatt!

  SvarSlett
 4. Så flott at du fikk lønn for strevet så det ble skikk på veien igjen :-)))

  Sukk, som jeg misunner dere som har snø... Kjekt å se bilder fra Winter Wonderland da :-)

  Skiltene er knallstilige!!! Morsom den siste du vil ha på badet, hihi

  SvarSlett
 5. Tøffe skilt! Alltid en fordel å kunne starte dagen med ett smil :o)
  Følger ikke med på håndballen jeg heller..men jeg veit å nyte at sola har snudd - for akkurat i disse dager skinner den over Bergheim igjen :o)))
  Hils go'jentene dine ;o)

  SvarSlett
 6. Godt at de skifter ut gamle vriompeiser;o))) Det er utrolig hva byråkratiet kan få til. Leser jo av og til merkeligste historier om sånne vriompeiser som tolker loven på sitt vis.

  Kos deg med håndballen du Gry, selv om ikke vi andre klarer å bli så engasjert.

  Det var noen utrolig morsomme og fine skilt du hadde funnet, likte godt den du skal ha på badet:o)))

  Flott bilde serie av jentene dine:o)....og jeg misunner deg utsikten fra vinduet ditt...husker jeg riktig så er det fra kjøkkenvinduet du ser de flotte jordene, ha en fin uke!!!

  SvarSlett
 7. Jeg er så klar for lysere tider nå!
  Ser godt at Jackie har vokst mye når hun og Roxie blir avbildet sammen, kjempefine begge to. :)

  SvarSlett
 8. Stemmer det Berit. Bildene er tatt fra kjøkken vinduet. Var så koselig i dag å sitte å spise formiddagsmat å se de som går på ski!! Jackie hadde det veldig travelt i dag. For hun måtte jo si i fra når det kom noen hunder på jore.

  SvarSlett