mandag 22. august 2011

Julegaver?????

Tenkte at jeg ville prøve å vise åssen jeg lager handle nett/strikke nett. Først så kjøper jeg stryke ark. Det tror jeg alle hobbie butikker har.  De får du i A4 str. Veldig kjekke for da kan du bare ta ut på skriveren bilder eller du kan skrive tekst selv!! Jeg har gjort begge deler!!
Når du skal velge ut bilder/tekst som du vil ha på stryke arket så sjekk først åssen vei du må legge stryke arket i skriveren din!! VIKTIG!! Når det er gjort så er det bare å skrive ut!!
 Så når du er ferdig med det så er det bare å klippe ut bildene/teksten. Som jeg har gjort her så har jeg brukt en kutte (kaller jeg det da, heter sikkert noe annet) den har forskjellig mønster som jeg kan bruke. På bildene så har jeg bare klippet rundt med saks.
 Så kommer det som jeg plundrer mest med da!! Det er å ta av det arket bak på stryke arket slik at jeg får en slags tynn "film" som jeg kan legge på der jeg vil stryke det på!! Så må du ha et bake papir og legge i mellom "filmen" og strykegjernet. Strykegjernet må ikke ha damp. På de fleste strykegjerna i dag så kan du slå av dampen. Jeg har ikke det så jeg har da et strykegjern uten damp!!
 Så nettet ble ganske bra til slutt selv om jeg plundrer litt med å ta av det arket bak på strykearket. Men det går litt lettere når jeg plåser på sidene av arket for da løsner det litt og jeg får tak i en liten snipp av arket!!
 Veldig kjekk gave synes jeg å gi bort til foreldre,tanter, onkler, venner osv.., ikke er det så dyr gave heller. Kjøper du nettet jeg har gjort her så koster det fra 30-50,-, strykearka koster mellom 15-20 pr ark. Så bruker du sånn rundt 1 time eller 2 på å  få nettet ferdig!!
Kjekk gave synes jeg!! Jeg har laget meg et slik nett selv og så kan en bruke bilder som en har tatt selv!! Det synes jeg er det artigste da!! Ikke bestille gensere,nett + div i andre butikker med flotte dyremotiv eller lign. Nå kan en jo da ha gardiner,gensere vesker div med bilder av hunden sin, barnet sitt eller noe annet som en selv synes er flott/artig!!

Så får alle sammen ha ei flott uke videre!!! Her er det fint vær i dag så nå tenkte jeg å ta med meg mine 2 firbeinte ut på tur!!!
Ser at jeg kanskje skullet vasket noen vinduer og slikt, men det tar jeg en annen dag!!

7 kommentarer:

 1. De er kjempefine Gry. Jeg så jo ditt!

  SvarSlett
 2. Så fint nett,flott ide.Du er så kreativ.Og så NYDELIGE hundebilder,ja dem har så fine øyne disse dyra,helt enig.
  Dino,Mons og eierne hilser masse.

  SvarSlett
 3. Kjempestilig!!

  Takk for tipset! Dette må jo prøves!! Metoden kan vel brukes på t-skjorter, puter og andre tekstiler også, regner jeg med.
  Nå er det bare å gå i julegave-tenkeboksen!!

  SvarSlett
 4. Den metoden kan brukes på all tekstil. Bare å huske å bruke strykejern uten damp.

  SvarSlett
 5. De var kjempefine, Gry Viola! Du er jo smart nok til å begynne juleforberedelsene tidlig nok også, du! Alt slikt håndarbeid tar jo tid, det vet jeg, men det må være veldig moro å både gi bort og å få slike personlige gaver :)

  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 6. Jeg så tittelen "julegaver" og tenkte nå her det klikket for Gry, haha. Så var det bare en super gave ide som er lett å lage selv. Takk for tipset, Gry. Du er flink til å lage gaver selv. Tar i mot flere tips også.

  SvarSlett
 7. Du er kreativ med mange gode ideer!
  Spennende og fine/morsomme ting!
  Og så får du gjort det!

  SvarSlett