søndag 30. januar 2011

Sola skinner og snart så er det februar!!

Hei alle sammen!! I dag så er det nyydeliig vær her og -4 så det er stor trafikk her i skiløypene!! Vi koser oss som bare det. Terje og Mariken er å kjører slalom i Svarstad. Jackie skjønte ikke helt det at ikke hun skulle være med på tur. For hun ville jo ha vært med på tur!! Roxie tar det hele med ro og legger seg fint ved beina mine, akurat som hun forteller Jackie at nå skal vi være hjemme og passe på matmor.
Så må jeg da fortelle en ting. Jeg har mistet en del av kraften jeg hadde i armene. Så jeg skal da ha ei kule på rattet slik at det blir noe lettere for meg og styre bilen. Den kula kan jeg da søke Nav om å få dekket. For å få den dekket så må jeg da til en time med de på nav og så må de da sende søknaden videre til noe som heter tilpassnings senter for bil i sør Norge. Så må bilen inn til et verksted for å monter den kula så for videre til visning for biltilsynet. Det var den vriene delen, men jeg kan kjøpe kula selv og betale ca 600 + moms og sette den på selv og da trenger den ikke vises for noen!!!!!!
Så nå næremer det seg utstillinga på Kongsberg!! Både Jackie og Roxie har flott pels nå!! Håper den er like flott når vi skal til Kongsberg!!
KJEEEEDEEELIIIIIG!!!!!!!!!
De sier jeg er vakker!!!
Jackie har det veldig travelt om dagen, for hun må jo passe på de som går i ski løypene og de
som går på veien!! Da er det godt å kunne ta en liten lur inne sammen med Roxie!!
SJEFEN OVER ALLE SJEFER!!!!!!!
Så sitter Disel ved siden av meg her og sier at jeg må fortelle dere at det er han som er sjefen over Roxie og Jackie!! Det er så artig å sitte å se på dem alle 3 . Jackie og Roxie de godtar
at det er Disel som bestemmer. Selv om Jackie prøver seg noen ganger. Så her i går da fikk hun seg et lite dask av Disel. Da pila hun bort til Roxie og de hadde en lang samtale!! Skulle ønske jeg forstod hunde språket, men tror nok at hun sladret til Roxie og fortalte hva Disel hadde gjort. Så fortalte nok Roxie til Jackie at det er han som er sjefen og at vi må være snille med hverandre alle sammen!!!
Ha en fin søndag alle sammen og ei flott uke!!!
10 kommentarer:

 1. Så nydelig bildeserie av jentene og Disel. Høres ut som de virkelig har blitt perlevenner Roxie og Jackie. Roxie er den perfekte storesøster. Det hadde vært noe det Gry; å kunne forstå hundespråket - de er flinke hundene våre som klarer å forstå så mye som de gjør!!!

  Tipper du velger å kjøpe den kula selv, høres mye enklere ut;o)))

  Ja i morgen er det februar - det er en god måned:o)))
  En fin neste uke til dere!!!

  SvarSlett
 2. Englebarn har dere! Takk for i går!

  Ikke noe rart ting tar tid, og tenk hva det koster med så mye styr i det offentlige.
  Tenker du fikser den kula selv.
  Mariken og Terje fikk seg vel en fin ski-
  tur i finværet.
  Ha en fin uke dere og, vi høres ved!

  SvarSlett
 3. Så trist å lese om armene dine Gry. Huff a' meg! Godt det finnes hjelpemidler, men fryktelig sært at det skal være så tregt (og dyrt!!!) å få den gjennom NAV.

  Å, de er så søte alle de tre pelsene dine:o) Jackie er jo klin lik far sin synes jeg, og han er en vakker gutt!!!

  SvarSlett
 4. Du fortjener virkelig den gleden dyra dine gir deg! Det er så koselig å høre deg fortelle om dem, men det gjør meg trist at du skal ha slike plagsomme vondter og etater å stri med. Nav er nesten latterlige, da men :/
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 5. Ja er det ikke bare typisk nAV! Ordne det selv du Gry! Morsomt at Katta er sjefen over de modige barske lapphundene! hehe!!

  SvarSlett
 6. Berit: Her hos oss så har vi 1 dag til i
  Januar, tror at dere i Stavanger har det
  åsså!
  Inger: Tusen takk for koselig besøk om
  lørdag. Kjempe koselig at dere tok en tur.

  Når det gjelder Nav og den kula så bestiller jeg den selv!! Orker ikke slik fram og tilbake nå.
  I

  SvarSlett
 7. Da Gud skapte jorden fikk alle områder sine naturkatastrofer. Afrika fikk tørke, Asia fikk jordskjelv osv. Norge fikk Nav...

  Ille å høre om dine vondter å et byråkrati i oppoverbakke som legger rene agilitybanen med papirer og retningslinjer. Det er ille at det skal være så mye ekstra. Men er veldig glad for at du får et hjelpemiddel som enkler hverdagen:)

  Vakre jenter du har, de er så søte - fantastiske uttrykk på de to firbente!

  SvarSlett
 8. Gry; he he he, du har så rett så rett;o)))
  er litt kjapp jeg av og til. Egentlig så synes jeg mandagen hadde passet så fint, ny uke - ny måned, men nå er det nå sånn da fra i morgo tirsdag er det ny måned:o)))
  Tenk med februar så går det kjapt, når februar over er det nesten vår:o)

  SvarSlett
 9. Ja, nå setter vi pris på været om dagen. Utnytter hver dag max. Heldigvis er det meldt sånt vær hele denne uken. Yes, en uke til uten snø. :)

  Flotte bilder du tar av Roxie og Jackie. Jackie blir jo bare mer og mer lik sin far. :)))))

  Synes du er flink jeg, Gry, selv om armene dine ikke vil mer. Du får til masse for det. :))))

  SvarSlett
 10. Uff, jeg visste ikke at du hadde slike vondter jeg, Gry! Kjedelig når armene streiker - vi er jo så avhengige av dem!! Godt at det finnes hjelpemdler som kan lette på hverdagen, men akk det skal ikke være enkelt å få dem!! Tipper også at du investerer i ei sånn kule sjøl, ja...NAV kan du jo vente deg ihjel på..

  Så vakre dem er på bildene, dem kommer sikkert til å gjøre det bra på utstillingen!! Skikkelig gøy å se at det er Katta som er sjefen!!!

  SvarSlett