onsdag 2. februar 2011

Dyrlegebesøk

I dag så var det tid for den årlige sjekken på Roxie og Disel. Tok Jackie åsså med ned til dyrlegen for å få veid henne. Naboen var ute i det vi skulle reise og hun måtte jo da ta bilde av de alle 3. Da hun har slikt eldre apparat med film og greier så tar det litt tid før jeg få se de bildene. Selv hadde jeg glemt å ta med apparatet. Det var veldig dumt for det ble ganske artig hos dyrlegen. Først så tok jeg inn Roxie og Disel. Disel skriker sin ytterste nød bare han kommer i bilen. Så på borde hos dyrlegen så ble Roxie og Disel behandlet. Roxie ble tatt først og så Disel. Roxie er jo så rolig at hos henne så tror jeg de kan få gjøre alt. Så kom turen til Disel. Han skrek så alle på venterommer hørte han. Roxie måtte jo bort til broren sin for å sjekke at alt var i orden. Så når alt var ferdig der så gikk jeg ut i bilen for å hente Jackie. De hadde veid Roxie og Disel da jeg kom inn med Jackie. Roxie veide 14,1 kg og Disel 4,7kg. Friske og flotte var de fikk jeg beskjed om. Så skulle jeg veie Jackie, hun veide 13,8kg!!!!. Så hun har ikke så mye igjen før hun passere store søster i vekta!!
Måtte bare ta et bilde ut av kjøkken vinduet i dag til morran. Er ikke så ofte at det ikke er noen i ski løypene nå om dagen.
Like føre vi skal til dyrlegen. Jackie må bare sjekke om hu matmor har fått ut alle tovene hos Disel!!

Litt venting ble det på de to. Ikke bare bare å få Disel i bur når han oppdaga at han åsså skulle være med. Tror at noe av det værste han hvet er bilkjøring!!

Jackie ble veldig trøtt av all den ventinga!!
Neste gang jeg skal til dyrlegen med de alle 3 skal jeg prøve å filme de. Hvis jeg husker det da? Er litt glemsk av meg. Kanke skjønne det.
Ha en flott kveld og uke videre!!!6 kommentarer:

 1. Store fine jenter ja! Stakkars katten da, de fleste hater vel bilturer..Husker de jeg har hatt også..Skriker å bærer seg! Hehe, nei katter vil være fri!!

  SvarSlett
 2. Så flinke dere er. Disel også. Det er ikke så lett å være katt!

  SvarSlett
 3. Mine to sover fortsatt i bur om natta....så jeg håper det går greit å frakte dem i bur og bil heretter....Ikke prøvd ennå :-)

  Så fin utsikt dere har ut gjennom kjøkkenvindu - er såå misunnelig på dere som fortsatt har masse deilig snø....

  SvarSlett
 4. Du er god du Gry!!! 2 hunder og en katt til dyrlegen, jeg er imponert!!!

  Roxie er bare småjenta i forhold til Ville med sine 21 kg, forskjell er det på disse lappene det er sikkert og visst:o)))

  Koselige vente-bilder!

  Her er snøen borte forlengst, koser meg ekstra med å se snøbildene dine:o)))

  SvarSlett
 5. Synes Disel er kjempeflink jeg. Han advarer jo søstrene sine så godt han kan (og til ingen nytte:o)

  Godt å høre at de er friske og fine alle sammen, og jammen begynner "lillejenta" å dra innpå:o)

  SvarSlett
 6. Så koselig at alt var bra og så bra at du bringer dine firbente til sjekk! Vi har også en slik årlig kontroll, for å sjekke at alt er som normalt. Tror det gjør det enklere å se om noe plutselig er feil, dessuten blir man bedre kjent med dyrlegen sin da:)

  Vi måtte jo le av kiloene på jentene dine - ved siden av Frost er de jo begge små og elegante. Moror at det er så stor ulikhet mellom kjønn i rasen!

  Ha en strålende helg!

  SvarSlett