søndag 13. mars 2011

Kongsbergutstillingen

Må jo skrive litt om utstillingen på Kongsberg!! Vi dro hjemme fra ca 7.30. Både Roxie og Jackie synes det var veldig tidlig!! De liker å ligge å dra seg til i allefall i 9 tida!! Så dette var ikke bra, og da Roxie måtte i bilen som hun ikke liker fikk vi høre noen skikkelige sukk fra henne!! Vi hadde vel kjørt ca en time så både spydde og gjore hun i fra seg!! Så vi fikk jo stoppet og vasket for de to dokkene våre for de er jo i samme bur. Jackie var litt fortvila for søstra si og trøstet henne så godt hun kunne!! Etter å ha vasket og styret litt så bar det i vei den siste biten!! Vi var vel framme sånn ca 9.15. Så da hadde de begynt å stille hanhundene!! Det var litt av et lurve leven.
I junior hanhunder så var det 9 stk som stilte!! Kjempe morro å se!! Unghund handhunder så var det 5 som stilte!!! Så i åpen klasse handhund så var det 10 stk!! Mange staselige karer der!! Mange flotte han hunder!! Så var det 2 stk i championklassen og i veteran så var det 1.
Så over til tispene. Det var 10 stk som stilte i junior klassen!! I åpen kalsse så var det 15 stk!! Tror det var noen som ikke møtte men det var ikke mange!! Så mange flotte hunder på en gang har ikke jeg sett før!! Så i Championklassen så var det 4 stk!! Der var da åsså fjelldronningens ARWEN!!!! Så var det 1 hund i veteran klassen!! Så på Kongsberg utstillinga i dag så var det såååååå mange finskelapphunder!! Et kjempe flott syn!!!!

Under så kommer det noen bilder!! Mariken var ikke med i dag noe som dere sikkert ser av bildene!! Blir ikke så bra når jeg tar bilder som når Mariken gjør det!!
Vi har jo 2 tisper så de skulle stille noe seinere!!
Her er Veslefrikk (Dennis) og Mallalasses Kaiak!!
Åpen klasse hanhund! ene delen de måte deles opp i 2!!

Åpen klasse tisper!! Roxie og Terje er med!!!
På bilde under så er Lappejentas Gorgeous Bonni, Mallalasses Asca og Fjelldronningens Emma ene søstra til Roxie!! I dag så var de 3 stk i ringen som var fra e-kulle til fjelldronningen!! Emma,Embla og Eroxie!!
Her er det far og Roxie i farta!!!!

Her så tar de seg en runde de som er inne igjen etter å ha fått rødt!! Kjempe flotte hunder!! Det er i allefall Marianne og Mira som løper sist her!! Kjempe flotte er de!!
Så er Roxie ferdig og da kan vi ta oss en tur rundt med henne så hun kan hilse på!!
Så var de lille Jackie sin tur!! Hun var 8mnd i går den 12 mars!! Her så står hun så fint for
dommer Leif Lehmann Jørgensen (danmark)

Alle 4 valpene som stilte i valp 6-9mnd. Skottbekkens Hertuginne Camaro og Chevelle, Raiddokas Riitta og vår egen Fjelldronningens Jackie!!
Jackie ble BIR valp 6-9mnd!! Kjempe gøy!! Det var Sissel Bjerkeseth som handlet Jackie!!

Så da var det inn i ringen igjen for Jackie og Sissel!! Jackie står like fint som før i ringen!!


Jackie ble nr 3 i gruppa til slutt!! Kjempe bra og kjempe bra kritikk fikk hun!! Tusen takk til Sissel som gikk med henne!!

Så var det de voksene sin tur!! Der ble Mallalasses Kaiak nr 1!! Gratulere så masse!!! Dette var velfortjent Veronika!!!
Så til slutt så vil jeg takke alle for en kjempe trivelig dag!! Den ble ganske lang får det var jo årsmøte etter på!! Så vi var ikke hjemme før kl var åtte på kvelden!! Da var vi ganske trette alle sammen!! Etter å ha vært så mye ute hele dagen!! Så vil jeg si at det var kjempe koselig å få treffe dere alle sammen!! Så til Harald og Inger som vi delte lunch sammen med i bobilen!! Kjempe trivelig hadde vi det!! Så til Nøve som kom som heiagjeng!! Kjempe koselig å prate med deg!!
Så må jeg bare si sorry for at jeg ikke har fått tatt så bra bilder og de jag har tatt er da mest av hundene. Men det er jo de som er i fokus på en slik dag. Så vil jeg åsså bare si at det var noen hunder som ikke møtte i dag men det var ikke mange!! Kjempe gøy har det vært med så mange forskjellige hunder!!
Glemte nesten å si at Fjelldronningen stilte i oppdretter klassen i år!! Kejmpe gøy å se på !! Det gikk kjempe bra tror jeg åsså!! Det var 3 oppdrettere som stilte. Så det var Schanderulven som vant!! Fikk ikke med meg hvem den 3 oppdtrettern var.

Neste utstilling for vår del blir i Drammen! Den er i begynelsen av juni tror jeg! Så er det en utstilling i Sandefjord i slutten av juni og så er det Biri utstillinga i August! Den må jeg bare
trekke fram! Så da vil jeg si til alle som har anledning den helgen ( tror det er 1 helga i august) den er bare kjempe bra og så veldig sosial for mennesker og hunder!!
Ha en flott uke!! Nå vil jeg å våren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


13 kommentarer:

 1. Takk for en flott oppdatering for meg som ikke kunne komme dit!!!!! Og gratulerer med to flotte hunder dere har. Men et så stort selskap av lapper er det flotte resultater. :))))

  Dere fikk et flott vær og koste dere sikkert mye. :)))) Det ser sånn ut på bildene. Og tøffe Terje som gikk med Roxie i ringen. :)))

  Ha en fin uke!!!

  SvarSlett
 2. Jeg må si jeg er imponert over hva du har klart å få med deg av utstillingen. Du har t.o.m. fått med bilder!! Hunder, eiere og resultater pleier å gå helt i ball for meg som regel - enda jeg pleier å være tilskuer. Håper jeg får vært med (som tilskuer) på en av de utstillingene du nevner i løpet av året.

  Gratulerer med fine resultater!

  SvarSlett
 3. Når er Sandefjord. Jeg finner den ikke på terminlista. Trodde ikke den var i år.

  SvarSlett
 4. Trodde den var rundt 20 juni? Kan godt henne jeg tar feil.

  SvarSlett
 5. Så flink du er som har fått med deg navn og plasseringer på så mange!!! Det gikk helt i surr for meg. Men det var en stor opplevelse å være 'til stede' likevel.
  Veldig koselig å få prata litt med deg. Vi har jo 'kjent' hverandre i flere år!

  SvarSlett
 6. Fin oppdatering fra utstillingen, kjekt å få følge med litt selv om det er langt borte for vår del.
  Så gøy at Roxie fikk så god plassering, Gratulerer !!!

  Håper at vi kanskje kan ta turen til Biri i år.

  SvarSlett
 7. Etter en litt dårlig start så ser det ut som dere har hatt en flott og trivelig utstilling :-)

  Jeg har veldig lyst til å bli med på Biri-utstillingen en gang, men om det blir i år eller neste år vet jeg ikke. Som så mye annet så kræsjer det med jobb i år.

  I Sandefjord tror jeg ikke det er utstilling i år. I hvert fall ikke den helgen som det er ag.

  SvarSlett
 8. Gratulerer med gode resultater! :-)
  Moro å lese om alt du har fått med deg. Jeg blir fortsatt så overveldet av alt som skjer på utstillinger at jeg ikke får med meg halvparten.

  Det var veldig gøy å se de 3 E-kull søstrene som er så like, og moro at Fjelldronningen gjorde det bra i oppdretterklassen! :-)

  SvarSlett
 9. Jeg tenkte akkuratt det samme som alle andre her, utrolig at du fikk med deg så mye! Og så bra resultater :D
  Gleder oss til å se dere i Drammen :)

  SvarSlett
 10. Morsom lesing Gry. Takk for flott oppdatering, jeg føler nesten at jeg var med jeg nå:o)

  Gratulerer med flotte resultater også. Terje er jo en racer i ringen (godt trent av Mariken:o)

  Veldig, veldig moro for Sissel og Per!

  SvarSlett
 11. Takk for sist, og gratulere med strålend resultater:-)
  Jeg tar kansje feil,men jeg har hørt at det er utstilling i Sandefjord. som vanlig. Dette må jeg undersøke.

  SvarSlett
 12. Gratulerer med fine reultater :-) Koselig å treffe dere igjen. Blir lang dag, men det er jo så koselig. Så mange fine hunder. Det ble litt hett med så mange hann hunder sammen..Vi får se om det blir Drammen på oss også
  :-)

  SvarSlett
 13. Gratulerer med flotte resultater!!!

  SvarSlett