torsdag 24. mars 2011

Nå kommer endelig våren!!!!!!!!!!

Ja, jeg får jo starte med at da jeg stod opp av senga sist fredag så må jeg si at jeg hadde lyst til bare å gå å legge meg igjen!! For det snødde som bare det. Men opp måtte jeg jo for jeg kan jo ikke bare legge meg ned og så for å stå opp når det bare er fint vær!!! Roxie og Jackie tror jeg ikke synes at det er dritt vær!! De synes bare dette var kjempe gøy!!
Dette bilde tok jeg fra utgangsdøra vår!! Ikke spesielt vakkert syn 18 mars!!!!
Roxie og Jacke var klare for tur de, og nå tror jeg de synes at jeg ble vel treg. Da kommer de og sjekker hvor det blir av meg.

Her sitter de så pent å passer på vottene mine. Det har vi måttet gjort her nå for det er så store brøytekanter og der det er høyest jo der skal Roxie og Jackie gjøre fra seg. Så da må jo jeg bare gå og fjernet det de har gjort og da er det veldig kjekt at de sitter pent å passer på vottene mine mens jeg får tatt vekk det de har lagt i fra seg!! Flinke er de!!!
Så måtte jeg jo bare ta et bilde av skjære reiret som de har begynt å bygge. Hvert år så kommer skjærene og bygger reir og Terje prøver og fjærnet det, men en så lenge så er det skjærea som har "vunnet".
Så på mandag så fikk vi besøk. Det var ei venninne som ringte og lurte på om vi skulle gå en tur i sammen. Det er jo bestandig gøy det!! Her har vi Nanna!! Hun er en Norfolk Terrier på 1 år!!

Nanna synes det er veldig gøy å leke med Roxie og Jackie, men hun blir jo ganske fortere sliten en de to jeg har da. Men hun synes åsså det er veldig morro å stå å se på at Roxie og Jackie herjer!!
Så måtte jo gulla mine ha en pust i bakken!!! De stor koser seg ennå i snøen!! Jackie blir litt fortvila når jeg prøver å hakke vekk isen på varandaen. Da kommer hun bort og boffer på meg og prøver å dra vekk beinet mitt slik at jeg ikke skal ta vekk isen!! Så den får bare ligge for den smelter jo uansett!! Kansje jeg skal legge noen store isflak i fryseren , slik at jeg kan ta dem fram til sommeren!!
Denne uka så har vi vært så heldig at vi har hatt fint vær!! Så har det åsså blåst en del. Så snøen har smeltet godt denne uka!!
Rododendrone mine begynner å stikke fram litt!! Deilig at det begynner å bli vår!!!! Stor og kraftige ser det ut som de blir åsså!! Det har jo ligget så fint pakket inn i snøen i vinter, så de har jo ikke fryset!!!
Så måtte jeg jo bare ta et bilde til av gulla mine!!! De stor koser seg i snøen!! Jackie er ganske fortvila for at den forsvinner og går rundt og boffer litt der det har ligget mere snø!! Da kommer Roxie og de to har en lang samtale. Det er akkurat som Roxie forteller henne at snøen kommer tilbake til neste vinter!!!

Så her er bilde av skjære reiret igjen!! Tror nok at det får lov til å være der i år åsså!!!

Tror nok at dette blir et av de siste snø bilde for denna sesongen!! Nå vil jeg veldig gjerne ha vår!!
Har ryddet vekk de fleste vinter jakker og tatt fram litt lettere jakker!! Så fikk jeg kjøpt meg ei billig dun jakke her på mandagen. Var i butikken og prøvde den. Den var blå, så synes jeg den var noe dyr for de skulle ha 1900,- for den. Den var satt ned til 1100,- Men den var blå og jeg hadde i grunn tenkt meg en sort en. Så jeg spurte om de ikke fikk sånn nesten samme jakke i sort inn til høsten. Jo de fikk da det, men da ville den koste ca 1900,- Men hvis du vil så kan du jo få den jakka for 550,- Den er grei sa jeg!! Så da fikk jeg jo meg en grei jakke som jeg kan bruke til neste vinter.
Ha en flott helg og så satser vi på at det blir flott vær i helga og at snøen blir så å si borte i løpet av neste uke!!!9 kommentarer:

 1. Nå kommer endelig våren til dere også. Deilig når en kjenner at sola varmer og lufta blir mild og god. Snart stiller vi klokka også da får vi endelig lysere og lengre kvelder.
  Herlig bilde av Jackie og Roxie der de sitter ved siden av hverandre og passer på vottene.

  SvarSlett
 2. Grattis med jakkekuppet! Stilig :-)

  Masse fine bilder. Ja, jammen meg har du noen herlige vottepassere som sitter så flott sammen. Tipper du blir superPOP om du fryser ned noen isflak som du kan overraske dem med til sommeren, hihihi

  Her har vi ikke hatt nok snø synes jeg. Fikk liksom ikke gått så mye på ski som jeg hadde lyst til... Her er det bart og på vei til å bli litt grønt. Snø- og klosterklokker blomstrer om kapp, men det kan ennå dukke opp litt snø. Vi får se. Riktig god helg iallfall :-)

  SvarSlett
 3. Koselig innlegg fra deg Gry, med beskrivelse av hvordan jeg følte meg sist snøen falt her også. Man burde egentlig virkelig vært bjørn, DA kunne vi stått opp om våren!

  Så flinke jentene dine er, som bæsjer så høyt oppe, egentlig gjør alle lappiser jeg kjenner fra seg sånn tror jeg. Viktig å ikke gjøre det på stien/veien i allefall:o) Det var i grunnen en god idè det å fryse ned litt is....

  Grabba med ny jakke. Litt av et kupp!

  SvarSlett
 4. Ja, nå er det vår!!!!!! Men jeg har ikke satt bort snøfreseren ennå. Jeg tror alltid at hvis jeg setter bort den i mars så kommer det masse snø, hihi.

  Som du koser deg med hundene dine. De sitter jo som to tente lys og venter. Sååå flinke!!!

  Det var litt av et kupp du gjorde. Sånne salg liker jeg å gå på. :)))

  SvarSlett
 5. Du er litt av en pruter, du...og billig jakke fikk du deg!! :-)

  Nå har jeg kosa meg med et kjempe-koselig innlegg fra deg. Det er artig å se åssen dere andre bloggere har det rundt dere, og jeg som er såååå nysgjerrig elsker når dere tar bilder av gården deres og huset og.....:-)
  Så flinke dem er som sitter helt rolig mens matmor plukker opp ulumskhetene demmes...:-)

  God helg!

  SvarSlett
 6. Er så koselig å se hvordan der er rundt dere:o)

  Skjærer har vi også i år, de er i full gang å bygge rede. skal bety lykke å ha ei skjære på taket, kanskje i treet også;o)

  Jeg ble så imponert over Roxie og Jackie, som sitter så fint med vantene dine...Ville hadde sett sitt snitt til å rappe dem, votte tyv som hun er.

  God helg til dere:o)))

  SvarSlett
 7. Våren kommer nok til dere også! Lappejentene dine liker nok vinter bedre enn sommer, men vi andre har ikke noe imot noen måneder med litt varmere vær!

  SvarSlett
 8. Det er så deilig at nå er våren her:-)
  Koselige bilder av glade lapphunder.
  Ha en deilig helg og kos dere i fin veret.

  SvarSlett
 9. Godt det våres hos dere og. En flott uke har det vært. Her i Bø, hvor vi er nå: rett så kald luft, var nattefrost, men sol, sol!!!

  Fine flinke gull unger og så lydige!!!
  Fortsatt god helg!

  SvarSlett