mandag 14. november 2011

Snart jul !!!!!!!!!!!!!!

Hei og hopp!! Ja, dere tror nok at jeg er litt gal men det er bare 11 dager til jeg begynner med pyntinga til jul!!!! Så er det bare 40 dager til julaften!!!! Det er så deilig å tenke på all den kosen jeg skal ha fram over nå!! Pynting, lage julekort, pakk inn presanger osv...! Gleder meg som bare det!!!

Så måtte jeg bare ta noen bilder med av litt div sitater!! Synes det er så koselig!! Så det blir nok noen sånne skilt i julegaver rundt oss i år!!
                          Dette skiltet har jo en grei bekjed!!!!!


                                         Dette synes jeg åsså er veldig søtt da!!
Så må jeg jo ha noen bilder av gulla mine!!  I dag så gikk de nesten bananas når de kom ut til morran!! Det var jo helt hvit rima og kaldt ute!! Da var det to lapper som fikk fart på seg!!
 Så i dag så har Jackie vært hos dyrlegen og tatt hd rønken!!! Det gikk veldig bra så nå får vi bare ventge i spenning på resultatet derifra!! Jackie var ganske trøtt og sliten da vi kom hjem!! Så da fikk hun jo lov til å ligge i sofan!! Jackie var litt urolig da vi kom hjem, hun var veldig pipete og urolig. Det var akurat som Roxie forstod det og hoppet opp i sofan til henne og der ble de liggans noen timer!! " og jeg som da ikke skulle ha hundene i sofan!! Men pytt pytt.........
  Roxie er så flink og passer på Jackie!! Så fort hun piper litt så kommet hun bort og lurer på hva det er og slikker Jackie i ørene!! Akurat som om hun sier at den dumme bedøvelsen går bort snart!!!!                                    
                                      
Så får dere alle ha ei fin uke!! Her så begynner snart den stor pyntinga!! Så blir det nok vasking av vinduer denne uka for det er meldt fint vær her nå noen dager!! Snøen lar vente på seg, men den er nok ikke så langt unna!!

Hei på dere igjen!! Jeg Roxie vokna litt jeg!! Må bare fortelle dere at på lørdag så hadde jeg bursdag, men neste mandag da har Ville i Stavenger bursdag!!! Hu er litt eldre en meg men ei kjempe fin og real dame!! Håper jeg får treffe henne en dag!! Dette var bare kort innpå fra meg. Nå må jeg inn på sofan igjen og passe på hu lille søstra mi!! Hu har vært hos doktoren i dag og da fikk ho noen sprøyter og det var ikke noe godt  har Jackie fortalt meg!! Men det blir jo så mye bedre når jeg passer på henne!! Store søster Roxie eller kansje jeg er sykesøster Roxie!!!


12 kommentarer:

 1. Søte snille gode storesøster Roxie, det er så omsorgsfull og passer godt på lillesøster. Kjempe flink du Roxie!
  Håper på godt resultat av HD, blir helt bra, tenker jeg.
  Skjønner godt du ser fram til å pynte opp huset i advent tiden, ja det går fort mot jul nå!
  Flotte gode ord på skiltene, du er flink å finne sånne!
  Har tenkt mye på hvordan det har godt med Terje i dag?
  God nusseklem til Jackie og Roxie!

  SvarSlett
 2. Så herlig å se de to, det er nok deilig å ha en god og trygg rygg å ligge inntil når en føler seg litt tufs.
  Maila og Leia er også slik, dersom en piper så er den andre snar for å sjekke om noe er galt.

  Hører du på P4, der har de ett program der programleder ringer opp for å narre noen i telefonen.
  I dag var det ei dame som ble oppringt fordi "naboene hadde sendt inn klage" til Huseiernes Landsforbund for de følte ett stort press fra dama til å pynte tidligere til jul. Dama bare elsket julen og startet pyntinga allerede i begynnelsen av november. Hun fikk fullstendig latterkrampa og greide nesten ikke forklare seg, hun gikk med på å ta pynten vekk fra vinduene foreløpig da :D Dama lo så godt at programlederen ikke greide å holde seg alvorlig. Hun gikk nå "fem på" og trodde faktisk på hele spøken i starten.

  Da tenkte jeg på deg og lurte på hvor tid du startet med pyntinga men du greier vel å holde deg til desember ?

  Jackie er vel våken nå ? krysser fingra for flotte hofter.
  Gratla med dagen som var Roxie, tror jeg skrev på FB men i tilfelle du ikke fikk hilsingen derfra så vi tar det en gang til her !

  SvarSlett
 3. Håper Jackie har kommet seg nå, klart det hjelper å ha en omsorgsfull syke-/storesøster!

  Du har definitivt en slags herlig julegalskap Gry, morsomt å følge med på den!

  Lykke til med hoftene til Jackie:o)

  SvarSlett
 4. Anne liss: Jeg starter ikke pyntinga til jul før fredagen føre 1 søandag i advent. Ser at noen begynner med pyntinga sluttten på oktober beg på November. Jeg synes det er mest riktig å vente til advents helgen. Men vi er jo forskjellige!! Når det er sagt så må jeg jo bare si at jeg har fått en tlf om at nisse nr 10 fra Lanzarote flytter inn til oss 29 november!!

  SvarSlett
 5. Vi i Son gleder oss også til å pynte.Passet på å pusse vinduer her i godvær forleden.Koselig å lese innlegg hos dere:)Så snille hunder dere har,ja dyra er så snille når noen trenger det.Tenker det blir full fart til jul.Dino og Mons,som koser seg i stua.

  SvarSlett
 6. Alltid så koselig å lese innlegga dine :) Du har to enestående og omsorgsfulle jenter, finns ikke mange som dem :) Håper det går rette vegen for Jackie!

  Og så vil jeg takke for julegave-tips! Tror jammen jeg skal kjøpe noen slike skilt i år, det må jo være artig å få ett med en treffsikker tekst ;-)

  SvarSlett
 7. Vanskelig å legge igjen en kommentar denne gang, prøver som anonym;o)

  Koselig skilt! Roxie og Jackie er jo helt nydelige isammen:o)
  Hi hi snart jul...og bare 6 dager igjen til mandag;o)

  Klem til dere fra Ville

  SvarSlett
 8. Du Gry, du er ikke god. Her pyntes det ikke før siste uken før jul. Det for holde i massevis. ;)

  Elsker de herlig skilta. Så mange fine ordtak. :)))

  Nå har sikkert Jackie blitt seg selv igjen. Jeg er ikke innom bloggene hver dag noe mer. Blitt treg sånn. ;(

  Ha en fortsatt fin uke. :)))

  SvarSlett
 9. Da kan vi være gale i hop, jeg pynter også til jul siste helgen i november. Røkelsen kommer frem 1. nov. Og jeg er så enig, tenk på all den kosen som ligger foran oss nå. Julegaver er innpakket, julekort er klare til å sendes, livet er bare godt. Så heldige vi er som kan glede oss til jul!

  Fordi jeg har jobber så mange kveldsvakter gjennom høsten har sjefen min kompensert med det til jul, slik at jeg bare jobber trivelige vakter. Det betyr enda mer julekos og sosale samlinger!

  Så søte og omsorgsfulle jenter du har. det var helt rørende å se. Håper alt går som ønsket med resultatet. Uf, husker Frost var noget redusert og "liten" dagen han ble røntget.

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 10. Hallo i stuen! Fristende å skrive "julestuen", men du er vel ikke helt der ennå :-)

  Sånt et koselig innlegg da! Kjempefine sitat/skilt! Tror nesten jeg noterer noen av dem ned for senere bruk (maler veggtavler med ordtak) :-)

  Gratulerer med vél overstått!

  Nuss fra Balder, og hilsen og klem fra matmor :-)

  SvarSlett
 11. Hei hå nå er det jul igjen!
  Jeg begynner til lørdag, Da blir vindune pyntet.Og kjenner jeg deg rett så er du i gang med julen:-)

  Å vi kan glede oss over A hofter på godjenta vår.

  Ha en fin helg..

  SvarSlett
 12. I dag så begynte jeg å pynte litt og bytte ut i skapene. Nå er det natta for meg så får jeg fortsette med advents duker og slikt i morra eller det heter vist seinere i dag.

  SvarSlett