søndag 27. november 2011

Advent !!!!!

Hei og hopp!! Nå er det snart jul. Det er noen få dager igjen til 1 desember , og sånn som jeg skal kose meg. Tror nok dette er den 1 jula som jeg ikke er helt ferdig til 1 søndag i advent. Men pytt jeg kommer sterkt tilbake!!
                      
 I morra så skal Terje og jeg hente mine foreldre på gardermoen. De har vært 4 uker på Lanzarote. Så kommer åsså min 10 ende nisse fra Lanzarote. Skal bli artig å se åssen han kommer til å passe inn med de andre nissene fra samme øya! " Må jo være litt artig å treffe sine lands menn åsså da.

                            Hva er det som skjer der inne da?
Jo det skal jeg fortelle deg lille Jackie. Det er den store flytte dagen som det kommer nisser fra mange steder og flytter inn til oss. De skal bo her sånn ca i 2 mnd. Roxie tar det hele med ro men Jackie synes dette er veldig spennans!!
 Litt kjedelig å være ute når det skjer så masse rart inne. Men dokkene mine må jo ta en liten lur inni mellom alt styret.
Så har søstra mi sydd kjole til meg igjen!! Dette er en skikkelig jule kjole med stjerner og reinsdyr!! Kjempe deilig er den. Så har hun laget "kenguru lomme" for jeg er så å si avhengig at jeg har lommer på ting. Så har hun åsså sydd deilig hette på den!!
Måtte bare ta et bilde av en annen kjole hun har sydd for meg. Den bruker jeg masse når vi er i bryllup konfirmasjoner osv.
 I dag til morran så banket det skikkelig hardt her på døra. Så da jeg hadde fått somla meg opp og åpne døra så var det jo nisse far sjøl som ville inn!! " Så da måtte jeg jo fortelle han at han pleier jo ikke å være inne han men passe på ute!
 Så da måtte vi jo ta noen bilder av nisse far med Roxie og Jackie! Oi her har jeg glemt å stille inn kameraet. så vi må ta et til. Jackie synes det er kjedelig å sitte så lenge stille......, så et til
 Hu matmor må nok ha et bilde der alle ser i kameraet!! Der var dere alle 3!! Disel gadd ikke være med.
Tid for å ta en tur inn igjen. Der måtte Jackie kose litt ekstra med Disel for hun hadde ikke vært helt grei med Disel ute i hagen i dag. Se å de koser, SØTE er de!!
Så måtte jeg jo bare kjøpe med dette skiltet i år. Selv om jeg i grunn har lovet at jeg ikke skal kjøpe noe før jeg skal til julemarkedet i København.
Å så måtte jeg bare ha denne. Den passer så fint under utelampa v inngangen. Den er 40 X 50CM . Passer akurat!!
Nå skal jeg ikke kjøpe noe mer føre jeg skal til København. Det er ikke lenge til, jeg gleder meg som bare det!! Så skal jeg ikke ta fly så da trenger jeg ikke å tenke på at jeg ikke kan ha med så mye!! Blir nok i allefall en nisse.........

Så får alle sammen ha en fin 1 søndag i advent!! Kos dere skikkelig i førjuls tida!! Ikke stress, ta vare på den fine førjuls tida! Har fortsatt noen julekort som må fikses og noen gaver som må pakkes inn. Ellers så skal jeg bare kose meg.

Ha en fin uke!!

8 kommentarer:

 1. Tror du er en liten smule innteresert i nisser og alt som har med jula å gjøre;o) Er en koselig tid, bare mangler litt snø nå så blir alt bra. Kjempefin julekjole søstra di har sydd. Ha en fin tur til København, er nok mange fine nisser som venter på deg der :o)

  SvarSlett
 2. Oj, du og nisser, Gry. Hahahaha... Du må snart finne på noe som er like morsomt på sommeren. Da kanskje sommeren varer litt lenger. :))))

  Den søstra di er flink til å sy. Du slipper å dra fra butikk til butikk og lete. Det er superkjedelig.

  God tur til Danmark. Og hvor gjør du av alle nissene til slutt? Det må jo bli fullt en gang.

  SvarSlett
 3. Nå er du i ditt ess Gry:o) koselig å lese bloggen din nå, du formelig spruter over av juleglede. Herlig!

  Så flink søsteren din er til å sy.

  SvarSlett
 4. Så koselig innlegg dere har.Nydelige dyra er.Oi så fine kjoler det er laget.Den søsteren din har laget som er litt gullaktig var så nydelig.Ha fin reise da den turen kommer.Her er nå advent staker og stjerne i vinduene.Koselig.Stor klem til dyra fra Dino og Mons med fam.

  SvarSlett
 5. Jeg smiler og ler med deg. Ho ho ho, nisser ok de. De er velkomne her hos oss også;o) Faktisk så er jeg blitt ørlite smitta, fordi nå har 2 par nisser allerede flytta inn her hos oss. Det ene paret kommer helt fra Drøbak. Barnebarnet har valgt ut et nissepar fra Nissebutikken der:o)

  Det var en flott kjole, likte godt den grå, litt sånn julekjole...nissekoneaktig:o)
  Koselig bildeserie av Jackie, Roxie:o)

  SvarSlett
 6. Tenk å være i konstant festrus i nesten to (jule-)måneder slik som deg :-))))
  Nyt nissene dine du, Gry. Og ikke minst de fine kjolene!

  SvarSlett
 7. Så mange flotte nisser du har, ønsker deg en fin og flott flott adventstid.

  SvarSlett
 8. Tenker det banker på døra ganske ofte i denne tida!
  Fint du har så mye glede i førjuls tida.
  Beundre Roxie og Jackie`s tålmodighet, når de skal sitte for fotografen. Fine bilder sammen med Stor-nisse.
  For noen fine kjoler du har fått deg; flink med ideer, søsteren din.
  Nå må dere bare glede dere til turen.
  Gleder oss til å se dere!

  SvarSlett