torsdag 23. august 2012

 Det begynner å bli noen sommere siden Mariken var så lita og vi hadde "Leifen" til barnevakt!
Nå så er nok en sommer på hell, vi har fint vær i dag og det er meldt fint i morra og lørdagen. Da ser det ut til å være stopp en periode. Det gjør ikke noe for da skal Terje og jeg en tur til Spania!!
Det gleder jeg meg masse til. Nå så har jeg bestemt at vi skal besøke en by som heter Guadalest! Den ligger ca 2 timers kjøring fra Torrevieja. Vi må kjøre mot Benidorm og så videre innover i landet ca 30 min-45min.! Ellers så blir det nok mest kos og avslapping!!


Vi har jo hatt en del besøk i sommer! Roxie og Jackie liker seg godt da!!
 Her så er de sammen med Sofie! Sofie blir 8 år i september!! Roxie og Jackie er veldig glad når hun kommer på besøk!! Jackie elsker det for da har hun noen å springe med i hagen. Vi andre gidder ikke så lenge, men Sofie hun kan holde på i lange baner med Jackie!
                                         Sofie i klatrestative!

                                         Roxie og Jackie passer godt på så ikke sofie skal slå seg!!


Så hadde vi jo besøk av Oda i sommer! Det var kjempe koselig for alle parter! Disel syns åsså Oda var kjempe koselig! Ikke alle hunder han gidder å hilse på!!
 Terje måtte jo ha en kosestund på varandaen med de 3 dokkene!! Noen ganger så hadde det vært kjekt med flere armer!
 Så fikk vi besøk av Nanna! Hun er en liten Norfolk Terrier! Det vil si at hen er en skikkelig Terrier! Hun tror at alle er laget til for henne av og til og det er vi jo ikke! Så litt på plass må vi sette henne. Men hun er jo bare så nydelig og kosen!


 
 
Så fikk vi jo besøk av Kodals store sønn! Nemelig Leo!! Jackie ble full av begeistring for den karen!! Tror at Jackie ble litt for slitsomt for han Leo! Men han tok det med ro som de fleste lapper gjør! I Jackies verden så skal jo alle herje! Roxie har så å si gitt opp å lære hu søstra si at det er ikke løping som betyr mest her i verden!!
 

 
Morro er det å se på de løper!! Her så er faktisk Leo foran Jackie! Hu er litt sleip i begynelsen, for da lar ho de andre få lede ann løpinga, men så blir hu så ivrig at hun ikke kan ligge bak og da tar hu helt overhånd! Løper og løper......
Jeg syns Leo beskrev henne så kjekt i bloggen sin, skremt ekorn med sukkeroverdose og ADHD i medvind og nedoverbakke!! Grei beskrivelse!
I dag så er det 4 mnd til lille julaften! Gleder meg veldig til jul!
Men det er jo heldigvis litt tid igjen til å gjøre masse annet som er gøy å gjøre! Snart så er det helg og da er det jo lov til å kose seg!! Ikke for det, det gjør jeg jo så å si hele tiden!!

Ha en fin høst og kos dere masse utover!! Så skal jeg prøve å ikke la det gå så lenge til neste gang jeg skriver her!!

12 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har hat en fin sommer med massse hundebesøk:-)))
  Kjempe koslig bilde av Mariken som liten.
  Kos dere på tur:-)
  Ser du har robot hos deg. Enkelt å få den vekk.
  Skriv bare Nei på Ordrebekreftelse på innstillinger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt du sa i fra Sissel. For jeg vil ikke ha noen robot på. Håper jeg har gjort riktig og at den er av. Ha en fin helg!!

   Slett
 2. Så fine bilder av alle besøkende. :)) Det er alltid koselig med besøk. I hvertfall med hund. :)))

  Turbo-Jackie!!! Det er jo litt morsomt. Dere har fått to hunder som er sååå forskjellig. Enda godt Kodals store sønn kommer.

  Kos deg mye å ferie. :))))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er godt at Leo kan kome innom! Så har hun noen valper hun løper med, men de blir jo støre de åsså og da gidder de ikke det tempet! Roxcie bare setter seg ned og ser helt oppgitt på ho! Nydelige er de da!! Vi skal kose oss glugg ihjel på ferien!

   Slett
 3. Og du.... angående jul. Jeg er straks ferdig med julegavene. Jippi!!!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Skal du se at når desember kommer så er det så deilig! Så kan du bare tenke på å kose deg!!

   Slett
 4. For en fin liten oppdatering! Og jeg elsker beskrivelsen av Jackie! Tror hun og Birk kunne hatt det morro sammen.. Han er ikke sås kjapp, men litt voldsom.. men hun kunne jo bare løpt fra han:P hehe ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hadde vært koseig å fått til å treffes! For Roxie elsker å se på at andre leker! Ha en fin helg!!

   Slett
 5. For en fin ferie dere har hatt, koselig med så mye godt besøk, tenker du har hatt lykkelige lappejenter. Morsomt hvor ulike de er i personlighet; Frost kan godt løpe litt, men så vil han heller bare se på. Herlig Nanna var, Frost er også god venn med en norfolk terrier.

  Så koselig med flere som er i gang med nedtelling til julen! Her er vi godt i gang med julegaver og København/julemarkedstur er planlagt. Best tiden!

  God tur til Spania!

  SvarSlett
 6. Flotte bilder! Det ser ut til at Terje ikke har noe imot å få flere hunder hvertfall, han må bare få seg noen flere armer (finn.no har nok noen) ;)
  Tusen takk for at vi fikk komme på besøk! Det var jo helt supert å hærje rundt med det skremte ekornet Jackie, og de to andre jentene!!!
  Beklager sølet på trappa altså, men jeg bare måtte spy sånn plutselig! :P

  Bamseklem fra Leo (de 2-beinte hilser masse de også)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sånn skjer av og til Leo! Det var varmt og Jackie hadde jo jaga deg rundt og herja masse med deg! Ikke den lureste kombinasjonen når det er så varmt!
   Ha en fin helg!!
   Så ses vi nok en gang i høst!!

   Slett
 7. Håper dere får en fantastisk fin ferie :o)

  SvarSlett