mandag 13. april 2009

Påskaften 2009

Ja nå er påska 2009 historie. Så fra i morra så er det stri skjorta og havrelefsa igjen. Her er det forbredelse til Marikens konfirmasjon som står i fører sete. Mariken skal ha Hardanger bunad og vi har vært så heldige at det er mange som har bidratt på den. Svigermor har brodert belte og perla bringkluten, Runi har brodert forkle, Inger har montert bringkluten og Maj Brit (store søstra mi) har sydd skjorta og stakken. Livet bestilte jeg ferdig sydd i fra husfliden på Odda. Men tilbake til påskeaften da var vi på det årlige familietreffe i Brekka hos tremenningen min Øystein. Vi var 56 stk med smått og stort.

Roxie og Vilja. Vilja er en labrador ( sports utgaven av labrador) De 2 fant tonen fort.
Vilja og Roxie koste seg veldig. Det vanket noen pølsebiter på de begge to.

Mariken og Marie (søskenbarnet til mariken, de skal begge stå til konfirmasjon i år)


Her er ake konkuransen i gang. Roxie og Vilje ville også være med men det må nok vente.Her koser vi oss alle sammen i sola!!
Ha en fin uke!!!!
8 kommentarer:

 1. Det var jammen et stort familietreff dere hadde vært på! Med både folk og dyr... :) Men det hørtes jo koselig ut, da! Skjønner godt at Roxie og Vilja også hadde lyst til å bli med på akekonkurransen... :) Men det hadde nok ikke gått så bra!

  SvarSlett
 2. Det var mye folk! Så heldige dere var med været! Så gøy for Mariken å få bundad! Særlig når så mange i familien har bidratt til den.

  SvarSlett
 3. Det var litt av en gjeng dere har samlet på et sted. Moro det når så mange møter opp.

  Fine bilder av søte Roxie. Hun gror til nå. Og blir stor jente.

  SvarSlett
 4. Kjempekoselig å samle slekta, både folk og dyr, ute i det fri!
  Skikkelig gossin, vesle Roxie ;o)

  SvarSlett
 5. Artig bilde der roxie "tygger" på foten til vilja, hi hi.. :)

  SvarSlett
 6. Morro med sånne familietreffer, og særlig når man er heldige med været. Mariken er heldig som får bunad til konfirmasjonen, og ekstra stas er det vel når så mange har bidratt..

  Det var nok en fin opplevelse for både to og firbeinte i påska!

  God helg!

  SvarSlett
 7. Hei! Mariken gleder seg veldig til konfirmasjonen og så er det veldig morro at så mange har vært med på bunaden. På det ene bilde av Roxie og Vilje der Roxie biter på Viljas bes, det er noe vi prøver å lære henne at sånn skal hun ikke gjøre. Det er ikke alle hunder som liker å bli biti i beina. Tror hun bare kose biter men alikevel. Deilig at våren er kommet. Ha en fin dag alle sammen!!!!

  SvarSlett
 8. Å jeg blir helt dårlig av å se på de bildene dine:) Nå er jo Askeladden vår blitt 16mnd og jeg klør etter å ha valp igjen!!! Roxy er så vakker! God helg:)

  SvarSlett