fredag 10. april 2009

Langfredag

Hei alle sammen, vi sier at vi skal ta en kattevask. Tror ikke vi hvet helt hva en kattevask er for noe. For det er en vask som er kjempe grundig. Når Disel vasker seg, så kan han ligge kjempe lenge å bare vaske seg. Så neste gang jeg sier at jeg tar bare en "katte vask" så tror jeg nok at det ikke er en kjapp vask nei!!!
Her vært på tur i dag og da fant jeg en fin snøhaug, og der måtte jeg bare være litt. Så da gadd ikke jeg å gå med en gang altså. Så da fikk de bare vente på meg!!!! Det var så deilig!!

Her ligger jeg og smiler til fotografen, deilig å bare ligge ute i dag!!!!!


Kosa meg med Mariken ute på verandaen i dag. Vi hadde det kjempe koselig!!!! Her måtte vi bare ha en pause. Blir sliten av all løpinga jeg!!!Her sitter jeg på armen til "pappa" , de sier at jeg er pen, tror jeg må si meg enig i det altså!!!!
Ha en fin påske videre alle sammen!!!!
7 kommentarer:

 1. Selvfølgelig er du pen, hilser Snorre og Dimma!
  Og påsken er herrrlig! Vi har vært ute i hele dag i strålende solvær, og innimellom alle vår-forberedelsene i hagen, fikk matmor tid til å trene oss litt! Såå gøy, da.....Vi har nemlig vår egen lille agility-bane på plenen, og matmor fikk testet ut om Snorre husket noe fra kurset. Han var jo flink - husket alt!

  Dimma er så forsiktig og syns alle hinderene er i veien - myye bedre å gå rundt. Matmor venter ennå på at Dimma skal ta sjansen på eget initiativ og hoppe over hoppet...Hun gikk over til slutt..:-)Men tunnelen er ikke farlig - bare morsom å springe gjennom.

  Ha en fin, fin kveld!

  SvarSlett
 2. Vist er du pen og vakker, Roxie. Du har jo samme farge som meg.

  Hilsen Charlie

  SvarSlett
 3. Roxie er kjempe, kjempe pen synes vi! Og så betryggende at Disel tar hygienen med det største alvor:o)

  SvarSlett
 4. Toivo oppsøker også snøhaugene, og ruller seg i dem:-) Nå har vi vært på fjellet dam og der var det snø overalt:-)

  SvarSlett
 5. DU er nydelig Roxie, mamma Belle er også min mor.
  Gøy med snø. men nå er det bare helt skjønt å kunne springe og rote i jorden.
  Nuss fra halvbror Chicko.

  SvarSlett
 6. Hei Roxie!

  Snø er topp, men det er masse moro å oppleve om sommeren også, Roxie!
  Fange sommerfugler og humler f.eks...

  Nuss fra Nalle

  SvarSlett
 7. Sååååå koselig at du la igjen hilsen på bloggen min:) Jeg syns det er så gøy å følge med på andre bikkjeblogger der ute. Så takk for linken til din::) Nå er påska snart over, men vi har virkelig kosa oss både bikkjer, katter og tupper. Klem Anelille

  SvarSlett