søndag 3. mai 2009

Endelig!!

Ja her har det gått i et. Konfirmasjon i går og Konfirmasjonen til Mariken i dag!!
Vi har kosa oss og fint vær fikk vi. Bilder blir lagt ut senere!!
Noen tok feil kamera så jeg kommer med mer senere .
Fin dag har vi hatt!!

7 kommentarer:

 1. Så godt å høre at alt klaffet! Ble Mariken fin i bunaden sin?

  SvarSlett
 2. Så heldig dere har vært med været. Og jeg venter på bilder av jenta i bunaden sin. :-)

  SvarSlett
 3. Det er koselig med konfirmasjon, men det er deilig når den vel er overstått, også. Som de andre her, er jeg kjempe-spent på å se bilder av jenta med bunad..:-)

  SvarSlett
 4. Så godt å høre at konfirmasjonen gikk bra Gry:) Gratulere så mye til Mariken:) Nå er det straks 17.mai, så vi får krysse fingra for fint vær da også:) Åssen gikk det med Roxy med så mange mennesker på den store dagen? Klem fra oss på Bruket

  SvarSlett
 5. Hei alle sammen! Skal nok få lagt ut bilder i løpet av dagen, må bare få tatt en tur til mamman min, hun tok med seg mitt kamera. Hun trodde det var sitt ( dette er svart og hun har grått og ellers ganske ulike) .
  Anelill: Roxie var kjempe flink i går, og så rolig. Var litt nervøsfor det, men hun fant fort ut " at hopper jeg så kommer det ikke noen og koser med meg" så da la hun seg heller på ryggen akurat som hun spurte at nå kan dere vel komme å kose med meg. Fikk flere tilbakemeld på at hun " ligger å smiler til meg!!

  SvarSlett
 6. Så kjekt at konfirmasjonen gikk så fint! :) Også er det jo alltid så mye kjekkere når hundene oppfører seg akkurat som vi vil at de skal... :)

  SvarSlett
 7. Så kjekt at det var en velykket dag for Mariken:o)
  Enig me Dixie, kjekt med hunder som oppfører seg. Ikke minst når en får positiv tilbakemelding fra gjestene, det varmer en hundemammas stolte hjerte det :o)))

  SvarSlett