tirsdag 12. mai 2009

Mai dager!!

Hei på dere alle sammen!! Tenkte jeg skulle skrive litt her i dag. Roxie og hele e-kullet fra fjelldronningen er 6mnd idag!!! HURRA!!! Her er det veldig fint vær i dag. Håper været holder seg til 17mai. I fjor så snødde det på 17mai, hake lyst på sånt vær i år. Her er Roxie med tur kompisane sine. Det er Nero som blir 11mnd den 18 mai,
så er det Pondus som blir 6 mnd den 22 mai!


I går så var Mariken og Roxie på kurs. Det var siste kvelden på nybeg.kurs. Den 25 mai så begynner de på Lydighets kurs. I går så var hun veldig flink, forrige gang så tror jeg hun hadde "glemt ørene sine hjemme ( Roxie altså)
Her er Roxie og Bajas i en vennskapelig prat!! Bajas er bare 9mnd.

Her er Roxie og Mariken, Roxie sitter og venter på Mariken!


Her er Per borte og skal se på tennene til Roxie, hun er mere nyskjerrig på det som er på bakken!

Her er jeg hos "bestemor og bestefar, der synes Roxie det er morro for de har så mye duker og dill dall som henger ned. Og det må jo hun sjekke åssen er, for sånn har vi ikke hjemme. Og river hun noe ned så sier bestemor at det var jo bare et uhell, selv om hun drar duken ned fra bordet!!
Ha en fin uke alle sammen. Ikke så mye som skjer på bølehøgda nå om dagen. Men været er fint og vi koser oss!!!
11 kommentarer:

 1. Gratulere med 6 mndr dagen, søte Roxie :o)
  De deilige valpene... som nesten kan sette grå hår i hode på en enkelte dager.... bare lukk ørene du Roxie... det er sånn valper skal være...;o) Du er jo så flink når du vil...:o)

  Ha en fin uke dere også:o)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen, Roxie!!

  Så flink ho ser ut til å være i SITT OG BLI!
  Nyt disse fine mai-dagene :o)

  SvarSlett
 3. Gratulere med vel overstått Roxie ;o
  Herlig med valper, litt rampete må de jo være ;D Hun er så søt der hun ligger under bordet, det må jo være ekstra spennende å besøke bestemor og bestefar som har så mye gøyale ting i huset sitt.

  SvarSlett
 4. Nå har jeg veid Roxie, hun veier 12kg. Så nå skal vi ut å gå oss en tur i fin været. Hun vil ikke gå forbi sauene, var innat gjere i forrige uke og det var det strøm på. Det glemmer hun ikke!!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen, Roxie!

  Ser du veier det samme som Charlie. Stor jente du er blitt. :-)

  SvarSlett
 6. Nøve: Ja Roxie er flink til å Sitte og Bli, ligge å bli, men hun gjør det igrunn bare når det passer frøkna. Noen ganger så virker det som hun ikke kan noen ting bare for å vise hvor flink hun KAN VÆRE. Veldig frustrerende noen ganger.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med dagen, Roxie! :) Ser ut som det går veldig fint på nybegynnerkurset! Og med et lydighetskurs etterpå, kommer hun jo til å bli kjempelydig! :) :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer masse med dagen din Roxie!!! Kos deg:o)

  Jeg synes du ser kjempeflink ut på kurs og vi har jo tross alt mye å tenke på vi hunder også, så av og til må vi da ha lov til å glemme igjen ørene hjemme???

  Bursdagsklem fra Milli

  SvarSlett
 9. Du skal se du har fått ei absolutt saue-rein bikkje :o))) ikke verre enn at det er godt for noe!

  SvarSlett
 10. Roxie er kjempe flink,og der er flinke med henner.
  At hun faller lit ut er helt naturlig.Glem ikke at hun er bar en valp.Dere er kommet kjempe langt med hun på 4mnd.:-)Lykke til på nytt kurs

  SvarSlett
 11. Hei:) Må bare si at jeg syns Roxie er helt utrolig nusselig! Sett sånn en fin bamse!! Grattis med overstått 6 mndr dag:)

  SvarSlett