torsdag 7. mai 2009

God helg!!

Hei! Jeg måtte bare legge et pr bilder til utav Mariken! Her har det vært rart vær regn og sol fra blå himmel omverandre. Det blåser veldig så det kommer sikkert noe mer. Kaldt er det åsså. Håper det blir noe varmere til lørdagen for da skal vi i konfirmasjon til søskenbarnet til Mariken som bor i Slemmestad. I dag så måtte jeg ta Roxie ut "tidlig sånn i 8.30 tida" hun liker best å ligge til 10. Hadde ikke tid til det i dag, så da barestirra ho på meg som om jeg var fullstendig gal som tok henne opp så "tidlig"! Ha en flott helg alle sammen!!


svart/hvitt bilder kan jo bli fine de og!!9 kommentarer:

 1. Så flotte bilder og nydelig bunad og jente :-)

  God helg!

  SvarSlett
 2. Fine bilder av ei søt jente!!

  God helg til dere også!

  SvarSlett
 3. Ja, det var kjekt å se bilder av Mariken i bunad! Også var bunaden så annerledes i forhold til den jeg fikk til min konfirmasjon! :)

  Dixie liker også best hvis hun får sove leeenge, så når jeg står opp (spesielt på hverdagene) sover hun vanligvis en stund til før hun kommer etter... :)

  God helg til dere også!

  SvarSlett
 4. Veldig fine bilder! Også så fin som Mariken var i bunaden sin. Gratulerer med bunad Mariken, den kommer du til å ha myyyye glede av!

  Heldige dere, som har hunder som liker å sove lenge. Milli synes det er helt greit å stå opp TIDLIG... Sannsynligvis preget av at hun har blitt tatt ut når vi tar morgenstellet i fjøset....

  SvarSlett
 5. Så flotte bilder, har du tatt dem?

  Ha en riktig god helg!

  SvarSlett
 6. Så fin konfirmant:o)

  Her er det akkuratt samme været.

  Så morsom Roxie er...en hund som liker å sove lenge:o) Ville kan sove lenge hun også...i helger og sånn...men hun sier aldri nei takk til en luftetur på morenkvisten...

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder :o) Det er ei flott ung dame du har!

  Nalle er også en syvsover - lik "mor" si..

  SvarSlett
 8. Hei Nina!! Nei jeg har ikke tatt bildne selv. Det er det venninna mi som har gjort. Det kamera jeg har er alt for tregt.

  SvarSlett
 9. Hei hei =) Takk for hilsen :) Gratulerer med konfirmanten da:) Hvilken kennel kommer Roxie fra da?

  SvarSlett