mandag 15. juni 2009

Sanrt soemmer igjen!!

Denne helgen så har vi vært på hytta hos bestemor og bestefar!!
På fredagen så var Mariken på åpningen av teaterfestivalen i Porsgrunn. Det var hvist veldig bra. På lørdagen så kjørte vi opp til hytt til bestemor og bestefar. Roxie liker ikke helt det med bil men det kommer seg. Hytta til bm og bf ligger like v barndomshjemmet til bm. Så da blir det litt travelt med at vi besøker tanter og onkler og andre ifamilien som bor der. Disel liker seg godt på badet!!
Her har han ligget i senga å sovet.
Roxie har lagt seg i midten for å vente på å ta ballen.
Pappa og Mariken spiller bedmington.
Står v pappa jeg for der detter ballen oftest!! He-He
Må bare fixi litt rundt hytta til bm og bf
Ligger fint å ser på sauene til Øystein. Øystein er tremenningen til mamma.
Liker best sauene på avstand jeg!!

Her sitter pappa med meg og ser på sauene. Koselig når noen vil være med meg!! Så nå har jeg fått sjekket forholda på hytt til bm og bf, for her skal jeg være masse i sommer, for Mariken, pappa og mamma skal til Spania. Ikke hvet jeg hva det er men får sikker snart greie på det. Disel skal også være med på hytta til bm og bf!!
Ha en fin uke alle sammen!!


6 kommentarer:

 1. Koselige bilder :o) Skjønner at Roxie liker å være midtpunktet,hun også.
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 2. Det blir skikkelig hytteferie på Roxie i år. Det var det fint! Det er lett å la seg styre av disse skjønne hundene vi har, klart hun er midtpunktet.

  SvarSlett
 3. Og det skjerfet til Charlie kjøpte jeg på Villmarkseffekt her i Larvik. Tror de har en butikk i Porsgrunn eller Skien.

  SvarSlett
 4. Å, så herlige bilder av Disel og Roxie! Jeg tipper de begge får det helt supert hos bestemor og bestefar, mens dere er i varmere strøk:o)

  SvarSlett
 5. Roxie er jo hel skjønn, det er også Disel som er helt lik en katt datteren min hadde:o)

  Roxie minner om Ville der hun ligger å følger med på sauene, når er Roxie født ??? Ville er født i nov 2007. Det jeg tenker på er alder og hvordan de oppfører seg i forhold til sau og lam. Kanskje er Roxie noen lunde samme alder som Ville var i fjor sommer???

  Flotte bilder:o)))

  SvarSlett
 6. Ville: Roxie er nok ganske lik Ville som hun var i fjor sommer. Roxe er født 12 nov 2008. Så hun er akurat et år yngre enn Ville.

  SvarSlett