fredag 21. august 2009

I hagen er det fint å leke!!

I dag så hadde vi faktisk veldig fint vær og gradestokken var over 20gr i dag!! Det er meldt bra vær i morra også, så vi får håpe det holder seg!!
I ettermiddag så var vi all sammen i hagen å leka med Roxie!! Noe hun synes er kjempe morro! Etter at vi hadde herja ferdig med Roxie ( noe Roxie aldri blir ferdig med) så skulle Mariken trene med henne. Noe feil rekke følge, men det går kjempe greit. Roxie følger Mariken på så å si alt!!
Har prøvd så og si i hele ettermiddag å legge ut film snuttne jeg tok av gulla mine (Mariken og Roxie) uten hell. Tror jeg mangler redigerings program, er ikke helt inne i detta.
Å kaste ball med Roxie synes ho er veldig morro!!
Her så er Roxie " i låna", men ikke lenge for ho er utrolig kjapp til å ta ballen!

Her trener Mariken med Roxie. Roxie skal ligge stille mens Mariken løper rund og til slutt hopper over henne!! Roxie er veldig flink til å ligge stille!!


Når Mariken kommer andre veien da må jeg bare reise meg litt!!


Har henta meg en ved kubbe i veden til pappa!!
Den er utrolig god å tygge på!!!

Pappa sier at jeg roter så i veden. Han sjønner ingen ting, for jeg bare hjelper han med å stable den bedre!!!
Må bare gnage på en ved kubbe til!!

Ha en fin helg alle sammen så ses vi nok snart!! Stoor nuss fra Roxie!!
Nå har vi bestemt oss. Mariken og Roxie skal være med på utstillingen i Kongsberghallen 15 november. Så det blir 1 utstillingen som Roxie deltar på som teller.


6 kommentarer:

 1. Åh, du er så søt og flink, Roxie!!!
  Bra at folka dine skjønner hvor viktig det er å leike :o)

  ps.litt synd at mor de ikke skjønner seg på de filmene, men ho lærer vel etterhvert ;o)

  GOD HELG!

  SvarSlett
 2. Så koselig dere har det i hagen, ikke dum den treningen med å få Roxie til å ligge når mariken hopper over henne, skal jammmen prøve det jeg også:o)

  Film-snutter, jeg har forsøkt flere ganger å legge inn film...har gitt opp:o( aner ikke hva som skal til for å få det til!
  Kanskje dukker det opp noen råd her på siden din etterhvert???

  Ha en fin helg:o) det har vært noen dager med varm vind her, nå regner det, lyn og torden hadde vi i går kveld.

  SvarSlett
 3. Så moro dere har det med Roxie i hagen. Lek er også læring.Artig der Mariken hopper over, ikke lett å få hunden til å ligge stille da.

  Dette med film må dere spørre noen av de proff om. Jeg har ikke kamera en gang.

  SvarSlett
 4. Det er veldig kjekt når alle er med og leker i hagen! Da koser Dixie seg også! :D

  Jeg har trent en del med Dixie på at hun skal ligge i ro, men til nå har jeg bare gått over henne, ikke hoppet. Det får jeg prøve en dag! :D

  Det med å legge ut film vet ikke jeg heller noen ting om... Så hvis du får noen gode svar her, kan jeg kanskje få bruk for dem, jeg også! ;)

  SvarSlett
 5. Det er definitivt ikke bare Roxie som koser seg med dette tror jeg:o) Dere ser ut som om dere storkoser dere alle sammen. Så gøy!!!

  SvarSlett
 6. Så fine bilder! Det ser ut som dere har det veldig gøy! Jeg har også strevd med videofilmer, og det dummeste er at jeg husker ikke fra gang til gang hvordan jeg gjorde! Jeg ville gjerne også funnet et enkelt videoredigeringsprogram, om noen har noen tips!

  SvarSlett