mandag 21. september 2009

Lapphund treff i Svelvik

Ja så kom lørdag 19 september med kjempe fint vær og vi skulle være med på lapphundtreff i Svelvik! Vi hadde gledet oss veldig til det. Vi startet hjemmefra ca kl 10. Vi skulle kjøre til Svelvik og på veien der så skulle Lillian stå. Vi kjørte og kjørte, da vi kom til shell stasjonen i Svelvik ringte jeg for jeg regna med at vi hadde kjørt for langt og det stemte. Vi var litt tidlig ute så Lillian hadde ikke kommet. Så vi kjørte tilbake samme vei som vi kom ca 4-5km og der stod Lillian. Så kjørte vi etter Jørn oppover en skogsbil vei langt til skogs(følte at det var langt i allefall) Etter ca 4 km så parkerte vi bilen gikk litt oppover en tømmervei og inn til et vann! Der var det flott. Vi trengte ikke å lure på om vi var på feil vei for det var bare å gå etter lyden.(ganske mye mere lyd i de svenske!!). Der hadde de ordnet med bål og de hadde kjørt inn stoler på traktor tidligere!! Har tatt noen bilder som jeg legger ut neden for. Jeg med min teflon jerne husker ikke alt. Men i hadde en kjempe fin dag!!
Her har vi Ercka fra Mallalasse`s. Hun skulle videre til Falun og parres med en svenske. Håper at alt gikk bra på turen og at det blir flotte valper til Erica!!
Sitter å koser seg!!
Her er Roxie og Kria fra Mallalasse.

Her er Toivo. Han er 5 mnd og ble hentet fra Sverige.

Her er noen svensker!! De kunne jo ikke være rolige. He-he
Dette er smurfi, tror jeg de kalte han. Han var broren til en flott fl.

Her er en svenske som bare måtte ha noe å si, er ikka hen flott!!
Her hilser Roxie på Toivo, tror han bodde på hoksund? Den nydelige grå i bakgrunnen er søstra til smurfen som jeg ikke huseker navnet på!!

Her er Kira, ho bada så fort anledningen var der!! Nydelig er ho!!

Er det noe godt å få her?

Slitsomt å være med på treff. Roxie og Kira slapper av!!

Så er en fin dag over! Veldig koselig å treffe så mange mennesker med hundene sine! Håper vi kan få til å være med en annen gang åsså!! Dette var kjempe koselig!! Tusen takk for en fin dag!!

Så må jeg bare skrive om at vi har måttet kjøpt ny sele til Roxie. Den røde selen kjøpte vi først, det var ikke lenge ho hadde hatt den på seg før ho skjønte at stuper jeg kråke bakover så klarer jeg å gå ut av selen! Det er ikke artig for det er ikke alle steder det er noe greit for en hund å gå løs. Heldig vis så hører Roxie ganske bra når vi er ute. Noen ganger så har hun lagt ørene hjemme men alt i alt så hører hun godt. Men det er jo ikke noe koselig når hun kommer seg løs på en
trafikkert vei. så da måtte jeg finne på noe annet. Så da ble det en ny sele som går rundt halsen og magen. Veldig bra for nå kommer ikke frøkna løs uten at jeg vil det!! Ho prøver å stupe kråke å komme løs nå åsså, ho sjønner ikke helt det ennå at det ikke går med den nye selen!!
Så til slutt så vil vi ønske der allesammen en fin uke!


8 kommentarer:

 1. :D Det siste først, stupe kråke ut av selen, så herlig:o))) jeg ser henne for meg.
  Morsomt, men selvfølgelig ikke så bra i trafikken.

  Det ser ut som det var et riktig så vellykket treff, mange svensker hos dere.

  Mange vakre hunder, og mange flotte farger på de finske:o)

  SvarSlett
 2. Han derre Toivo hadde hengeøre, han også. Skikkelig kosebamse, så det ut til!

  Lure Roxie - stuper kråke, ja jeg syns jeg ser henne... Nalle gjør noen rare bevegelser for å komme ut av halsbåndet, og klarer det ofte (derfor bruker han stort sett sele)..

  Dere var veldig heldige med været i Svelvik! Det var sikkert kjempekoselig å treffe så mange. Måtte hundene være i bånd hele tida? Var det ingen andre fra blogge-gjengen der??

  SvarSlett
 3. Hei Nøve! Det var ingen andre fra blogge gjengen og hundene måtte desverre være i bånd hele tida. Roxie og Kira fikk lurt seg til å løpe litt løse føre de andre kom. Ja Toivo hadde henge ører ennå og var en skikelig kose bamse. Skulle prøve å sette de 2 andre(kira og roxie litt på plass) men de bare kikka dumt på`n!

  SvarSlett
 4. Så fint sted dere hadde treffet på. Så ut som en koselig dag :-)

  SvarSlett
 5. Så flott at dere deler dette med oss Gry Viola:o) Det så jo ut som en super dag! Så fint at det kom flere FL, jeg tror de har vært mest SL før? Jeg kan skrive under på at det er mer lyd i de svenske. Kaisa var relativt lett å høre....;o)

  Neste gang skal vi forsøke å få det til, det så jo knallkoselig ut!

  Herlige Roxie (igjen:o). Stuper kråke ut av selen, den var ny for meg i allefall:o)

  SvarSlett
 6. Dette ser ut til å være et vellykket treff.Knallvær som dere hadde også. Masse nydelige hunder og fine farger på FL. Jeg har også fått forståelse for at det har vært SL som har vært på disse treffa før. De synes sikkert det var moro det kom flere FL.

  Smarte Roxie, skal ikke lure den dama.

  SvarSlett
 7. Det så ut som et vellykket treff med mange flotte lappiser både svenske og finske :-)
  Så Roxie har funnet en måte å komme seg ut båndet, lur jente det !!

  Hadde sansen for han Toivo, skikkelig bamse, blir nok en staselig kar det der etter hvert.

  SvarSlett
 8. Ser ut som dere hadde et vellykka treff dere også! :) Så veldig koselig ut der med vannet :)

  SvarSlett