søndag 18. oktober 2009

Div fra uka som har vært.

Hei på dere! Føler at jeg må skrive noe her i fra åsså! Skjer ikke så mye her hos oss heller, blir nok fyldig referat fra Gry, Nina og Tove fra "eksamen" som Nina og Tove skulle ha for Gry! Så kommer det nok et veldig fyldig referat fra lapphund treffe på sørlandet som Marianne holder!! Venter i spenning. Så for å ikke kjede meg i hel så lager jeg et innlegg her på bloggen fra Roxie og meg.
På tirsdag 13 oktober så fant vi ut at vi ville ta en tur å besøke Sissel og Per. Roxie bruker samme fore som dem så da bestiller vi i fra Per. Så da holder vi god kontakt og vi kommer på besøk med jevne mellom rom. Koselig synes vi!! Så fikk vi sett på lille Heiko føre han dro åsså. I jåberg så hadde de åsså besøk av en liten dame, nemelig Cita. Hun var veldig nydelig og var nok vant til å være midt punkt noe som var gankse vanskelig med 6 andre hunder!
Her er Asca og Cita!

Dette er Cita, ikke noen rev altså!!
Det var artig å se hvordan alle hundene godtok at de måtte vente på tur med kos, mat og lufting. Heiko hadde ikke den tålmodigheten så han hoppet over de andre når han synes at ting gikk for trekt. For vi måtte da se han!!! Heiko var en skikkelig hoppe tusse! Men utrolig nydelig å kosete.
Asca og Indy sitter fint i gangen å venter på at Heiko og Cita skal komme inn igjen fra sin lufte tur. For da skal de ut en liten tur på do!!
Flinke er de som sitter å venter på si tur!!

Heiko må sove en del ennå mellom slaga!! Det er ikke så lenge til du skal til din familie på Svalbar nå!
Se å nydelig han er da!!
Asca og Indy er veldig flinke til å passe på sine. Buy`ti var blitt syk når vi var der, Det er nesten skummelt med lapphunder for en ser nesten ikke at det feiler dem noe. Hun hadde vist veldig høy feber åsså! Men alikevel så gikk halen og hun skulle hilse på hun åsså!! Flinke jenta. Hadde mistet masse pels nå da men den kommer nok fint igjen på deg!!
Så på fredag så skulle Roxie og jeg ut å besøke Trine i Langangen. Roxie synes det er veldg morro der. For der bor Mia!! Hun er en forster på 3 år!! Mia begynner å bli en voksen dame som setter Roxie på plass med alle spilloppene sine. Men holder Roxie lenge nok på så må hun bli med på leken og da tar det av noen ganger!!
Mia er veldig til å passe på Roxie når de løper rundt på gården!
Jeg kan bare sitte å se på de 2 som løper og løper, ser ikke ut som de blir slitene, men det blir de!!
Se på ørene til Mia er ikke se søte?
Roxie koser seg veldig i sammen med Mia!! De løper rundt og utforsker det minste, Mia passer veldig på Roxie slik at ikke hun går på steder der de ikke får lov til å være!
Roxie smiler som bare det! En kan se at hun koser seg i sammen med Mia!
Mia og Roxie på tur, de vil veldig gjerne ha med seg noen for da får de gå litt lenger innover i skogen. Venninna mi bor veldig koselig til det er en gammel vei vi går langs når vi er på tur. Den er ikke i bruk til annet enn når de henter ved og slikt. Det var vist den veien som ble brukt føre den veien som er nå mellom Langangen og Oklungen!
Mia og Roxie venter pent på oss som ikke har 4 bein!
I ennen så tar vi oss en liten stopp slik at de to jentene får lekt litt i fra seg!! Roxie er ganske rask når hun klarer å holde samme tempo som Mia. For Mia har en del lengere bein!!
her er vi v den gamle låven!

Det var ganske sølete der så Roxie var veldig rein og pen etter på! Det glemte jeg selvfølgelig å ta bilde av!! Var nok mest opptatt av å få den lille inn i bilen slik at hun kunne tørke det meste av seg der! Venninna mi hadde ikke lyst til å ha enne inn da gitt? Kan ikke helt sjønne det ? He-he. Men jeg har jo en lapp hund og da kan jeg jo bare børste ut skitten etter på!!
Mia og Roxie var i allefall veldig slitene etter på!!

Roxie ble ganske sliten av å herje slik med Mia, men Roxie bare legger seg ned der det passer eller ikke passer!!
Siste krampetrekningen må bare ut føre vi skal reise!
Det får ikke gå så lenge mellom vær gang vi treffes!!
Ikke så lenge til så skal vi være sammen på Ruland Mia! Så da ruler vi på Rauland Mia!!
Så da vil jeg takke for en fin dag vi hadde sammen med Mia, Trine og Anders!!
Nå må jeg løpe Mia! Hu mora mi står å roper på meg så da må jeg nok løpe! Gleder meg til vi skal være sammen oppe i Rauland neste mnd!! Tror kansje at det kommer flere hunder dit der da åsså? Er ikke helt sikkert da men du og jeg kommer Mia!!! Ha det bra så lenge!! Kommer til å savne deg Mia!! Stoor nuss fra lille Roxie!!

Her har vi kommet hjem igjen og Roxie må bare ordne litt i veden til pappa! Han bare roter med den altså!! Godt at han har en så flink jente som meg!!! Ta det helt med ro pappa dette ordner jeg for deg!!

Må bare ta meg en liten pause!! Det er ganske slitsomt å ordne i veden til pappa!!
Så helt til slutt så vil jeg ønske dere alle en fin uke! Håper dere alle har hatt en fin helg! Her har vi hatt været med oss denne helgen! Sol fra skyfri himmel!!
Mariken er på Lørenskog å spiller bordtennis denne helgen! Pappan er med som sjåfør!! Så da er jeg hjemme sammen med Disel og Roxie!! Det blir nok noen turer i skogen i dag! Seinere i dag så skal jeg i bursdag til min beste venninne Trine! Vi har holdt sammen siden vi begynte å stabbe å gå. Det begynner å bli noen år!! Hun fyller 40 i dag! ( jeg er bare 39 ennå!! He-he)
Mariken blir 15 år den 8 november! Så jeg får nok finne på noe lurt der åsså! Ho vet jo hva hun får til sin bursdag så det er jo ikke så spennende for henne! Roxie blir 1 år den 12 november. (14 menneske år?) Har lest at det 1 hunde åre er 14 menneske år? Stemmer det, og at de neste åra er 7 menneske år? Hake peiling på slikt, men stemmer det så har vi 2 tennåringer i huset nå!?
Så helt til slutt!! Det er bare 43 dager til 1 desember!!!
Ha en flott uke alle sammen!!

10 kommentarer:

 1. Koselig å høre hvordan uka deres har vært.
  Så fint at Roxie får Mia med seg på lek, det ser ut som de koser seg sammen de to.
  Roxie holder på med veden ennå ;0? det er blitt fast jobb det forstår jeg. Flinke Roxie :-D

  SvarSlett
 2. Det ser ut som om Mia og Roxie storkoser seg sammen, synes jeg ser det samme smilet på Roxie, som jeg ofte ser på Charlie:o)

  Det er koselig når du skriver sånn om uka deres, det er jeg helt enig med Anne-Liss i, morsomt også å se at Roxie er så flink til å hjelpe pappa'n sin med veden... Vet pappa om det, eller er det en overraskelse når han kommer hjem tro;o)?

  Kos dere i bursdag:o)

  SvarSlett
 3. Så fint å se hel-søstra til Charlie. Hun er jo nydelig. Har ikke sett henne siden de var 8 uker.

  Ser ut som fullt program hos dere. Og så gøy å leke med Mia. De har vist funnet hverandre. Og så flink Roxie er med veden. Kunne lånt henne litt tidligere til å stable ved.

  SvarSlett
 4. Er Cita søstera til Charlie?? Nydelig dame iallefall :o)
  Roxie har jammen mange tøffe lekekompiser rundt omkring!

  Jeg har også hørt at hundens første leveår tilsvarer 14 menneskeår. Det passer med utviklingen, de er jo kjønnsmodne i løpet av det første året osv. Du har altså TO tenåringer i hus, så obs obs Gry Viola!!

  SvarSlett
 5. Koselige bilder av fine hunder. Så lange bein Mia har, våre har jo korte bein.
  Da har du, Roxie og Disel helt sikkert kost dere i dag.
  Det stemmer sikkert med de hundeåra.

  Ja vi kommer til å kjøre til Danmark å besøke familien min, nå til fredagen, er planen.
  Strålende vær, men kaldt her.

  God nuss til Roxie fra Chicko. Hilsen til dere alle, ha en fin uke.

  SvarSlett
 6. Cita er søstra til Charlie og Chicko, så er hun halv søstra til Roxie! Veldig pen jente.
  Hun passet så fint inn sammen med de andre hundene i jåberg.
  Nå må jeg ta kvelden skal tidlig opp i morgen for å få byttet dekk på bilen. Skal være der kl 0800. En ukristelig tid, og det har jeg velgt selv!? Var nok ikke helt våken da jeg så det he-he!!

  SvarSlett
 7. Hærligt å se Roxie og Mia leke så fint!....Tenker de koste seg på tur ja!
  2 tenåringer i hus?...jaja..virker jo som om du har to hærlige aktive og snille jenter!

  SvarSlett
 8. Så morsomt å lese og se så mange fine bilder. Morsomt med Roxie som holder orden på veden :-)

  SvarSlett
 9. Her var det utrolig mange koselige hundebilder!!!
  så gøy Roxie hadde det med Mia, herlig!!!

  Roxie liker også å rydde i veden, samme som Ville, hu henter inn ved også;o)))

  SvarSlett
 10. Så Ville henter inn veden åsså! Flinke jenta! Har prøvd å få Roxie til å ta veden opp i ved korga men det synes ho er noe tull! Mye artigere å ta veden utover!!

  SvarSlett