torsdag 21. januar 2010

Mimre

Først må jeg takke for alle godbedring meldinger/komentarer jeg har fått. Det går bedre i dag, men den natt som har vært glemmer vi fort! Disel synes det var veldig godt å ha ho mor oppe sammen med seg. Ble mye kos på han i natt.
Sitter å mimrer litt over året som har hvert. Mange hyggelige ting som vi var med på!! Mange
som jeg har blitt kjent med i løpet av 2009.
Dette bildet er tatt på kapittelberget 3.5.08
Dette bilde er tatt i hagen i sommer! Roxie koser seg veldig i hagen både sommer som vinter!

Så har vi Disel gutten. Han koser seg mest inne!!


Her er vi i Torrevieja! Deilig å ha noe å tenke tilbake på nå når jeg bare må sitte med beinet helt i ro! Passer ikke meg helt det da.

Se hvor flinke hundene er til å se inn i kamera!! Verre med eierene, he-he

Lenge siden jeg har sett deg Chicko!

Må bare fortelle deg noe artig!!

Ganske slitsomt å være med på utstilling for 2 og 4 beinte!!

Mange fine minner har jeg fra 2009. Mange har vi blitt kjent med åsså! Håper å treffe dere igjen i løpet av året og kanskje vi treffer på "nye " hunder å eiere å bli kjent med!!
Ha en fin uke videre!!


3 kommentarer:

 1. Godt å høre at tåa er bedre i dag Gry. Så mange fine bilder fra 2009:o) Jeg måtte le litt av bildet fra Biri. Hundene er, som du helt korrekt skriver, kjempeflinke til å se inn i kameraet, men det er faktisk INGEN av eierene som gjør det:o)) Morsomt.

  Ha en riktig god helg.

  SvarSlett
 2. Fint å høre at det går bedre med deg i dag. Jeg synes også bildet fra Biri var morsomt, veldig fotogene hunder men det står verre til med eierne :-) Det nederste husker jeg godt, det var avbildet i Lapphundstikka.
  Fremdeles god bedring til deg !!

  SvarSlett
 3. Så bra du har det litt bedre. :-)))

  Ja, mimre er moro. En har som regel tatt masse fine bilder og ikke alle blir sett eller brukt like mye. Da er det gøy å se litt igjennom. Og plutselig passer det å dele det med andre.

  SvarSlett