fredag 22. januar 2010

"ut på tur"

I går kveld da Roxie skulle i hagen, så hadde noen "glemt" ¨lukke grinden til hagen. Så da tok Roxie seg en tur på egenhånd. Noe jeg ikke var glad for da jeg ikke kommer noen vei her jeg sitter. Mariken var på treninga, heldigvis så var Terje hjemme så hsn tok seg en tur etter henne. Men hun var som sunket i jorden. Så da Terje var ute å lette etter henne så kom "mamman" til Burre opp med henne. Roxie hadde bare reist ned til de ca 100 m nedi gata har. Så da var det akurat som hun skjønte at hun hadde gjort noe hun ikke skulle. For hun gikk rett pg la seg under borde uten at jeg sa noe og der lå hun til hun skulle få kveldsmat.

Men så har Dennis vært borte. Han forsvant i går formiddag i 12 tida. Heldigvis så så Terje han i dag da han reiste på jobb kl 05 15. -så jeg sendte en melding til de som eier han at Terje hadde sett ham her. Så da håper jeg at han reiser hejm. Dennis bor bare 100 m oppe i gata her. Litt greit at vi har mob nr til verandre her slik at vi kan si i fra til verandre når hundene våre tar seg en tur. Automatisk så holder en litt utkikk etter andres hunder.

Ha en fin dag!!

6 kommentarer:

 1. Så bra at Roxie kom hjem igjen. Kjekt med naboer som forstår og kjenner bikkjene :-)
  God bedring!

  SvarSlett
 2. Åh, så godt at hun ikke gikk lenger Gry!! Også så deilig med gode naboer som tar vare på hverandres hunder. Roxie hadde nok litt overskudd av lekelyst tror jeg:o)

  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 3. Så kjekt at dere fant Roxie igjen så fort! De er så morsomme når de får dårlig samvittighet... ;) Håper Dennis kom seg hjem igjen, han også! :)
  God helg! :D

  SvarSlett
 4. Fikk telefon fra eieren til Dennis at han var kommet hjem i ettermiddag. Så nå er alle hjemme og kan ha ei fin helg!!

  SvarSlett
 5. Så bra at alle dyra er på plass i heimene sine.
  Fortsat god bedring til deg Gry.
  Det er mye sport på tv i helgen,så du får kose deg med det:-)
  God helg til dere

  SvarSlett
 6. Så Roxie er eventyrlysten?? Ligner sin halvbror, kanskje?? Da er det kjekt å bo sånn dere gjør, der alle passer på alle. Det er koselig. Pass godt på Roxie i helgen og kos deg med TV-sporten.

  Ha en fin helg!!!

  SvarSlett