onsdag 17. februar 2010

Hallo igjen

Det har ikke skjedd så mye her nå om dagen. Det blir til at jeg har kikket veldig mye på ol. Det har vært en del stang ut der til nå syntes jeg! Veldig artig at så mange forskjellige nasjoner er med på å ta medaljer i de forskjellige øvelsene som er under ol.
Mariken var på skoleballe om fredagen. Hun hadde det veldig morro! Så jeg fikk jo knipset et bilde av henne før hun dro!

Ellers så er det jo utstilling til helgen. Vi skal stille Roxie. Ser at det er en del andre fl. Er det noen som hvet hvem som skal opp til Bø til søndag?
Gleder meg veldig. Etter utstillingen så drar vi til Rauland på vinter ferie. Så da håper jeg på fint vær!! Har jo så å si "sittet inne" i 4 uker! Så nå håper jeg at jeg kan ha på meg ute sko og aat jeg kan begynne å gå små turer med Roxie igjen!!
Ha en fin uke!!!


10 kommentarer:

 1. OL er et must - deilig at det går på kvelden sånn at vi kan ha fri på formiddagene fra tv. :-) Veldig fint bilde av dattera di - ho er nydelig!

  Lykke til på utstilling og ha en riktig så god vinterferie!
  Vi drar på hytta til fredag, og hele gjengen gleder seg masse. Mest happy tror jeg de firbeinte blir! :-)))

  SvarSlett
 2. Det er nå godt at du har OLen nå når tåa de ikke er helt god. Jeg har liksom adri tid å sette meg ned å se på...ennå.

  Så nydelig jenta de er!!! Hun var riktig så flott i ballkjolen, kan tenke meg hun koste seg på ballet:o)
  Lykke til på utstillingen.

  SvarSlett
 3. Lykke til på utstilling og god ferie :-)
  Håper beinet ditt er samarbeidsvillig.
  Og så krysser vi fingre for at det begynner å bli resultater i nærheten av det vi håper på framover i OL :-)

  SvarSlett
 4. Nydelige Marikken i ballkjole. Herlig bilde av Roxie og Disel også, skikkelige bestiser.

  Ha lykke, lykke til i Bø (regner med oppdatering) og god vinterferie. Håper du kommer deg masse ut på tur Gry:o)

  SvarSlett
 5. Ja, nå tenker jeg du savner å komme deg ut på tur. Litt heldig har du jo vært også. Det er jo OL. Nå kan du sitte å se uten en unnskyldning.

  Oj, så vakker Mariken er på vei til ball. :)

  Lykke til på søndag og ha en fin vinterferie. :)))

  SvarSlett
 6. Det blir godt å komme seg ut av huset tenker jeg, du som har mått være så lenge i ro. Kjempe fin jenta di var i ballkjole. Ønsker dere masse lykke til på utstilling. Og god vinterferie :-)

  SvarSlett
 7. En strålende vakker Mariken i ballkjole! Håper hun hadde en flott og uforglemmelig kveld! Og så koselig med de to gode vennene!

  Det blir deilig for deg å få rørt litt på deg nå, og med det nitriste OL-et vi har sett hittil, kan det være godt å få gjort noe annet. Men vi håper jo på noen resultater fortsatt, da!

  Lykke til i Bø. Vi kommer ikke dit, men vi sees nok i Kongsberg i april!

  SvarSlett
 8. Så fin Mariken var!!
  Jeg ser ikke på OL, jeg er en antisportsidiot! hehe..
  Godt at du er på bena igjen nå, og endelig kan få kommet deg ut igjen..Blir nok en fin tur til Rauland! Og lykke til på utstillingen!

  SvarSlett
 9. Hallo!

  Gratulerer med TO gull og EN sølv på en dag :o) Håper du klarte å sitte stille og se på... Det er herlig å være norsk igjen!

  Ha en fin ferie! Ja, og lykke til på utstillingen!!! Med Mariken som handler, blir det garantert en innertier der også ;o)

  SvarSlett
 10. Takk for alle lykke ønskninger!
  Gry: En oppdatering blir det nok, men jeg har ikke tilgang på nette på Rauland tror jeg?

  Nøve: Så du har ikke noe tiltro til meg som handler, He-he. Nei, det er nok Mariken som er og blir handler for Roxie! De 2 har en veldig god kjemi sammen! Så det blir nok kjempe bra!!
  Så gleder vi oss veldig til vi skal til Rauland!

  Skal bli spennans å høre når de skal parre Mia åsså! For hun skal ha valper nå i våres hvis alt går bra! Tror hun skal ha løpetid i overg feb/mars! Så det blir spennans!!

  SvarSlett