mandag 8. februar 2010

På besøk hos den kjekke Chicko

På søndag så dro vi til Andebu på besøk til Chicko! de jeg bor hos har jo pratet om det lenge. Så Endelig så kom dagen hvor jeg skulle få se helten min igjen!! Dagen var jo så flott på alle måter!! Chicko og jeg var ute, mamman og pappan til Chicko, Mariken,pappa og mamma var inne og koste seg med god mat!! Vi fikk jo litt vi åsså da!
Skulle hatt lyd på bildene, for Roxie prata så veldig da hun traff Chicko igjen!!
Vi leka så masse! Chicko har hatt 2 opperasjoner i høst. Merka ikke noe på han jeg!! Han er veldig snill og god med lille meg!!

Vi kosa oss masse ute! Det lukta så masse godt i hagen til Chicko! Så gikk det ganske mange forbi med sånne pinner de går forbi med hjemme hos meg! Det var i grunn veldig koselig!!


Chicko han er så snill med meg. Jeg måtte bare gi ham en kjempe kos da vi var ute å lekte!

Jeg tror han lar meg vinne når vi leke sloss altså! Men morro er det! Vi slappa av også inne i mellom. Ikke lenge altså!!

Å hei, jeg hopper over Roxie! Hun er så sleip for hun biter i beina mine!! Hun skal bare ha full æksjen hele tida!


Se hvor morro vi har det!! Chicko han er så snill med meg! Vi hadde så masse å prate om! Tror at de pratet masse inne åsså! Mest om Chicko og meg altså!!

Her jager jeg Chicko! Han løper fort altså! Så kan han snu fort sånn som jeg gjør! Det var uvant. For de hundene jeg leker med hjemme skjønner ikke stort når jeg gjør det, men Chicko han gjør det samme!!! Vi hadde det så morro!!

Her så prøver Chicko å slappe av, men vi kan jo ikke det ennå! Kom igjen vi må løpe mer!! Vi var inne å lekte litt åsså!
Mor koser med Roxie , da nusser jeg på Mariken! Hun var veldig god til å kose på meg altså! Da tror jeg at Roxie ble litt sjalu!! Men vi hadde det veldig fint!!

se å flotte vi er sammen!!!

Nei, Chicko vi får ikke lov til å gjøre sånt! Vi skal bare leke! Du må huske at vi er søster og bror
så da må vi ikke gjøre slik!
Vi leker mere! Det var så morro å være på besøk hos Chicko!! Vi kommer nok igjen en gang!
Jeg hører ikke hva du sier Chicko. Å, du vil at jeg skal være her. Det tror jeg nok ikke går, men vi kan jo sikkert treffes snart!! Veldig kjekt å være på besøk hos deg Chicko!!


Jeg blir litt flau Chicko når du nusser meg. Veldig glad i deg åsså! Vi treffes nok snart igjen.

Her ligger vi å slapper av til neste herje runde!! Under skatolle til Inger likte jeg meg!

Må bare ta meg en liten lur jeg! Det var veldig godt å sove under her!!
Se på den flotte gutten! Blir nok ikke siste gang vi besøker dere! Chicko er jo bare helt hærlig!!
Tusen takk for masse god mat! Vi stor koste oss! Dette må vi gjøre senere en gang åsså!

På turen hjen så var det så flott sol så jeg tok bilde over Andebu!

Så når vi kom hjem så møtte en ganske sur Disel oss! Det ble jo ikke noe bedre når han luktet en annen hund, og skulle vaske Roxie! Disel gidder ikke vaske el kose på Roxie når det lukter en annen hund av henne! Ganske egen der Disel!

Roxie var kjempe sliten da vi kom hjem! Så da er det veldig godt å kose i fanget til pappa!
Så da må vi bare takke Chicko, Halvar og Inger for en kjempe flott dag! Masse god mat og godt selskap! Så vil jeg ønske alle sammen en riktig flott uke! Her har vi veldig flott vær! Sol fra blå himmel og -8. Veldig mange som bruker skiløypa utafor her!
Så nå er det bare 11 dager igjen så kan jeg begynne å belaste foten fult igjen! Litt kjedelig at jeg ikke kan ut på tur i det fine være. Roxie og jeg skal nok ta det igjen en dag!
Så av programmet til utstillingen i bø at det var 11 fl. Noen som hvet om noen som skal på utstillingen i bø! Vi skal stille Roxie.

6 kommentarer:

 1. Veldig fine gode bilder av ungene våre.Rørende så glad de er i hverandre og tenk de bjeffet ikke en eneste gang ( veloppdragende barn)
  Gad vite hva de to pratet om? men det er så fint å "lese" de to.
  Måtte le litt og, av din morsomme måte å skrive på Gry.
  Chicko er stille i dag, sliten.
  Ja vi må treffes snart igjen, det var så koselig å ha dere her; og når du blir godt gående, i vårlig vær, kan vi kanskje planlegge noe sammen.
  Vi takker også dere, for vi fikk en god dag.
  Masse nuss fra Chicko til venninna si.
  Klart Diesel var sur, men han passer desverre ikke i hunde selskap, han blir nok god igjen.

  SvarSlett
 2. Så mange flotte bilder av 2 glade og vakre lappiser.
  Det lyser av dem at de koste seg, ilag:o)

  Bilde av Roxie der hun sover under benken er jo bare helt bedårende:o)))

  SvarSlett
 3. Å,så gøy å se på halvsøskna leker. De har det virkelig gøy sammen. Skikkelig "bestiser". Og for noen morsomme kommentarer!!!

  De to har virkelig funnet hverandre så det blir nok ikke det siste besøket til Andebu.

  SvarSlett
 4. Åh du Roxie, du Roxie! Du er vel ei herlig jente, ikke rart Chicko blir glad når han ser deg :o)

  SvarSlett
 5. Åh, som dere to har kost dere sammen. Vedder på at de tobente også hadde det veldig hyggelig! Kan jo ikke annet med to så lykkelige lappistroll i huset:o)

  SvarSlett
 6. Så fornøyelig med bilder og tekst, - riktig en hyggestund å se dem holde på! Dette var åpenbart en fin dag for både to- og firbeinte!

  SvarSlett