torsdag 22. april 2010

Kongsberg

Roxie skal ikke stilles ut på Kongsberg. I dag formiddag så begynte hun å blø. Så da er løpetiden i gang på henne. Hadde håpet at den hadde holdt seg borte til søndag, men sånn ble det ikke. Irriterans, men det kommer flere utstillinger som Roxie kan være med på. Jeg kommer opp til Kongsberg for å være heia med i heiagjengen!! Så er det jo et årsmøte etterpå.
God helg!!

9 kommentarer:

 1. Ja, hun kunne jo det. Føler at da ødelegger vi for en del andre og + at hun lukker ørene helt form komunikkasjon. Så det er det beste for alle parter!

  SvarSlett
 2. Dere kjenner Roxie aller best Gry, men jeg tenker som Hanne. Jeg tror jeg hadde stilt Milli, men holdt henne unna ringen. Nå er jeg så heldig at Milli ikke får noe særlig dårligere hørsel under løpetida;o)

  Kos at du kommer er det uansett da:o)))

  SvarSlett
 3. Desverre er det en del hannbikkjer (avlshunder spesielt?) som mister totalt både hørsel og folkeskikk når det er løpne tisper, selv flere kilometer unna, så jeg er veldig enig i at det er best for alle parter :-). Men skjønner at det er veldig ergelig når man gleder seg. Heldigvis kommer det flere utstillingsmuligheter fremover for fine Roxie.

  SvarSlett
 4. Uff da, Gry Viola. Det var ikke gøy. Men dere kommer jo, det er jo kjempegøy.

  Tipper Charlie hadde vært veldig glad i henne, skjønner den. Det kan vel fort bli bråk hannhunder i mellom også. Litt spesielt når de skal dele på ei tispe.

  SvarSlett
 5. Så ergeligt. Fint du kommer da.

  SvarSlett
 6. Nalle blir klin gærn med løpske tisper i nærheten, men det får bli vårt problem. Syns du kunne stilt Roxie selv om ho har løpetid, det er sikkert noen andre der som har løpetid og ikke tar slike hensyn..
  Vi ses iallefall!

  SvarSlett
 7. Hvet at det ikke er noen regel som sier at tisper med løpetid ikke kan stilles. Jeg synes det blir feil å still når ei tispe har løpetid. Ødelegger for ganske mange han hunder. Hvet at mange mener at det får de tåle. Er ikke helt enig i det. Mange andre utstillinger som Roxie kan være med på. Så lykke til alle sammen!! Jeg kommer opp og heier på dere!!

  SvarSlett
 8. Vi har deltatt på utstilling med løpetid - ikke noe problem. Dessuten hadde det jo vært verre dersom det var på slutten av løpetida...

  SvarSlett
 9. Det er fult lovelig å stille en hund med løpetid. Og for hanner som er vant til å være på utstilling bryr de seg lite om dette.
  Det som er vanlig er at man holder hunden vekk fra ringen inn til like før man skal inn.
  Vi skal ha med oss Cita til Kongsberg. Jeg velger å se det hele ann inn til like før vi skal inn i ringen.
  Så tenk på dette en gang til før dere bestemmer dere.
  Og som Nøve skriver det er helt sikkeret noen flere en meg som har med seg tispe med løpetid.
  Vi ses i morgen:-)

  SvarSlett