søndag 25. april 2010

Kongsberg 24 april!

Nå er Kongsbergutstillingen over for i år. Veldig koselig og fin utstilling.

Som dere sikkert har fått med dere så hadde ikke jeg tenkt å stille ut Roxie i år. Hun fikk jo løpetiden sin på onsdag. Så for alles beste tenkte jeg så var det best at Roxie ikke deltok. Noe Mariken var STERKT uenig med meg i. Så etter en del prat fram og til bake så ble vi enig om å prøve. Takk for innspill vi fikk i fra dere. Er ikke så veldig god på dette med utstilling og hund.

Vi kom oss av gåre noe seint på lørdag, vi dro ikke hjemme fra Skien før kl var 8.30

Hadde tenkt å være på plass 9.30, men det rakk vi ikke i dag. Vi var på plass 9.45

Jeg dro rett til sereteriatet for å få start nr til Roxie. Så i køen så traff jeg mange kjent folk. Morro er det å treffe så mange!

Det gikk veldig bra for Mariken og Roxie i ringen i dag. Hun ble beste junior tispe og 3 best av alle tispene! Så jeg får nok høre det ei tid til at jeg tok feil av at hun er for vimsete når hun har løpetid. ( Roxie er veldig vimsete for meg, men jeg så jo at Mariken fikk henne til å være ganske konsentrert).

Her er kritikken hun fikk: Meget femenin tispe, bra prop. fint utrykk, bra bitt, fin hals, fin overlinje og kropp, bra benst, bra vinklet, vel pl hale, bra bevegelser, fin pels og farger.
Dette ble da 1kval,1konk, ck og 3btk

Veldig morro at hun nådde opp denne gangen åsså! Neste utstilling for oss blir i Drammen 5 juni.

Tok jo noen bilder som kommer her.

Jentene mine i ringen
Her er det tann visning! Det går greit.
Jentene mine slapper av litt i mellom slaga
Her er Gry og Milli, Ragnhild og Emma! Flinke er de.
Her luktet det godt, hvem er det som har vært her tro?
Her står de pent oppstilt!
Her er Thea og Bienna! Bienna bedåret meg helt i dag da hun satt bamse.
Her er noen av blogg gjengen samlet utafor ringen. Vi var heldige med været! Litt kaldt!
Jeg kan stå fint åsså nå!
Her er lille Warja! Mariken ble jo helt betatt av den lille "ulv ungen"
Her har vi mor sjøl (farmora til Roxie) KJEMPE FLOTTE ASCA!!
Terje og Mariken de tok Roxie med hjem etter utstillingen. Jeg ble igjen for jeg ville være med på generalforsamlingen. Ble litt skuffet da det bare var 25 medlemmer på årsmøte. Da det er rundt 600 medlemmer. Ja det var lørdag og mange hadde sikkert andre ting å gjøre. Men det var et veldig bra møte. Jeg som er ganske ny i dette geme fikk bra innblikk i ting. Håper å treffe mange av dere på lapphund utstillinga i drammen og på Biri!
Ha en fin uke alle sammen!! Her har sola så vidt greit å komme seg i mellom skydekke.11 kommentarer:

 1. Alltid koselig å møte dere Gry:o) Roxie er jo helt rå, hun gjør det kjempebra på hver utstilling, og Mariken er innmari flink til å stille henne. Jeg blir så glad over at akkurat dere gjør det så bra jeg:o)

  SvarSlett
 2. Takk for i gård:-) jeg er så glad for at du har en sta datter:-)
  Gratulerer med resultatet.
  Ha en fin uke

  SvarSlett
 3. Gratulerer med kjempeflott resultat fra utstillingen. Flotte jenter du har :o)

  SvarSlett
 4. Takk for i går! I går fikk vi være masse sammen og det var koselig. :)

  Gratulerer med Roxie igjen. Hun er kjempevakker og fortjener det. Det blir moro å følge henne videre. Jeg kan nok ikke komme til Drammen tror jeg. Har andre planer den helgen og så har jeg jobbelørdag. Nå har jeg byttet mye fra før så jeg tør ikke gjøre det på en stund.

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med resultatet. Roxie er bare kjempe søt.Fikk ikke hilsa så mye på ho denne gangen, men det kommer nok flere muligheter :-) Ha en fin uke.

  SvarSlett
 6. Mange fine bilder her og ikke minst av de så nydelige jenter deres.

  Takk for i lørdags, god dag med masse opplevelser.

  Gratulerer igjen, Mariken hadde ret, dette gikk bra!!!
  Ha en god uke dere!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med det gode resultatet! Mariken er kjempeflink i ringen, det er så moro å se hvordan hun har kontakt og kontroll med Roxie. Velfortjente sløyfer! Du kjøpte vel rosetten? Og tenk at bortimot halve årsmøtet bestod av bloggere! Det hjelper nok at man føler at man kjenner noen, i alle fall litt! Så koselig at Mariken liker Warja, - vi liker Mariken! Hils henne fra oss! Vi treffes i Drammen!

  SvarSlett
 8. Gratulere så mye:o))) Flotte bilder av 2 nydelige jenter. Tenker du er ei stolt mor i dag:o)
  Synd at dere ikke kan komme til Marnardalen, får håpe det blir en annen anledning til å treffes.

  SvarSlett
 9. Trodde jeg hadde kommentert her! Det var så koselig å få snakka litt med deg. Jeg lurer også på om du kjøpte rosetten? Vi syns jo du burde det! Uansett, gratulerer så mye. Det er to helt spesielle jenter du har :o)

  Vi kommer heller ikke til Drammen. Har bestilt ett slags hundekurs den helga ;o)

  SvarSlett
 10. Ragnhild og Nøve:Ja, jeg kjøpte rosetten. Så da ble Mariken fornøyd da jeg kom hjem. Mariken skal til Partille utafor Gøteborg til helgen å spille bordtennis. Så da kommer nok Roxie å gå å leite etter henne.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 11. Så kjekt at det gikk så bra på utstillingen! :) Gratulerer med resultatet! :D Veldig kjekt å se så mange fine bilder fra dagen, alle disse utstillingene er så langt unna oss at det er sjelden vi får til å være med... Lykke til i Drammen også! Gleder meg til bilder og referat allerede! :)

  SvarSlett