søndag 22. august 2010

London + litt

Her kommer noen bilder fra London turen vår. Det var ikke så mye vi rakk men det vi var på var utrolig morro!! Vi var på Madam Touso, så tok vi det stor pariser hjulet i London(Millenium hjulet) Selfølgelig så var vi på pub (sherloch holms pup), så var vi på Hard rock cafe. I følge Mariken så er de et must!!
Mariken v Big ben


Terje og meg i millenium hjulet!! Det var høyt! Har du høydeskrekk så tar du ikke det!!

Så kommer det noen bilder fra MT. Jeg lar bildene tale for seg!!
To flotte damer her!!
Kommende svigersønn kanskje? He-he
Veldig ekte dukker!!
Flott par?
Veldig fine!!

Alt i alt så hadde vi en kjempe flott tur!! Veldig stressans men åsså veldig koselig!! Ble veldig imponert over hvor reint det var i Londons gater (sentrum) Da vi var på Oxford street (ventet på Mariken som var i en eller annen klesbutikk) så dro Terje handa nedover veggen på en byggning og han ble ikke svart på handa en gang!! Det kunne han ikke gjort her i Skien!!
Nå om dagen så er det full nedtelling til vi skal hente det nye nøste vårt, Jackie!! Vi gleder oss veldig!! Skal bli spennans å se hvordan Roxie og Disel tar i mot henne!!
Så får dere alle ha en fin uke!! Her er det meldt litt sol,regn,vind, helgardering jeg skal si det selv!! Må jo bare fortelle litt om Disel. Her om dagen så skulle han vaske Roxie. Hu var ikke helt med på det. Så da tok Disel hode hennes i mellom labbene sine og gjore hun motstand så kom klørene hans ut!! Så det ble frivillig vasking med tvang!! He-he
Nå når jeg sitter her å skriver så er Terje ute og går en tur med Roxie. Det har blitt mørkt så da løper Disel fra vindu til vindu og bæljer! Søt er han!!
6 kommentarer:

 1. Hehe, hvor gammel er Marikken som har et must for å dra på pub'ene :P
  Kjempe morsomme bilder av alle dukkene! Var dere i den skumle delen?

  Haha, morsomt med katter som har en egen vilje!!

  SvarSlett
 2. Ja, vi var i skrekk kabinette!! Litt ekkelt med den personene som fløy rundt og hylte i ørene til folk!! Spennans vsar det!!
  Mariken er blir 16 år og det var brus hun fikk på pubbene vi var på.
  Disel har sin egen menng han!!

  SvarSlett
 3. Fine London, mitt andre hjem :)

  Det er en veldig flott by, det er stilig med søplegutta som har sine egne traller med vaskeutstyr og så har de sine områder av byen å holde rent; realt ærlig og ikke minst ærbart arbeid!

  Morsomme biler fra Tussauds, der har jeg ikke vært på mange herrans år! Godt dere koste dere, kan anbefale dere Dublin, om LOndon falt i smak - noe mindre, enda renere og enda vakrere!

  SvarSlett
 4. Fine bilder, Mariken kler jo alle de kjekke karene svært så godt synes jeg:o)

  Gleder meg til å høre mer om det nye nøstet jeg da????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 5. Ser dere har hatt en super tur i London. Fine bilder du har tatt, Mariken er jo proff model.

  Jeg er også spent på å høre om Jackie. :)))

  SvarSlett
 6. For en kjekk tur dere har hatt i London!!! Enig Mariken er glir rett inn med de kjekke kjendisene! hun er leken som en model, så bildene blir superfine:o)))

  gleder meg jeg med til å høre og se mer til Jackie:o)))
  En fin uke ønkser jeg dere!

  SvarSlett