lørdag 14. august 2010

Siste etappe av kjøre turen i ferien: Biri

Mariken har jo da tatt bilde av sjefen (pappa) utover Geiranger. Måtte jo selfølgelig være en cruse båt i bakgrunnen!! Så nå setter vi nesa mot Biri!!
Måtte jo stoppe litt slik at Roxie fikk litt vann og fikk strekke på beina. Det var like mye for oss andre det. Godt å strekke på beina når en er ute å kjører!! (ikke samtidig altså)
På furuodden hadde Chicko kommet! Han og Roxie må ha et hemelig språk sammen! For sånn som de koser og prater når de møtes har vi ikke sett Roxie gjøre med andre hunder!! Synn at jeg glemte å filme de 2!! Roxie var ganske gretten og sur med andre hunder på fredagen, så jeg tenkte at hun var begynt å bli voksen og ikke ville leke så. Men der tok jeg feil. På fredag så var det bare Chicko som fikk lov til å herje med lille Roxie, andre hunder knurret hun til. På lørdag så var det morro med de andre hundene åsså men det er noe helt spesielt med Chicko!!

Her er det Emma som venter på tur til å komme i ringen å hvist seg fram!! Hun er bare lekker!!
Roxie og Mariken i ringen!
Bra driv her!! Fikk kjempe fin kritikk!! Skrev kritikken tidliger på bloggen

Ja så tusen takk til alle som bidro til ei kjempe helg på Biri!! Vi har bestilt hytte 26 på furuodden til neste år åsså!!
Så til uka så skal jeg prøve å få laget et blogg innlegg om London turen vår! Ble litt annet å tenke på åsså nå!! Ikke leng til så kommer lille Jackie til oss!! Vi gleder oss veldig!!
Her er være kjempe flott i dag!! Håper at de som er på utstillingen på Bjerke i dag har like fint vær!! Tror at lapphundene skulle stille ganske tidlig i dag!! Det er bra i forhold til den varmen som er kommet!! Ha en flott helg videre!! Så vil jeg Gratulere Gry med dagen i dag!! Håper at du koser deg godt på fjellet! Husk at det er de andre som skal tjene deg i dag!!!
Masse pakker og kaker håper jeg bursdagsjenta har fått!!5 kommentarer:

 1. Så flotte bilder med Geiranger i bakgrunnen.Har vært der for flere år tilbake.Vakkert sted.Nå sover Dino og Mons er ute å løper.En hilsen fra Son i fint vær.
  Dino,Mons og hele fam.

  SvarSlett
 2. Moro å lese om vennskapet mellom Chico og Roxie:o)))
  Masse flotte bilder fra resten av ferien:o)

  SvarSlett
 3. Chicko + Roxie = (skikkelig)SANT!!

  SvarSlett
 4. Hyggelig med hilsen fra dere.Det er ett herlig hunde og katteliv,ja.Eierne våre synes også det.Bor i en trivelig gate:-).Skal passe oss for Grevling.Roxie og Disel er veldig fine.Ha en flott uke.Mons,Dino og oss andre 4 hilser til dere.

  SvarSlett
 5. Flott biltur dere hadde på det vakkre vestlandet og så dejlige bilder. Takk for vi fikk " oppleve" dette.

  Og fra Biri. Tror Chicko drømmer mye om Roxie og han har også begynt å prate, lært noe vel?
  Ha en god kveld og søndag.

  SvarSlett