onsdag 29. september 2010

En fin onsdag!!! Høst!!

Hei på dere igjen!! I går så var jeg i hagen med mat mor. Hun hadde kjøpt et pipe bein til meg. Det er ganske morro å være i hagen alene sammen med matmor, for da får jeg alle leker for meg selv og slipper og krangle med Roxie. Men det blir fort kjedelig når ikke Roxie er med. Var litt urettferdig i går altså. For Roxie fikk være med pappa og Mariken til byn. Hvet ikke helt hva det er men det er helt sikkert kjempe gøy!!
Her er jeg i full fart med pipe beinet mitt!!
Hu matmora mi tar så masse bilder. Så jeg blir ganske sliten altså!! Men så får jeg masse skryt for at jeg ligger og står fint!! Det liker jeg vettø!!

Har ikke jeg blitt stor!!!!
De sier at jeg er veldig pen åsså!!
Blir ganske trøtt av alle de bildene hu matmora mi tar altså!! Nå vil jeg leke..... hvor er Roxie?
Så om ikke hu matmora mi hadde tatt nok bilder så fant hu på at hu ville ta bilder av oss alle sammen. Noe så kjedelig!! For da må jo jeg sitte rolig igjeeeen!!
Er litt kos å sitte sånn åsså da. Er ikke vi fine?!
Jeg tok og fika til Disel jeg. Må jo ha lit fart i disse bildene åsså!! For nå begynte det å bli litt kjedelig altså!! For nå vil jeg leke med Roxie og Disel!! Så nå får hu matmora mi overta.......?
Stor klem fra lille meg Jackie
Hei på dere!! Ja, tolmodighet er vel ikke Jackie`s støste side. Men det kommer nok. Her så stor koser vi oss om dagen. Flott vær har det åsså vær og er. Ser av værmeldingene at de har meldt litt dårligere vær mot helgen men det tror jeg ikke på. For nå vil jeg ha fint vær, litt kaldere for da blir det så klar og deilig luft!! Så må dere alle ha en flott uke videre!! Så ser jeg noen av dere til søndagen kanskje?
Nå må jeg ut å ta meg av de 2 ute på varandaen så får jeg ta en tur til behandling. Så vi går en liten tur der borte først, så ligger Roxie og Jackie i bilen mens jeg er å får behandling/trener. De er så flinke begge to. Da ligger Jackie helt inntil Roxie!! De er så søte!! De ligger å sover så godt i samme buret i bilen.


6 kommentarer:

 1. Jackie er bare vakker, så mild og god i anisktet sitt:) Nydelige tegninger på den jenta, hu ser ut som et herlig rampetroll - det lille "bølleglimtet" i øyet. Koselig å lese og så hyggelig at de firbente finner så godt ut av det med hverandre!

  Ha en fin uke videre, håper det fantastiske høstværet holder seg!

  SvarSlett
 2. For ei herlig jenta!! Litt utolmodig har man da lov å være når man er valp vel!! Kos deg med det nye pipebeinet ditt du Jackie!

  SvarSlett
 3. Noe så nydelig :o))))
  Håper dere har hatt en kjempefin dag i sola! Det har vi :o)

  SvarSlett
 4. Endelig litt bilder av Jackie og Roxie. Det er så moro å se hun vokser og bare blir søtere for hver dag. :)))

  SvarSlett
 5. Jackie har blitt kjempestor, og er så nydelig:o)
  Tenker det er gøy å ha matmor ørlite for seg selv også, og når actionbehovet melder seg, så er det helt sikkert veldig greit med storesøster Roxie:o)

  På søndag så blir det nok gårdsarbeid på meg. Vi skal slakte til uka, så det blir en del jobbing med å plukke dyr. Håper dere får en fantastisk tur på Fossnes:o)

  SvarSlett
 6. Så faktastisk flott hode og uttrykk hun har...og for en snurr på halen :) Kjempefin er hun :)

  SvarSlett