søndag 10. oktober 2010

Flott 1 helg av høstferie!!

Her så begynte høstferien denna uka!! Vi har kost oss veldig denne helga!! Jackie har åss blitt så mye roligere!! Det er så morro å være på tur med Roxie og Jackie!! I dag så var vi en tur til Skottfoss, 6km nor for Skien!! Kjempe flott er det der!! Vi var å så på den gamle union som Mariken`s oldefar jobba på og så var vi å så på Løveid sluse!! Har aldri vært å godt tur rundt der. Er nok som Terje sa, at det som er i nærheten glemmer vi fort!! Tror nok at vi kommer til å reise dit mer!! Masse flotte turområder rundt der!!
Så må jeg jo ta med noen bilder av Jackie og Roxie!!
Jackie begynner å bli ganske stor nå!!
Her ligger de så fint i hagen!! Tror det er det beste stedet for Jackie nå for tiden!!

Her sitter Jackie, uskyldigheten selv....!! Har gravd et hull i hagen med god hjelp fra storesøster!I morra så skal Jackie og jeg på valpekurs!! Det blir nok spennende. Det var jo Mariken som gikk kurs med Roxie, så jeg tenkte at dette ville jeg gjøre nå!!
Så får alle ha en flott uke!! Det er meldt kanon vær hele uka!! Så vi får håpe at det stemmer!!
Vi har meldt oss på til utstillingen på Kongsberg 14 november. Håper å treffe mange der!!


9 kommentarer:

 1. Fine bilder :) Jackie er virkelig vakker!

  SvarSlett
 2. Dere er heldig med været, denne høstferien. Her var det høstferie forrige uke og vi vet alle hvordan det været var. ;( Men jeg nyter hver dag det er sol og ikke vind.

  Jackie er blitt ei stor vakker jente. Så fort hun vokser nå. Skal bli spennende å høre om valpekurset. Med de foreldrene kommer hun til å bli klassens beste. :))))

  Ha en fortsatt flott ferie!!!!

  SvarSlett
 3. Skal si Jackie vokser :o) Ikke lenge før hun tar igjen storesøster. Så herlig å høre hvordan de koser seg sammen i hagen, graver hull sammen m.m ;o)
  De er så flotte sammen, Roxie med sin vakre lyse farge og Jackie med de mørke fargene med tydelige tegninger!!

  SvarSlett
 4. Hei hei!
  Håper (og tror) det gikk strålende på valpekurset i kveld. Jeg er dessuten brennsikker på at Jackie var den aller, aller fineste valpen de andre hadde sett - ho er nydelig!
  Ser dere kanskje på Kongsberg! Hadde vært moro å hilst på Jackie før ho blir voksen dame! ..og flørte litt med Roxie, sier Nalle...
  Har ikke meldt oss på enda, men vi kan jo ta turen dit uansett hvis jeg har fri ;o)

  SvarSlett
 5. Hei på dere!! Ja valpekurset i går gikk kjempe greit! Jackie synes det var kjempe artig å få leke med noen som var mindre en henne selv slik at hun fikk knøla de litt. Men den lille tøtta har jo så mye hun skulle ha sagt. Så når hun bjeffer for ille så tar jeg henne opp og da må hun ligge i armene mine til hun er helt rolig, og det er jo ikke noe morro når det er 15 andre små valper rundt. Men hun har skjønt åssen det fungerer. Så det går lengere og lengere tid mellom at jeg må ta henne opp.
  Ha en flott dag!!

  SvarSlett
 6. Det så litt feil ut. Jeg tar henne ikke opp når hun leker ogherjer altså. Men når kurset er i gang og instruktøren prøver å prate. Akkurat som hu lille Jackie vil fortelle om andre lure muligheter......!

  SvarSlett
 7. Turen til Skottfoss hørtes spennende ut.

  Herlge bilder av de to flotte "Fjelldronninger"!

  Spennende med valpekurs, lykke til videre!

  SvarSlett
 8. Fantastiske bilder, Jackie er jo bare nydelig. Og det herlige uttrykket i ansiktet, særlig når sitter så uskyldig og ser på deg:)

  SvarSlett
 9. Så koselig med Jackie! Hun er ordentlig søt. Blir moro å se henne vokse til! Det er godt selskap for Roxie med en søster! Og det er hyggelig å gå på kurs, ikke sant!

  SvarSlett