onsdag 20. oktober 2010

Jule kort!!

I kveld så skal jeg ut til en venninne av meg og vi skal sitte å lage julekort!! Jeg gleder meg som en liten unge!! Er jo ennå lenge til jul, men plutselig så er jula her og da er det jo gjerne forseint...
Vi skal vel prate masse forskjellig åsså tenker jeg, blir nok ikke rolig der tenker jeg!! Så dette blir nok kjempe koselig!!

Så må jeg jo ta med noen bilder av lille Jackie som begynner å bli ganske stor!! Roxie prøver å sette henne på plass men hun er en skikkelig plageånd syns Roxie!! Men de koser seg for det meste ikke ofte å høre at det er noen uenighet der. Jeg hører godt hvis Roxie har tatt noe i fra Jackie, for da bjeffer hun som om hele verden har rast sammen!! Gode er de to snuppene!!
Så håper jeg at alle har en skikkelig fin høst og så er det jo ikke så lenge til at det snur og blir lysere!! 22 desember så snur det igjen!!

9 kommentarer:

 1. Kos deg i kveld Gry!!!
  Nydelig er Jackie"
  Kos til begge bamse-kose-jentene!

  SvarSlett
 2. Det hørtes kjempekoselig ut! :D
  Det er jo ikke så lenge igjen til jul, nå!
  Fine bilder av Jackie!

  SvarSlett
 3. Det hørtes kjekt ut! Er faktisk ikke så lenge til jul, og dagene går fort, er greit å komme julen i forskudd ;) Begynte å tenke på at det kansje er lurt å ha dem klare allerede? Jeg og vil, hehe ;P Fine bilder av Jackie :)

  SvarSlett
 4. Koselig med juleforberedelser :-)
  Så stor fine Jackie har blitt! Morsomt å høre hvordan hun og Roxie fungerer sammen, høres veldig koselig ut med 2 hunder!

  SvarSlett
 5. Dette har du vel venta på lenge nå, juleforberedelse :o) Det er nå bra at noen minner oss på at det ikke er sååå lenge til jul !

  Herlige bilder av Jackie og selvfølgelig må Roxie sette henne litt på plass etter hvert. Det går som regel greit for seg og de ordner opp seg imellom.

  SvarSlett
 6. For tidlig med julekort og annet som hører til julen. Jeg vil ikke tenke på det ennå. Men på en annen side, forberedelser er ikke dumt. Kjekt å være tidlig ute. :o)

  Flotte bilder av Jackie, ser hun vokser fort nå.

  SvarSlett
 7. Så koselig med laging av julekort, jeg pakket inn julegaver i går - det er så godt å vite at vi nærmer oss juletiden! Fine tiden!

  Herlige firbente du har, vakre Jackie, hun har helt klart blitt stor, ja!

  SvarSlett
 8. Høres koselig ut:o))) Håper at jeg klarer å begynne tidlig i år:o)))

  SvarSlett
 9. Koselig, men litt for tidlig for meg med juleforberedelser;o) Jackie er så søt, morsomt å se henne vokse til!

  SvarSlett